Bugun...



Boğaziçi İmar Müdürlüğü Siz Ayaktamı Uyuyorsunuz Nedir Bu Kaçak Yapı

İstanbul Beykoz ilçesi Çubuklu Dedeoğlu arabalı vapur iskelesi yanı başında eski petrol ofisi tanklarının olduğu bölgede. Boğaza ön görünümde kaçak yapı yapılıyor. Fakat Boğaziçi imar müdürlüğü bu kaçak yapıyı gördüğü halde görmemezlikten gelmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-07-2022 10:40:46 Tarih: 18-07-2022 14:39

Boğaziçi İmar Müdürlüğü Siz Ayaktamı  Uyuyorsunuz Nedir Bu Kaçak Yapı

 

https://www.facebook.com/erkan.izci.72/videos/1094870168108878

 

Haber ajansımıza gelen ihbarda İstanbul Beykoz ilçesi Çubuklu Dedeoğlu eski petrol ofisi tanklarının olduğu bölgede  kaçak yapı yapıldığını kaçak yapı ,yapılan bölge ile Boğaziçi imar müdürlüğünün müdürlük binasıyla karşı karşıya olduğu. Boğaziçi imar müdürlüğü burayı çok rahatlıkla gördüğünü vatandaş bir kiremit değiştiremezken boğaz ön görünümde kim ve kimlerin tarafından yapıldığı belli olmayan bu kaçak yapı hızlı bir şekilde bitirilmeye çalışıldığı. Boğaziçi imar müdürlüğü burayı rahatlıkla gördüğü ve bildiği halde sessiz kaldığını bizler vatandaş olarak. İBB Anadolu yakası zabıta müdürlüğü buradaki yapılan inşaattan haberiniz var mı var ise herhangi bir işlem başlatıldı mı bu konu hakkında kamuoyununa ve haber ajansımıza açıklama yapmanızı beklemekteyiz.   

 Ajansımıza gelen ihbarlar doğrultusunda ajansımız ihbar edilen yere gittiğinde söylenen adreste bir yapı yapıldığı. Haberimizdeki  fotoğraflarda göründüğü şekilde bina yapıldığını çevre sakinlerine bu yapının kimin tarafından yapıldığını sorduğumuzda çevre sakinleri tarafından aldığımız bilgilere göre bu bölgeyi KALYONCU İNŞAAT diye bir firmanın burayı devletten satın aldığını buraya iş merkezi kurulacağını bu inşaat firması da .Beykoz'da bulunan NUN okullarını yapan firma olduğunu çevre sakinleri üç isim söylemektedirler Kalyoncu inşaat Hanifioğulları ve Zülfikar bu isimler çevre sakinleri tarafından söylenmektedir.

Bizler izcihaberajansı  olarak Boğaziçi imar müdürlüğüne, Çevre ve Şehircilik il müdürlüğüne buradan sesleniyoruz. Bu bina kimin ve kimler tarafından yapılıyor. Boğaz ön görünümde bir çivi çakılamazken bu bina nasıl yapılıyor ajansımıza bir açıklama yapılmasını beklemekteyiz.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI