Bugun...



Beykoz MHP İlçe Başkanlığının Koltuğu Halen Boş

Geçtiğimiz günler MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından görevden alınan Oğuzhan Karaman görevden alındı.Tarihten şuan ki tarihe kadar ilçe başkanlığına atama yapılmadığı yapılacak kişinin de kim olacağı malum.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-01-2023 18:53:38 Tarih: 20-01-2023 18:36

 Beykoz MHP  İlçe Başkanlığının Koltuğu Halen Boş

BEYKOZ MHP İLÇE BAŞKANLIĞI 

 

https://www.mhp.org.tr/htmldocs/kadrolar/ildetay/77/il_baskanligi.html

Haber ajansımıza gelen mesajlarda İstanbul Beykoz ilçesi MHP ilçe başkanı 22 Ağustos 2020 Cumartesi günü Paşabahçe Garden Restoranda yapılan 12. Olağan Kongrenin ardından MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman kongre sonrası ilçe başkanı olarak göreve başladı. Geçtiğimiz günler MHP İstanbul il başkanlığı tarafından görevden alındı görevden alınma nedeni ise henüz açıklanmazken gelen bilgilere göre eski Başkanın İstanbul il başkanlığında  Oğuzhan Karaman’a  İlde görev verileceği söylenmektedir.

Başkan Oğuzhan Karaman görevden alındığı tarihten bugüne kadar henüz ilçe başkanlığına atama yapılmadığı.  2023 yerel seçimlerin yaklaştığı halde MHP İstanbul il başkanlığının Beykoz  ilçesindeki ilçe başkanlığının koltuğunun boş olması kafalarda soru işareti yaratmaktadır. Beykoz MHP  ilçe başkanlığının Web sitesinde bile ilçe başkanının kim olduğu gözükmemesi bizler Beykoz halkı olarak MHP üyeleri olarak genel başkanımızdan ve il başkanımızdan bir an önce ilçe başkanı atanmasını beklemekteyiz.

 

İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARIN İSİMLERİ WEP SİTESİNDE GÖZÜKMİYOR

Ajansımıza gelen mesajlar bunlardan ibarettir.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI