Bugun...



Boğaziçi İmar Müdürlüğü Ayakta Uyumuş Yâda Uyutulmuş

Boğaziçi imar müdürlüğü vatandaşa gelince aslan kesiliyor ama Beykoz belediyesine gelince yada AKP li meclis üyesine gelince kuzu oluyor. Boğaziçi imar müdürlüğü Gümüş Suyu restoran yapılırken siz ayakta mı uyuyordunuz yada uyutuluyormuydunuz Gümüş Suyu restoranın yapılmasına neden izin verdiniz.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-02-2023 23:18:03 Tarih: 18-02-2023 23:05

Boğaziçi İmar Müdürlüğü Ayakta Uyumuş Yâda Uyutulmuş

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-355-ada-20-parsel-isgal-mi-etti-yada-505-ada-1-parsel-355-ada-20-parselimi-isgal-etti/5564/

İstanbul Beykoz ilçesi AKP Beykoz belediye başkanı Murat Aydın sahil düzenleme çalışması yaparken bu esnada da eski adıyla BEYTAŞ restoran şimdiki adı GÜMÜŞ SUYU restoran başa gelen her belediye başkanları artık bir adet olmuş gelen belediye başkanı giden belediye başkanının eserlerini ve yapılarını istemezler. Hemen bir proje başlatırlar burada da Murat Aydın BEYTAŞ restoranı tamam ile yıkar ve daha sonra denizin ortasına kazıklar çakarak denizi de doldurularak buraya sıfırdan yapı yapar sadece bu değil. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın sahil düzenlemesi çalışmasında Barbaros Hayrettin Paşa su ürünleri lisesinin önünden sahil boyu BEYTAŞ  restoran ,bitişine kadar 505 ada 1 parseldir, BEYTAŞ’ TAN ileri ise 355 ada 20 parsel, ise Beykoz balık ekmek olduğu, kısma kadar 355 adaya aittir. Fakat tapu kayıtlarında 505 adanın bitişi olan BEYTAŞ restoran ile 355 ada yine BEYTAŞ restorandın bitişiğinde hangi ada birbirinin yerini işgal etmiştir. Beykoz belediyesi ,sahil düzenleme çalışmasında ve BEYTAŞ restoran, çevresi sahil kırmızı çizgiyi geçtiği açık net tapu, sorgulama krokilerinde ,görünmektedir .Şayet Beykoz belediye başkanı Murat Aydın, bunu bildiği halde göz göre göre kaçak yapı yapmıştır vatandaş bir çivi çakamazken. Beykoz belediyesi boğaz ön görünümlü  BEYTAŞ  restorandı  yıkarak eski görünümünü de kaybederek kaçak yapı yapmıştır. 

 Beykoz belediye başkanı Murat Aydın başka bir ada ve parseli işgal ederek o bölgeye de restorandın soğuk hava deposu jeneratör  ve restorana depo olarak yer yapmıştır. Peki Boğaziçi imar müdürlüğü ofisinin camından boğaza baktığında Beykoz belediyesinin yapmış olduğu bu kaçak yapıyı gördüğün halde neden müdahale etmedin neden bu inşaatı durdurmadın müdürlüğünüze bağlı yapı kontrol ve zabıtada sizlere buradaki kaçak yapıyı söylemedi mi.  Boğaziçi imar müdürlüğü siz Beykoz belediyesinin boğaza ön görünümlü yerde belediye denizin ortasına kazıklar çakarak denizi doldurarak ve bir başka ada ve parseli işgal ederek burada kaçak yapı yapıldığını bildiğiniz halde ve yine AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi istinat duvarın dibini kazarak işletmesini büyüttüğünde bu işletmesi kaçak olduğu halde yapı tatil tutanağı tutulduğu halde  bu kaçak yapı yıkılması gerekirken yıkmıyorsunuz bu kaçak yapı baraka şeklindeyken şimdi lüks bir restoran olmuş sadece bu değil.

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın eski Necmettin Erbakan Kültür binasını yıktı 15 Temmuz şehitler meydanı ismini vermek için meydan düzenleme çalışması yaptı burada yapı yapıldığı halde siz ayakta mı  uyuyordunuz. Gümüş Suyu restoranın olduğu bölge 1999 depreminde açık iskeleydi askeri gemiler gelip oradan can kurtaranlarla Beykoz devlet hastanesinden Numune hastanesi sevk yapıyorlardı Murat Aydın ve  Boğaziçi müdürlüğü siz bu iskeleyi bile yok ettiniz  haber ajansımız. Boğaziçi imar müdürlüğüne bu konuyla ilgili bu kaçak restoranla ilgili şikayet dilekçelerimiz olduğu halde bakın Boğaziçi imar müdürlüğü alakası olmayan cevap vermişlerdir .

İzcihaberajansı olarak Boğaziçi imar müdürlüğüne soruyoruz İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’na soruyoruz burayla ilgili yasal süreç başlatıldı mı yapı tatil tutanağı tutuldu mu başlatıldıysa yada tutanak tutulduysa yasal süreç başlatıldıysa ajansımıza bir açıklama yapmanızı .Boğaziçi imar müdürlüğü sadece buralarla ilgili değil çok sayıda yerlerle ilgili Boğaziçi imar müdürlüğüne narkoz verilmiş resmen ayakta uyutulmuşlar yada bilinçli olarak ayakta uyumuşlar İstanbul depremi yaşanırsa bu restoranın sonu ne olacak unutmayın doğadan çalarsan doğa senden bir gün çaldığını geri alır Boğaziçi imar müdürlüğü makamın ve ilgili makamların bal gibi görevlerini suiistimal etmişlerdir.

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI