Bugun...



Bu açıklamalara rağmen niye bu zamana kadar AKP durdu yada niye durduruldu

İktidar parti olan AKP Parti içerisinde yazılı ve sözlü basın açıklamalarında kim olursa olsun dil sürçmesi olsa bile af etmeyen AKP 2019 yılından şuan ki tarihe kadar neden bu parti üyesini ve eski meclis üyesini tutu.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2021 11:21:26 Tarih: 20-03-2021 10:44

Bu açıklamalara rağmen niye bu zamana kadar AKP durdu yada niye durduruldu

2019 Yılında Yapılan Basın Acıklaması 

https://www.hukukihaber.net/mesleki-hukuk/beykozlu-avukatlardan-manifesto-gibi-kutlama-h429770.html

 

 

Geçtiğimiz günler İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz  belediyesi eski AKP Meclis üyesi Avukat Erdal Demir AKP istifa ederek resmen İYİ partiye geçmiştir. Fakat Erdal Demir İYİ Partiye geçmesi kafalarda soru işareti yaratmaktadır. Şöyle ki 06/Nisan 2019 Yılında Beykoz Av barosu ve Beykozlu Av katlarla birlikte  yaptığı basın açıklamasında çok DİKKAT ÇEKİÇİ sözleri olmuştur. Fakat AKP En ufak bir dil sürçmesinde bile idari soruşturma açan ve gerektiğinde ihraç kapısını aralayan AK Parti "Türkiye Cumhuriyeti bir korku rejimi haline getirildi" vesaire gibi çok ağır eleştirilerde bulunan ve o dönemde meclis üyesi olan bir parti mensubu hakkında  herhangi bir  uyarıda bulunmamış  üstüne üstlük Parti meclis üyeliğini de devam ettirmiştir parti üyeliğini de  devam ettirmiştir bu akıllarda soru işareti bırakmış olup Beykoz'da okuyucularımız tarafından bu durum merak uyandırmıştır. Şimdiyse Beykoz halkı tarafından İYİ partiye bir anda geçmesi kafalarda soru işareti yaratmaktadır bugünlerde Beykoz ilçesinde AKP Şuan ki Beykoz belediyesi yönetimi tarafından AKP  Çok büyük oy kaybına uğradığı ve uğruyacağı İYİ parti AKP üyelerini yavaş yavaş İYİ partiye çektiğini Fakat Beykoz ilçe İYİ partinin de AKP partisinden hiç farkının olmadığı kendi dünyalarında bir partinin olduğu. Beykoz halkının da AKP Güvenlerinin olmadığı gibi İYİ Partiye de güvenlerinin olmadığını haber ajansımıza gelen yoğun şikayet ve ihbarlarda söylenmektedir. Gelen ihbarlarda acaba Erdal Demir AKP’den  ihraç  mı edildi bir dönemde kardeşininde ilçe başkan adayı olduğu kökeninin AKP li oldukları bir anda AKP den uzak durdukları  gelen ihbarlarda söylenmektedir.

Avukat Erdal Demir İYİ Partiye geçen günler Geçtiğini fakat gelin 06/Nisan 2019 Yılında o dönemler AKP li olan Erdal Demirin sözlerini hatırlayalım taktir okuyucularımızın.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 


 

 

 

 

 







Etiketler :
Erdal Demir / 25-03-2021 01:10:00

Güzel bir habere imza atmışsınız tebrik ederim. Ancak gazetecilik gündemi sıkı takip metmektir. Gözden kaçırdığınız bir iki husus var. Son MECLİS konuşmamı incelerseniz aynı mesajları mecliste verdiğimi de göreceksiniz. O bahsedilen konuşma benim için çoook kıymetli. İyi geceler



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI