Bugun...



Beykoz Orta Çeşme Muhtarı Neden Yalan Söylüyorsun

İstanbul Beykoz ilçesi Ortaçesme mahalle muhtarı kendisine ait olan Ortaçesme muhtarlığı fcaebook sayfasında. Ajansımızla ilgili ve ajansımızın imtiyaz sahibi ile ilgili facebook sayfasında kamuoyunun dikkatine diyerek bildiri yayınlamıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-09-2022 21:05:34 Tarih: 07-09-2022 19:58

Beykoz Orta Çeşme Muhtarı Neden Yalan Söylüyorsun

MUHTAR AJANSIMIZI O KADAR İYİ TANIYORSUN VE SEMPATİ DUYUYORSUNKİ FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜZDE AJANSIMIZIN LOGOSU BUNA NE DERSİN MUHTAR 

 

 

 

ORTAÇEŞME MUHTARI DİYE ZAAT 3 YILDIR HABERLERİMİZİ BEĞENİYORDUN PAYLAŞIYORDUN HAYIRDIR KİMLER SANA BASKI YAPTI 

 

 

 

 

ÖNCE SEN BU ŞEHİDİMİZİN İSMİNE SAHİP ÇIK ÖNCE SEN BU TÜRK BAYRAĞINA SAHİP ÇIKKİ HABERLERİ YAPILMASIN DUYDUNMU MUHTAR.BELEDİYENİN BAYRAĞINDA EN UFAK YIPRANMA YOK AMA TÜRK BAYRAĞI HAŞAT OLMUŞ BU  MUHTARLIĞA BAĞLI BAYRAK MUHTAR 

 

Mahalle muhtarı ajansımızla ilgili ve ajansımızın imtiyaz sahibi ile ilgili ajansımızın yayınladığı haberlerle  ilgili  sosyal medyada ajansımızın yayınladığı haberler. Okuyucularımız tarafından paylaşıldığı etiketlendiği buna nazaran mahalle muhtarı yayınlamış olduğu bildiride ajansımızın imtiyaz sahibini tanımadığını ajansımız imtiyaz sahibini  Erkan İzciyi tanımadığını söylemektedir. Tamam ile külliyen yalan ajansımızın imtiyaz sahibi  50 yıllık Beykozlu ajansımızın imtiyaz sahibini çok iyi tanıyor.

 

MUHTAR NE KADAR YALAN SÖYLÜYORSUN AJANSIMIZIN İMTİYAZ SAHİBİNE MUHTARLIĞINIZLA İLGİLİ HABER YAPTIĞIMIZDA NEDEN İKİ SAAT HABERLERİ KALDIRMAMIZ İÇİN DİL DÖKTÜNÜZ ŞİMDİ KALKMIŞSIN TANIMIYORUM DİYORSUN

 

BAK MUHTAR ŞEHİDİMİZİN İSMİ OKUNMUYOR SEN AYAKTA UYUYORSUN MUHTAR BIRAK SOSYAL MEDYADA FELSEFE YAPMAYI 

 

 

ORTAÇEŞME MUHTARI DİYE ZAAT BU HABERİ KALDIRMAK İÇİN İKİ SAAT BİZE DİL DÖKTÜN SEN BAYRAĞA SAHİP ÇIK ÖNCE 

BELEDİYENİN BAYRAĞINDA EN UFAK YIPRANMA YOK AMA TÜRK BAYRAĞI PERİŞAN HALDE 

 

Orta çeşme mahalle muhtarlığı haber ajansımız BEYKOZ BELEDİYESİ ŞEHİTLERİMİZE KARŞI ÇOK DUYARSIZ  https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-sehitlerimize-karsi-cok-duyarsiz/10779/     ve  MUHTAR BAYRAĞA SAHİP ÇIKAMIYOR . 

 https://www.izcihaberajansi.com/muhtar-bayraga-sahip-cikamiyor/14070/ Bu iki haber için muhtar ajansımızın imtiyaz sahibine iki saat dil dökmedin mi  haberlerin kaldırılması için şimdi kalkmışsın ajansımızın imtiyaz sahibine Erkan İzci zaatı tanımıyorum diyorsun muhtar buradan size sesleniyoruz muhtarlığının bahçesinde Beykoz Şehidinin ismi var sen o Şehidimizin ismini yenileyemiyorsun sen muhtarlığın önündeki  yıpranmış Türk  Bayrağı değiştiremiyorsun  sana kim baskı yaptı böyle bildirim yayınlıyorsun önce sen mahalleye sahip çık önce silinen Şehidimizin ismini yenile muhtarlık önündeki Türk Bayrağına sahip çık muhtar. Bu iki haberi hatırlıyor musun  iki saat bu haberlerin kaldırılması için dil döktün şimdi kalkmışsın tanımıyorum diye sosyal medyada günah çıkarıyorsun. Buradan  okuyucularımıza sesleniyoruz Ortaçesme muhtarı ajansımızın imtiyaz sahibini çok iyi tanır arkadaşlığı vardır muhtara bazı siyasi kişiler baskı yapınca böyle bildirim yayınlamak zorunda kaldı üç yıldan bu yana sosyal medyada haberlerimizin yayınlanıyordu kendisi de paylaşıyor ve beğeniyordu şimdi bir anda ne oldu sosyal medyada yalan söylüyorsun bu haberimize cevap ver de görelim.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :
ortaçeşmeli ali / 08-09-2022 13:49:00

Muhtarın bazı adamları faceden Erkan İzciye mesaj atıyorlar kardeşim muhtarı herkes tanıyor bu gazeteciyi de herkes tanıyor niye bu zamana kadar muhtar sesiz kaldı bu ajansın haberlerini hep paylaşıyordu şimdi ne oldu muhtar send ilerde tokat köyü muhtarı gibi murat aydına satacakmısın ya sen boş adamsın boş murat aydın gibi seninde sonun geldi muhtarlık görevinde yolcusun muhtar.Boşuna felsefe yapma senin kulağına kimin üflediğini biliyoruz .

yorumcu / 08-09-2022 08:57:00

Muhtar izci senin için güzel övücü seni göklere çıkaracak haber yapmış olsa acaba böyle bir yazı yazarmışsın ben diyeyim yazmasın seçimler yaklaştı kesin seni hangi siyasi parti ilçe başkanları sana baskı yaptı ki böyle terbiyesiz yazı yazdın ne demek ZAT niye bu zamana kadar sesini çıkarmadın şimdi sesini çıkardın muhtar sen kimi uyutuyorsun sen işine bak insanı çileden çıkarma sen mahallenle ilgilen zaten az bir süren kaldı yolcusun 2023 yılındaki seçimlerde.

muhtar kendine gel / 07-09-2022 23:45:00

Muhtar kendine gel zaten 2023 az zaman kaldı gidicisin kendi kendini rencide etin yazdığın bildirime bak ve sen galiba uzun süredir aynaya bakmadın sen işine bak bayrağa sahip çık şehidine sahip çık duydun mu boş işler yapma.

Sezgin / 07-09-2022 23:41:00

Muhtar senin başka işin yok mu ne alaka böyle bir bildirim yapman sen en kısa zamanda bir psikoloğa görün senin ne yazdığını bile bilmiyorsun sen bal gibi siyasetle uğraşan birisin hangi siyasetçi sana gelse o partiyi tutuyorsun bunu kime yutturuyorsun muhtar.

yorumcu / 07-09-2022 23:38:00

Muhtarın niye böyle bildiri yaptığı anlaşıldı muhtar galiba çanı sıkılıyor çatacak adam arıyor yada onu çok sıkıştırdılar korkudan böyle bir şey yazdı ama kendisini küçük düşürdü hahaha.

yorumcu / 07-09-2022 23:21:00

Muhtar çok komiksin çok kendi kendini rezil ettin demek senin bu gazeteciye karşı bir kaçıklığın varmış ki bunu yazdın ama kendini rezil ettin önce sen bayrağına sahip çık ondan sonra seni bu kadar kim korkuttu yada baskı yaptı bunu yazdın niye bu zamana kadar yazmadın söyle muhtar Allah sana akıl fikir versin muhtar.

Mustafa yazıcı / 07-09-2022 23:16:00

Muhtar sen iyimsin ortaçeşme muhtarlığı adı altında bir gurup sayfası kuruyorsun bordanda bir gazeteciyi rencide edici yazı yazıyorsun sen önce kendi işine bak adamı hasta etme bak adam nasıl sana cevap verdi buda sana ders olsun her yere burnunu sokma muhtarsan muhtarlığını bil bilmesen böyle cevap verirler sana

Yasemin / 07-09-2022 23:05:00

Muhtar bu ne gereksiz bir yazı sen iyimsin kendini kendini rencide ettiriyorsun bir muhtara bu yakışmaz sen bir ajansı rencide etmeye hakkın yok biz bu ajansı çok iyi tanıyoruz bu ajans gibi dik yazan var mı ama şimdi anlaşıldı senin bu ajansa karşı bir gıcıklığın varmış yazık izci bu muhtara bakma oturmaktan ne yapacağını şaşırmış.

yorumcu / 07-09-2022 22:09:00

Muhtar bak ben seni iyi tanırım senin için haber yaptığında nasıl yalvarıyordun haberleri kaldırsın diye şimdi ne oldu bunu bana bir arkadaşım söyledi evet sen bir Türk bayrağına ve şehidimizin ismine sahip çıkamayan muhtarsın önce sen bu şehidimizin ismini okunur hale soktur gereksiz gereksiz yazılar yazma kendini bu kadar küçültme.

Yalçına / 07-09-2022 22:04:00

Muhtar çok komik adamsın çok sen mi erkan abiyi tanımıyorsun bu haberde erkan abi eksik bile yazmış ne çabuk unutun erkan abinin peşine koşmayı erkan abiyi tanımı yan yok sen harbiden çok yalancı muhtarmışsın çok yazık demek seni çok kötü gözünü korkutmuşlar ki böyle bir bildirim yapmışsın yazık bir muhtara yakışmayan yazı.

ismet tokatköylü / 07-09-2022 22:01:00

Erkan bey sen bu muhtarı dikkate alma dikkate alınacak muhtar değil önce kendisine baksın artist kimsenin maşası olmasın ne alakası var böyle bir bildirim yazmasına

emine / 07-09-2022 21:55:00

Muhtar çok komiksin çok izci haberin gölgesinden pirim yapma kendine ve bu yazılarına dikkat et seviyeli bildirim yayınla sen gidicisin muhtar sen bayrağına sahip çıkamayan muhtarsın şehidinin ismine sahip çıkamayan muhtarsın.

Ardahanlı / 07-09-2022 21:51:00

Muhtar sen önce şu yazına dikkat et bu ne zaat sen artistisin düne kadar orta çeşme börekçisinde izci haberin haberlerinin ne kadar doğru olduğunu söylüyordun şimdi ne oldu artist sen erkanı çok iyi tanıyorsun birde yalan söylüyorsun ayıp ayıp senin hakkınd haber yaptığında erkanı arıyordun yüz yüze konuşmak için ben bir konuşursam muhtarlığı bırakırsın muhtar 

misafir / 07-09-2022 21:46:00

Muhtar sen orta çeşme halkı adına bir sayfa acıyorsun orda basını rencide edici sözler yazıyorsun sen kimsin bunu yapıyorsun sana bu hakkı kim verdi sen muhtarlık önündeki bayrağa ve şehidimizin ismine sahip çık hattını bil sana kim bu kadar baskı yaptı bu ajansı rencide edici yazı yazıyorsun orta çeşme halkı adına sana bu hakkı kim verdi.düne kadar sende bu ajansın haberlerini paylaşıyordun artis.

Uzun evliya / 07-09-2022 21:38:00

İzci haber biz seni çok iyi tanırız o muhtar önce mahallesine sahip çıksın bayrağına şehidine sahip çıksın kesin ona birileri baskı yaptı oda böyle saçma sapan bir şey yayınlamış bunlar boş adam seçilene kadar seçildikten sonra kendilerini bir veli nimet san ediyorlar gereksiz adamları kafana takma izci onunda suyu ısındı 2023 seçiminde gidici

Orta çeşmeli / 07-09-2022 21:27:00

Ne oldu muhtar sana kim baskı yaptı düne kadar gerçekten sende bu ajansın habbelerini beğeniyordun paylaşıyordun muhtarrrrr

yorumcu / 07-09-2022 21:20:00

izci haber bu muhtara baskı yapılmış belli ve bu adam çok yalancı halka bile yalan söyliyen kişi ama çok güzel cevap verdin şehidimizin ismine sahip çıkamıyor ne senin nasıl bir gazeteci oldugunu herkes iyi biliyor kesin birileri baskı yaptı.korkak adam 



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI