Bugun...



Birbirlerine Zıt Olan İki Dernek Neden Aynı Gece Aynı Gün Çayır Festivalinde Birleşiyorlar

Yılardır Her iki dernek bir birlerini istemeyen aynı çatı altında olmak istemeyen aynı çatı altında stant bile açmalarına tahammülleri olmayan bu iki dernek bakın. Bu yılki çayır festivalinde bile derneklerinin isimlerini başa yazılması için ne planlar yapılmış.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-10-2022 19:11:50 Tarih: 04-10-2022 18:28

Birbirlerine Zıt Olan İki Dernek Neden Aynı Gece Aynı Gün Çayır Festivalinde Birleşiyorlar

BEYKOZ BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU AFİŞ 

 

ORTADA DERNEKLER BİLE YOK SADECE KAĞIT ÜZERİNDEN DERNEKLER

 

BU AFİŞ SÖZÜN BİTTİĞİ YER BU AFİŞ DİĞER DERNEĞİ RENCİDE ETİĞİ AFİŞ  HA SENİN BAŞTA  İSMİN LOGON OLMUŞ  HA DİĞER DERNEĞİN İSMİ YAZILMIŞ LOGOSU KONMUŞ  SONUÇTA HER İKİ DERNEKTE AYNI YÖREYİ TEMSİL EDER  

 

 

 

 

Haber ajansımıza gelen ihbarlarda şunlar söylenmekte. Beykoz belediyesi yılardır Beykoz çayırında Beykoz genelinde Beykoz’da bulunan STK Yani yöre derneklerine festival düzenlemektedir bu yılkı festivalde. Beykoz belediyesi iki dernek bir olarak yani birleşerek her dernek kendi yöresine ait yerel yada ulusal sanatçıları çıkararak gecesini yapar ve Beykoz belediyesi her iki derneğe de aynı çatı altında ikiye bölerek her iki dernek kendi yörelerine ait her türlü gıda ve giyecek ve buna benzer yörelerine ait stantlarını açarak tanıtımını yapar .

Beykoz belediyesi çayır festivali başlamadan önce hangi dernek hangi dernekle birlikte bir gecede gecesini yapacakları için afişler bastırır. Beykoz belediyesi bakın kendi bastırdığı afişinde  afişin başında yani sol tarafta hangi dernek var logosuyla birlikte Ardahanlılar Dayanışma  ve Kültür Derneği Afişin ikinci sağ tarafında Kars Ardahan Iğdır İlleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği yazılmaktadır. İşte bakın burada bile birbirlerine zıt oldukları neymiş efendim senin logon ismin neden başta benimki neden 2. Sırada birbirlerine nispet olsun diye burada bile birbirlerini istemedikleri açık net ortada şöyleki.

Kars Ardahan Iğdır dernek başkanı Beykoz belediyesinin düzenlediği afişi beğenmeyerek  önce kendi derneğinin logosunu ve ismini başa yazar daha sonra. Zıt olmuş olduğu dernek olan  Ardahanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği ismini yazar bizler Ardahanlılar olarak bunu hoş görmediğimizi olmaması gerekeni yapıp sosyal medyalarda yayınlamaları. Ardahanlılar Dayanışma Ve Kültür Derneği küçük görmek ve Beykoz belediyesinin afişini de hiçe saymak işte böyle yöneticiler olduğu taktirde her iki dernekte geriye gittikleri her iki derneğinde ne binalarının olmadığı nede tabelalarının bile olmadığı sadece çantada dernek oldukları var ise dernek binaları söylesinler nerede var ise tabelaları nerede ne zamandan beri biz Ardahanlılar olarak her iki derneğin bile dernek binalarının olmadığını. Fakat bu Kars Ardahan Iğdır derneğine bu yakışmadı Haber ajansımıza gelen ihbarlar bunlardan ibaret olduğu.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI