Bugun...



Beykoz'un En Büyük Sorunu Kumarhaneler

Beykoz’da en büyük sorunun imar olduğu yıllardır halkın ağzında sakız gibi çiğnenmektedir fakat. Beykoz’da en büyük sorun kumarhanelerin olduğu her kahve köşelerinde kumarhanelerin çalıştırıldğı bu kumarhanelerde uyuşturucu alındığı uyuşturucu etkisiyle nasıl ocakların söndürüldüğü. Haber ajansı olarak Beykoz'un en büyük sorunlarından biri olan kumarhaneler ile ilgili ajans olarak haber dosyasını ele aldık.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-09-2022 23:56:14 Tarih: 23-09-2022 11:40

Beykoz'un En Büyük Sorunu Kumarhaneler

DERNEK BİNALARINDA BİLE KUMAR OYNATILIYOR UYUŞTURUCU ALINIYOR UYUŞTURUCU ETKİSİ ALTINDA NASIL KUMAR OYNANIYOR NASIL YUVALAR YIKILIYOR BURDA BİRİSİ VARKİ ÇOK ÇOK UYKULARI KAÇAÇAK ÇOK BAĞLANTILARI NASIL KURDU NASIL RAHAT KUMAR OYNATIYOR KİMLER VAR DEVREDE KİMLER ARACI KİMLER MEKANINA GELİYOR KUMAR OYNUYOR ÇOK YAKINDA 

 

 

Beykoz’da en büyük sorunun imar sorunu olduğunu Beykoz halkı tarafından sakız gibi çiğnendiği fakat en büyük sorun imar değil. En büyük sorun kumarhanelerin olduğu Beykoz’da çok sayıda kahve köşelerin de kumar oynatıldığı çok sayıda bu şekilde yuvaların yıkıldığı kumar oynatırken uyuşturucu içildiği uyuşturucunun etkisiyle daha çok kumara teşvik edildiği son 3 yıldır Beykoz’da çığ gibi kumarhanelerin çoğaldığı bundan önceki emniyet müdürlüğünün bu konu üstüne düşmediği .

İZCİ  HABER AJANSI YAKLAŞIK 2 YILDIR BEYKOZ İLÇESİNDE BEYKOZ’UN HANGİ BÖLGELERİNDE HANGİ KAHVE KÖŞELERİNDE BÜYÜK KUMARLARIN OYNATILDIĞINI LİSTE HALİNE GETİRMİŞTİR

Haber ajansımız yapmış olduğu istihbarat ve araştırmalarda  2 yerde yüksek şekilde kumar oynatıldığını hosteslerin olduğu bundan önceki emniyet müdürlüğünün bu yerleri çok iyi bildiğini. Bu yerlere yüksek makamda olan kişilerin kumar oynamaya geldiklerini baskın yapıldığında baskından haberdar olduklarını bunların hepsinin bir formalite olduğunu Beykoz ilçesinde bir kumar oynatan kişinin emniyette nasıl bir bağlantılarının olduğunu. Beykoz ilçesinde herkes tarafından burada sabahlara kadar oynatıldığını hosteslerin olduğunu buraya kumar oynayan devlet memurlarının bile geldiğini haber ajansı olarak Beykoz’da en büyük sorunun kumarhaneler ve uyuşturucu olduğu  kumar ve uyuşturucu ile birlikte çok sayıda yuvarlın yıkıldığı. Ajans olarak bu haber dosyasının sonuna kadar takipçisi olacağımızı bu kumarhanelerin nerede olduğunu teker teker açıklayacağız Beykoz’da en büyük sorun kumarhanelerdir. Beykoz’da görevini suiistimal eden bundan önceki emniyet müdürlüğüdür  yakında detaylarıyla açıklayacağız yer yerinden oynayacak bakın altından kimler çıkacak .

 

BEYKOZDA BİR YER VAR BURADA KORKUNÇ DERECEDE KUMAR OYNATILIYOR BUNU BEYKOZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLDİĞİ HALDE NEDEN BURAYA GÖZ YUMUYOR YAKINDA DETAYLARIYLA AÇIKLIYACAĞIZ ÇOK KİŞNİN UYKULARI KAÇAÇAK  BİR PARA HIRSINA GÖZLERİNİ KIRPMADAN YUVA YIKMALARINA SEBEP OLUYORLAR.

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI