Bugun...



Bizi Yalancılıkla Suçlayacağınıza İlçe Başkanınıza Hesap Sorun

İstanbul Beykoz ilçesi İYİ Parti ilçe başkanlığı ve ilçe başkanı ve bazı yöneticileri hakkında yapmış olduğumuz haberlerden rahatsız olmuşlar ki ilçe başkanına hesap soramıyorlar yapmış olduğumuz haberleri yalancılıkla suçlayarak ajansımıza göz dağı veriyorlar önce siz yalan makinesi olan ilçe başkanıza hesap sorun.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2023 14:41:25 Tarih: 31-01-2023 13:26

Bizi Yalancılıkla Suçlayacağınıza İlçe Başkanınıza Hesap Sorun

Haber ajansımız 12/01/2023 tarihli haber başlığı BEYKOZ İYİ PARTİ BASINA VERMİŞ OLDUĞU KÜLLİYEN ABARTI RÖPORTAJINI AÇIKLIYORUZ  https://mobil.izcihaberajansi.com/haber/beykoz-iyi-parti-basina-vermis-oldugu-kulliyen-abarti-roportajini-acikliyoruz/40426/ Yayınladığımız haberde  ilçe başkanı Akif Taşdemir ilçe kadın kolları başkanının mesleğinin  ressam olduğunu açıkladığı  yayınladığımız haberin içerikliğinde açık net okunduğu şekilde yayınladığımız bu haberden Mehtap Aydoğan’ın kızı olduğunu iddia eden A.A isimli kişi ajansımızın mail adresine bizim yalancı haberci olduğumuzu iddia ederek ve bizi TC Devletinin mahkemelerini öne sürerek bizlere bir nevi aba altından sopa göstermek ve bizi korkutmaya çalışmıştır bu kişinin bizlere yazmış olduğu mesaj ise şu şekildedir.

 Aşağıda linkini paylaşacağım haberle ilgili kimden ve nasıl bir ön görüye sahip olup haber yaptığınızı anlayamadım. Kişisel hayata hakaret, gerçek olmayan bir haberi insanlara yansıttığınız ve karalamaya çalıştığınız için size dava açacağımızı bildirmek isterim . Adı geçen Mehtap Aydoğan annemdir. 12 yıllık eğitimi ve tecrübesiyle gerek grupsal gerek kişisel 10larca sergisi olmuş ve yüzlerce resmi vardır. Belli alanlarda sadece okulla değil alaylı olarakta meslek icra edilebilmektedir. Burada ki küçümseyici tavrınızı kesinlikle doğru bulmuyorum ve haklarımızı sonuna kadar arayacağız. Araştırmadan haber yapmak bizi değil sizi komik duruma düşürecektir . Ev hanımı diye belirtmişsiniz ev hanımlığı da oldukça kutsal bir iştir fakat annem aile şirketimizin %70 ortağıdır aynı zamanda da resim sanatıyla ilgilenen ve bunu büyük bir özveriyle yapan biridir. Hiç bir kaynak veya referans bildirmediğiniz bu YALAN haberinizle ilgili gerekli yerlere başvuru yapacağımı bildiririm.

BİZE MAİL ATAN  A.A İSİMLİ KİŞİ MAİLİNİZDE YAZMIŞ OLDUĞUNUZ İDDİALARI İSPATLAYIN AJANSIMIZI YALANCILIKLA SUÇLAYACAĞINIZA YALAN MAKİNESİ OLAN  İLÇE BAŞKANINIZA HESAP SORUN

Beykoz İYİ Parti kadın kolları başkanı Mehtap Aydoğan’ın kızı olduğunu iddia eden kişiye diyoruz ki mailinizde bize diyorsunuz ki.

 

 

 

(Aşağıda linkini paylaşacağım haberle ilgili kimden ve nasıl bir ön görüye sahip olup haber yaptığınızı anlayamadım.)  A.A (Haber konusu olan ihbar mesajlarını ve ihbarcıları bu ihbarcılar sadece bizde saklı kalır haber bilgilerini hangi kişilerden aldığımız kimseye söyleme zorunluluğumuz yoktur )  (Kişisel hayata hakaret, gerçek olmayan bir haberi insanlara yansıttığınız ve karalamaya çalıştığınız için size dava açacağımızı bildirmek isterim.) Yapmış olduğumuz haberde kesinlikle hakaret içerikli kelime bulunmamaktadır. Dava açma hakkına sahipsiniz annenizin 12 yıllık ressam tecrübesi olduğunu bunu ispatlamanız gerekiyor diyorsunuz ki  annemin 10larca resim sergisi olduğunu anneniz 10larca sergiyi nerelerde yaptı kalem kalem ispatlamanız 10larca sergi diyorsunuz ama yalan makinesi olan Akif Taşdemir 12/12/2022 tarihinde Turk Ulak gazetesine vermiş olduğu röportajda gazetenin de yazdığı İLK SERGİSİ DENİLMEKTE 

 

Peki gazetede ilk sergisi derken sizlerde 10larca sergisinin olduğunu söylemektesiniz peki burada yalan söyleyen kim Akif Taşdemir mi yoksa sizler misiniz eğer diyorsanız. Akif başkan yalan söylüyor ben doğru söylüyorum diyorsanız anneniz 10larca sergiyi nerelerde açtı kaç tane tablo satışı yapıldı vergiye tabiimi faturaları kesildi mi şayet Akif  başkan doğru söylüyorsa neden ajansımıza bu şekilde mail atıyorsunuz. Burada diyorsunuz ki bizler sizi küçümsediğimizi ima etmektesiniz bizler haberimizde açık net diyoruz ki ilçe başkanı abartılı röportajlar yaptığı ilçe yönetimindeki yöneticilerin mesleklerini hedef şaşırtıcı alakası olmayan mesleklerinin olduğunu belirtmiş annenizin de profesyonel bir ressam olmadığı  ressamlık okulu okumadığını sadece halk eğitimde resim çizim eğitimi aldığını ressam olarak tanınmadığını annenizin sadece hobi olarak çizim yaptığını haberimizde yazılmıştır. Peki A.A. size soruyoruz ilçe başkanı Akif  Taşdemir annenize vermiş olduğu sözü yerine getirecek mi sergi açma sözü verdi buda annenizin ilk sergisi olacağını sizler ajansımızı yargılayacağınıza Akif  Taşdemire diyiniz ki Beykoz halkına ,Beykoz’da bulunan İYİ Parti  üyelerine bir söz verdiniz, güven verdiniz, sergi açılışı sözü verdiniz, bunu da basında yayınlattınız. A.A. birde başkanınıza şunu söyleyin annenizin sergi açılışı haberini iki gazetede yayınlandı bu güzel projeyi bu güzel haberi peki niye ilçe başkanınız yalan makinesi olan ilçe başkanınız Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığının sosyal medya hesaplarından ve Akif  Taşdemir kendisine ait olan sosyal medya hesaplarından yayınlamış ama başka bir haberler olsa yayınlar bunu da geçelim neden ilçe başkanlığında çok sayıda yöneticiler annenizin bu haberini neden sosyal medya sayfalarından yayınlamadılar A.A. bizi yalan habercilikle suçlayana kadar siz ilçe başkanına hesap sorun.

 

MAVİ BÜLTEN GAZETESİ BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI SEKRETERİ OLARAK YÖNETİMDE GÖREV ALAN ATAKAN ALKIŞ MAVİ BÜLTEN GAZETESİNİN İMTİYAZ SAHİBİ MAVİ BÜLTEN GAZETESİNDE DE YAYINLANMIŞ.YANİ KENDİ GAZETELERİ  HALA BU RESİM SERGİSİ AÇILMAMIŞ BEYKOZ HALKI VE İYİ PARTİ ÜYELERİ MERAKLA BU SERGİNİN AÇILIŞINI BEKLİYOR 

Bazı yöneticiler  ilçe başkanına ajansımızda çıkan haberlerin hesabını sorduğunda ilçe başkanı Akif Taşdemir vermiş olduğu cevap şu şekildeymiş gayeye almayın dikkate almayın yalan haber yalan haber yapıyor peki. Akif başkan biz yalan haber yapıyorsak neden bize tensip yollamıyor neden hakkımızda suç duyurusunda bulunmuyorsun bizler izcihaberajansı olarak diyoruz ki iki gazeteye verilmiş olan resim sergisi sözünü yerine getirin .Beykoz halkı Beykoz İYİ Parti üyelerine  vermiş olduğunuz sözünüz arkasında olduğunuzu ispatlayın reklam haberleri yaptırmayın.

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI