Bugun...



Biz Hiçbir Şeyden Ders Alamıyoruz

İzcihaberajansı hiçbir zaman boş haber yapmaz yetkilileri uyardığımız halde haberleri yayınladığımız halde yetkililer her zamanki gibi bildiklerini okumaya devam etmektedirler.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-03-2023 18:06:52 Tarih: 02-03-2023 17:29

Biz Hiçbir Şeyden Ders  Alamıyoruz

YAYINLADIĞIMIZ HABER 

http://www.izcihaberajansi.com/hani-dere-kenarlarina-yapi-yapilmayacakti/22195/

 

https://www.izcihaberajansi.com/haci-numan-ioo-millet-bahcesi-olmuyor/20604/

https://www.izcihaberajansi.com/haci-numan-ortaokul-yikim-islemlerine-baslanildi/20938/

 

https://www.izcihaberajansi.com/haci-numan-orta-okulunun-ada-pafta-numarasi-neresi-biliyor-musunuz/24037/

 

 

Haber ajansımızın İstanbul Beykoz ilçesinde dere kenarına sıfırdan bir ortaokul ve birde üniversitelikler için yurt  yapılacağını dair  11/09/2021 tarihindeki haber başlığı Hani Dere Kenarlarına Yapı Yapılmayacaktı yayınladığımız bu haberde http://https://www.izcihaberajansi.com/hani-dere-kenarlarina-yapi-yapilmayacakti/22195/Bu yerlerin nerede olduğunu açık net haberimizde belirtmiştik fakat gelin görünüz ki ilgili makamlar kanunları çiğneyerek dere kenarlarına inşaat yapılması yasak olduğu  halde işte bu ilgili makamlar bu iki bölgeye inşaat yapımını hızlandırmışlar.

 

DERE KENARINA VE DERE ÜSTÜNE MUHTEŞEM OKUL HANİ SİZİN KANUN VE YASALARINIZ GÜZELİM ZIRAATI YOK ETTİNİZ HER YERİ BETONLAŞTIRDINIZ ÜNİVERSİTE DEĞİL RESMEN BİR KASABA OLMUŞ BUMU ADALET BUMU YASA YAZIK YAZIK ÇOK YAZIK YALANDAN YERE TOKATKÖYÜ BAHANE ETMEYİN AYNADA ÖNCE KENDİNİZE BAKINIZ BİZ NE YAPTIK VE NE YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ DİYE 

 

https://www.facebook.com/tauedutrde/videos/734161594778011

 

Beykoz Ortaçesme de Hacı Numan ortaokulu dereyle sıfır olduğundan sözde depreme dayanaklı olmadığından ilgili makamlar bu okulu yıkarak yine aynı yere dereye sıfır bölgeye ortaokul inşaatına başlarlar. Beykoz ziraat içerisinde alman üniversitesi vardır  ziraatın içerisinden dere geçmekteydi fakat ilgili makamlar dere kenarlarını inşaat yapımı yasak olduğu halde Alman üniversitesi yapılarak derenin üstü tamam ile kapatılarak derenin üstüne Alman üniversitesi yapılmıştır. Sadece bu değil bu Alman üniversitesi için örgenci yurdu yapılması için cevizli bahçe mevkiinde yine ziraatın içinden dereye sıfır Alman üniversitesi için yurt inşaatına başlanır 2006 yılında Beykoz ilçesinde sel felaketi yaşanmış çok sayıda vatandaşlar mağdur olmuş bazı evler yıkılmış fakat gelin görünüz ki 2006 yılı ile 2021 arası yaşanan sel felaketi unutulmuş dere kenarlarında inşaatın yasak olduğunu inşaat kesinlikle yapılmayacağını AKP  hükümeti böyle bir karar alır ama gelin görünüz ki. AKP hükümetinin belediye başkanı Murat Aydın AKP hükümetinin aldığı kararı dinlemez Alman üniversitesi ve Hacı Numan ortaokul inşaatı son sürat devam eder peki bu yasa bu kanun vatandaşlar için mi geçerli   06/02/2023  tarihinde ülkemizde yaşanan  büyük afet olmuştur. Haber ajansı olarak çok bilmiş Murat Aydına sesleniyoruz Tokat köy kentsel dönüşümünde ulusal basında kendi reklamlarını yapıyorsun  kendi partinin reklamlarını yapıyorsun peki çok bilmiş Murat Aydın bu iki okulun inşaatı kaçak değil mi dere kenarlarında yapı yapılması yasaktı hadi ne oldu Alman üniversite derenin üstünü kapattı derenin üstüne yapı yaptı Alman üniversitesi tamam ile dere üstünde.

 

Çok bilmiş reklamcı Murat Aydın  Gümüşsuyu restoran denizi doldurdun denizin ortasına kazıklar çaktın yasak olduğu halde kaçak inşaatları siz yaptınız çok bilmiş Murat Aydın bir atasözü vardır üzüm üzüme bakarak kararır. Sizin AKP meclis üyeniz nasıl siz kaçak ve kanunsuz inşaatlar yapıyordunuz ya bu sizin meclis üyenizde heyelan bölgesinde istinat duvarın dibini kazarak kaçak yer yapmıştır. Murat Aydın boşuna ulusal basında kendi reklamını ve partinin reklamını yapma önce dere kenarlarında kaçak kanunsuz yapılan inşaatlarınıza bakın nasıl derenin üstü kapatılıp üstüne okul yapıldığına bakın hadi bakalım Murat Aydın  genel başkanınız T.C  Devletinin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ki dere kenarlarına yapı yasak bakalım genel başkanınız talimatını dinleyecek misiniz yoksa duymazlıktan gelip bu iki  okulun inşaatına devam edecek misiniz. Bu Alman üniversitesinin dere kenarına ve dere üstüne yaptıkları okulları yıktıracak mısınız yoksa bunların üstünü kapatacak mısınız şayet bugün yarın İstanbul’da sel felaketi olursa  deprem olursa burada yaşanacak olan can ve mal kayıplarında önce ilçe belediyesi olarak sorumlusu sizlersiniz ve sizin partinizdir. Şimdi biz merakla bekliyoruz bu okulların inşaatları devam edecek mi Alman üniversitesi için gerekli yasal işlemler başlatılacak mı bu okula inşaat ruhsatı verildimi verildiyse neye dayanarak verildi şayet verilmediyse ruhsatsız faaliyet gösteren okul olurmu

Bu kanun ve yasalar vatandaşa ayrı resmi kurumlara ayrı olarak mı meclisten geçti neden yasaları uygulamıyorsunuz. Neden dere kenarlarına kaçak yapı yapılmasına göz yumuyorsunuz neden denizleri dolduruyorsunuz neden istinat duvarların dibini kazıyorsunuz neden halkı tehlikeye sokuyorsunuz.

 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI