Bugun...



Boğaziçi İmar Müdürlüğü Buranın Yıkımı İçin Ne Bekliyorsun

İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi No 17/2 A Kapı no 19 yanı 301 ada 25 parselde bulunan Ali AK ismine kayıtlı 100m2 yerle ilgili 23/03/2021 tarihinde 1.NO yapı tatil tutanağı boğaz içi imar müdürlüğü tarafından yapı tatil tutanağı düzenlenir fakat Boğaziçi imar müdürlüğü ne hikmetse buranın yıkımını gerçekleştirmez.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2022 16:42:32 Tarih: 31-01-2022 15:49

Boğaziçi İmar Müdürlüğü Buranın Yıkımı İçin  Ne Bekliyorsun

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZLERE BU YERLE İLGİLİ İŞLEMLER YAPTIK BELGELERİ  BU İŞLETMENİN  BELGELERİNİDE YOLLUYORSUNUZ  FAKAT YIKIMI GERÇEKLEŞTİRMİYORSUNUZ BIRAKIN BU ÜÇ MAYMUNU OYNAMAYI GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİNİZ BURANIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRİNİZ 

 

1. No. YAPI TATİLL TUTANAĞI

 

 

 1. No. YAPI TATİL TUTANAĞI TUTULAN YERE VERİLEN RUHSAT ADRESLER AYNI 

 

 

 1. No. YAPI TATİL TUTANAĞI TUTULAN YERE ALINAN VERGİ LEVHASI ADRESLER AYNI 

 

FURKAN VE ADNAN ÇELİKER DİYORSUNUZKİ BİZİM BARINAK ÖNÜNDE RUHSATIMIZ VAR EĞER VAR İSE BİZİM GİBİ BELGELERİNİ İSPATLA GÖRELİM YALANDAN YERE CANLI YAYIN  VİDOE CEKİMLERİNİZDE HALKIN GÖZÜNÜ BOYAMAYIN YALANDAN YERE KAYMAKAMLIK MAKAMINI KÖTÜLEMEYİN  HODRİ MEYDAN VARSA BARINAK ÖNÜNDE RUHSATINIZ İSPAT EDİNDE GÖRELİM VE BEKLİYORUZ 

26 YILDIR RUHSATIMIZ VAR DİYORSUNUZ KÜLFÜYEN YALAN İSPATLAYINDA GÖRELİM BEYKOZUN BAZI YEREL BASINIDA BUNU ARAŞTIRSIN RUHSATI VARMI YOKMU 26 YILDIR GERÇEK BEDEL ÜZERİNDEN İŞGAL ETMİŞ OLDUKLARI METRE KARE ÜZERİNDEN ERCİMİSİ ÖDEMİŞLERMİ  KAYMAKAMLIK MAKAMINI TOPA TUTTUNUZ ARAŞTIRMADAN HADİ BUNU ARAŞTIRINDA GÖRELİM BEYKOZ BALIK EKMEK RUHSATINI İSPATLA VARMI YOKMU

 

 

İstanbul büyük şehir belediye başkanlığı Boğaziçi imar müdürlüğü  1. No. YAPI TATİL TUTANAĞI Ali AK ,isimli bina sahibi adına 23/03/2021 tarihinde toplam 100m2 yakın 2960 sayılı Boğaziçi kanunu 13.maddesine istinaden bir suret yapı tatil tutanağı tutulur fakat 23/03/2021 tarihinden şuan ki tarihe kadar. Boğaziçi imar müdürlüğü buraya en ufak bir işlem yapmadığı Ali AK isimli vatandaşın burayı Sevinç Tabak işletme adına Beykoz balık ekmek isimli şahsa 27/01/2020 tarihinde 3 yılığına kiraya verilir.Fakat Boğaziçi imar müdürlüğü yapı tatil tutanağı tuttuğu tarihten şuan ki tarihe kadar buraya neden bir işlem yapmadığını aksine buradaki kiracının bu kaçak bina içerisini tadilat  ve onarım yaparak burayı tamam ile lokanta haline getirdiğini bunu da. Boğaziçi imar müdürlüğü, Büyük şehir belediyesi bildiği halde sessiz kaldığını  normal bir vatandaş olmuş olsaydı şimdiye kadar çoktan yıkım olurdu fakat neden yıkım gerçekleştirilmediği bunun arkasında kimlerin olduğunu hangi siyasi güçlerin olduğunu ajansımız araştırınca şok edici görevi kötüye kullanma görevi suiistimal etme sebepleri ortaya çıkmıştır.

 

Ali AK ın kiracısı Sevinç Tabak işletme sahiplerinden Murat Tabak ve ortağı olan Beykoz belediyesi AK Parti meclis üyesi Furkan Çeliker babası olan SİYAD genel başkanı Adnan Çeliker’in buranın kiracısı olduğundan Furkan Çeliker bu yere Beykoz belediyesinden eksik evraklarla 301 ada 25 parsel muvafakat name olmadan ruhsat aldıklarını. Beykoz balık  ekmek ismiyle ruhsat aldıklarını fakat binada tabela olarak Beykoz balık ekmek değil, Beykoz kebapçısı olarak geçtiği Furkan Çeliker, Adnan Çeliker ilçe belediyesinde kendi  ticari işlerini Beykoz belediyesinde hallettiklerini büyük şehir belediyesinde ise Furkan Çeliker’in ve Adnan Çeliker’in ortağı olan Murat Tabak’ın yakın akrabası CHP bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası olduklarından Murat Tabak ,Büyük şehir belediyesinde  bu şekilde işlerini halletmektedirler.

Boğaziçi imar müdürlüğü yapı tatil tutanağı tuttuklarından bu yana görevlerini suiistimal ettiklerini CHP genel merkezden ve büyükşehir belediyesi üst düzey kişilerden gelen talimatlar sonucu. Boğaziçi imar müdürlüğü buranın yıkımını gerçekleştirmeyip aksine bu kaçak yerin restoran haline getirilmesine öncülük yapmıştır. Buranın yıkımını unutturmaya çalışmaktadırlar  ilçe belediyesi eksik evraklarla ruhsat verir meclis üyesine meclis üyesi de almış olduğu bu ruhsatla barınak önündeki balık ekmek ızgarasını göstererek ruhsatım vardır. Fakat ruhsat alınan 301 ada 25 parseldeki binada Beykoz balık ekmek tabelası yoktur neden yoktur Beykoz halkıyla resmi kurumlarla beyin jimnastiği yapmak ve kandırmak için 301  ada 25 parseldeki yapı tatil tutanağı olan yere Beykoz balık ekmek tabelasını bu şekilde asmazlar şayet bu yerde Beykoz balık ekmek tabelası olmuş olsa Beykoz halkı ve resmi kurumlar Beykoz balık ekmeğin eksik evraklarla almış oldukları ruhsatı yeri belli olacaklarından kendilerine göre uyanıklık yaparak beyin jimnastiği yapmışlardır.

 

Bizler izci haberajansı olarak bu yerin sonuna kadar takipçisi olacağımızı resmi kurumlara çevre ve şehircilik bakanlığı ve ilgili makamlara buranın yıkımı gerçekleştirilene kadar takipçisi olacağımızı kamu denetlemeye de şikayetçi olacağımızı hatırlatırız.  Boğaziçi imar müdürlüğü bir an önce buranın yıkımını gerçekleştirmesini  görevi daha çok suiistimal etmemesini istemekteyiz bu haber dosyamızda ne pahasına olursa olsun sonuna kadar takipçisi olacağız.

 

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI