Bugun...



Beykoz Örnek köyde Yıkım

Ajansımıza gelen bilgiye göre Beykoz örnek köyde Yalın çıkmazı No 10 ‘da kaçak ev yapıldı iddiasıyla eski ev sahibi olan Ahmet cem Kazanasmazoğlu kaçak ev yaptı iddiasıyla mahkemeye verildiği mahkeme süreci devam ederken. Ahmet cem Kazanasmazoğlu bu yeri 83 yaşındaki bir kadına bu yeri sattığı fakat bu yeri alan 83 yaşındaki kadının mağdur olduğu söylenmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-06-2022 23:07:14 Tarih: 07-06-2022 22:22

   Beykoz Örnek köyde Yıkım

 

 

Örnek köyde Ahmet cem  Kazanasmazoğlu  isimli kişinin örnek köy yalın çıkmazı No 10’da tapulu arazisinin olduğu ve yapı kayıt belgesinin de olduğu fakat bu ev sahibi imar barışından sonra izinsiz ve ruhsatsız buraya ev yaptığını bunu da. Beykoz belediyesi tespit ettikten sonra hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı ve mahkemeye intikal edildiği ve yapı kayıt belgesi iptal edilmiştir. Fakat ev sahibi olan Ahmet cem Kazanasmazoğlu  bu yeri satışa çıkarmaya karar verir.

Ahmet cem Kazanasmazoğlu  bu yeri satmadan önce şuan ki bu yerin sahibi olan 83 yaşındaki S.D buraya kiracı olarak gelir gelme sebebi ise 83 yaşında olduğundan pandemiden dolayı koronanın kendisine bulaşmaması için. Temiz havada olması kendisinin de bazı kronik hastalıkları olduğundan bu yerin kendisine uygun yer olduğu S.D burada kiracı olarak kalırken ev sahibi buranın satışa çıkardığını S.D ev sahibinin burayı satışa çıkardığını duyunca bu yeri almaya karar verir ev sahibiyle anlaşarak bu yeri satın alır. Fakat ev sahibi 83 yaşındaki S.D ye buraya kaçak yapı yaptığını hakkında tutanak tutulduğunu mahkemeye verildiğini yapı kayıt belgesinin iptal edildiğini kısaca her şeyi gizleyerek bu yeri 83 yaşındaki S.D isimli kadına satışını verir.

Ne olduysa bu satıştan sonra oldu S.D evi aldıktan sonra kendisine belediye tarafından borç tebligatların geldiği daha sonra S.D Beykoz belediyesi ve ilgili  makamlardan almış olduğu evin yapı kayıt belgesinin iptal edildiğini kaçak yapı olduğunu eski ev sahibinin ve evi satan kişinin gerçekleri saklayarak bu evi sattığını öğrenir. Bunun üzerine S.D ve ailesi Beykoz belediyesine dava açar dava açma nedeni ise kaçak yapı yapıldığından imara aykırı kaçak yapı yapıldığından dolayı cezaların kesildiğini bu yerin kendisinin yapmadığını satın almış olduğu Ahmet cem Kazanasmazoğlu olduğunu  S.D ile Beykoz belediyesi arasında olan mahkemenin de devam ettiği.

Mahkeme süreci devam ederken Beykoz belediyesi bugün sabah erken saatlerde erken saatlerde yıkım için S.D'nin evine dayanarak yıkımı gerçekleştirmiştir. Fakat Beykoz belediyesi tarafında  bir tebligatın yollanmadığı S.D'ninde evin yıkılacağının dan bilgisi olmadığından eşyalarını toplanmasını beklemeden tüm eşyaları içerideyken yıkımı gerçekleştirmiştir. Sadece evin değil alakası olmayan bahçe duvarlarını ve dikili çam ağaçlarına varana kadar yıkmışlardır.

 

Ajansımızın istihbarat ekibi örnek köyde yapılan araştırmada almış olduğu bilgilerde 83 yaşındaki S.D kadının hem Ahmet cem Kazanasmazoğlunun isimli bu yeri satan kişi tarafından mağdur edildi Beykoz belediyesi tarafından mağdur edildi ve şuanda 83 yaşındaki kadının kalacak yeri olmadığından çocuklarının yanına sığındığı söylenmektedir.

HABER AJANSIMIZ  BEYKOZ BELEDİYESİNE SESLENİYOR AJANSIMIZ SİZE ÇOK SAYIDA KAÇAK YAPILAN EVLERİ SÖYLEYECEK BU YERLERDE YAPI KAYIT BELGESİ ALINDIKTAN SONRA MURAT AYDININ ZAMANIN DA YAPILAN YERLER EĞER CESARETİNİZ YÜREĞİNİZ VAR İSE BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN SİZLERE ADRES SÖYLEYELİM. HADİ ORALARI YIKNDA GÖRELİM 83 YAŞINDAKİ KADINA ASLAN KESİLİRSİNİZ KAPLAN KESİLİRSİNİZ BİZİM SÖYLEYECEĞİMİZ ADRESLEREDE HADİ ASLAN KESİLİN KAPLAN KESİLİNDE GÖRELİM MURAT AYDIN ORMAN ARAZİLERİNDE BELEDİYEYE PARA VERENLER KAÇAK İNŞAAT YAPIYOR SENİN ZABITA MÜDÜRLERİN SESSİZ KALIYOR BİZ İDDİA EDİYORUZ BEYKOZ KANLICA ORMAN ŞEFLİĞİ BEYKOZ ORMAN ŞEFLİĞİDE SİZLERE AYAK UYDURUYOR BİZ İDDİA EDİYORUZ İZCİHABERAJANSI HİÇ BİR ZAMAN KURU SIKI SIKMAZ YAKINDA BEYKOZ ORMAN ŞEFLİĞİ VE KANLICA ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BEYKOZ BELEDİYESİ ORMAN ARAZİLEREİNE NASIL EVLERİN YAPILDIĞINI ,NASIL BARAKALARIN YAPILDIĞINI,NASIL EVLERE EK YERLER YAPILDIĞINI ,BEYKOZ BELEDİYESİYLE ANLAŞMALI OLARAK BİRBİRİNİZDEN HABERLİ NASIL ÇALIŞTIĞINIZI ORMAN MUHAFAZA MEMURLARININ DA NASIL GÖZ YUMDUĞUNU ŞİKAYET KONUSU OLUNCA YENİ YAPILAN YERİ TUTANAKLARDA ONARIM DİYE GÖSTEREREK NASIL İŞİ KILIFINA UYDURDUKLARINI AJANSIMIZ SİZE İSPAT ETSİN CESARETİNİZ YÜREGİNİZ VAR İSE BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ YERLERİ YIKINDA GÖRELİM

Beykoz belediyesine bağış adı altında para yatırırsan istediğin yerde kaçak yer yaparsın.Beykoz belediyesiyle anlaşmalı çalışan inşaat usta ve kalfaları var.Bu usta ve inşaat kalfalarından hariç kimse Beykoz sınırlarında iş yapamaz yaptıran varsa yıkılır ajansımız bu iddialarımızı ispatlamaya hazırız .

 

izcihaberajansi.com

 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI