Bugun...



Bu Bölgenin Yetkili Mercileri Yok mu İlgili Makamlar Niye Üç Maymunu Oynuyor

Gümüş suyu Mah Kelle İbrahim Cad Beykoz balıkçı barınakları çevresi ve önü ilçe belediyesi yetkisi alanında mı il belediye yetki alanında mı yada bağımsız bir yer mi barınak önünde seyyar ızgara atılarak tapulu yer diye çalışma ruhsatı olmadan nasıl burada ticaret yapılır.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-02-2022 01:09:05 Tarih: 09-02-2022 13:56

Bu Bölgenin Yetkili Mercileri  Yok mu  İlgili Makamlar Niye Üç Maymunu Oynuyor

BİR RUHSAT İKİ ADA, İKİ PARSEL, İKİ KAPI NUMARASI, İKİ İŞLETME LEVHASINDA, NASIL GÖZÜKÜR İKİ TAPU SAHİBİ AYRI AYRI ADRESTE NASIL TİCARET YAPILIR. BUNUN AÇIKLAMASINI İL VE İLÇE BELEDİYESİ ,BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ, BU BÖLGE BAKAN KURUMLAR VE MEMURLAR BUNUN AÇIKLAMASINI YAPARMISINIZ.  BİR RUHSATTA İKİ ADRESTE TİCARET YAPILAMAZ BUNLARDAN BİRİ DEMEKKİ KAÇAK  AJANS OLARAK BİZ ORTAYA ÇIKARIYORUZ. SİZLERDE DEVLET MEMURU, OLARAK GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİNİZ RUHSATSIZ YER NERESİ İSE ORAYI TİCARETTEN MEN EDİNİZ TOPU BİRBİRİNİZE ATMAYI BIRAKIN SUÇ İŞLİYORSUNUZ. 

 

İBB BELEDİYESİNDEN GELEN CEVAPLAR HER İKİ BELEDİYE TOPU BİR BİRİNE ATIYOR BU NE KAOKU BİZ AJANS OLARAK KORKMUYORUZ AMA DEVLET KURUMLARI KORKUDAN İŞLEM YAPAMIYOR ACABA NEDEN 

 

 

 

BEYKOZ BELEDİYESİNDEN  GELEN CEVAPLAR 

 

 

 

BARINAK ÖNÜNDEKİ TAPULU YER DENEN VE ŞUANDA BALIK EKMEK IZGARASININ OLDUGU BÖLGE 

 

 

 

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde şunlar söylenmektedir. Beykoz balıkçı barınakları önü ve çevresi  barınak içini işgal eden  Beykoz balık ekmek isimli tekne ve  teknenin önünde ızgara var fakat geçtiğimiz ay  Beykoz kaymakamlığına iki bakanlık ve büyük şehir belediyesi buraların tahliyesi için yazışmalar yapılır. Yazışmalar neticesinde işgal edilen sahil barınak içerisindeki işgal edilen tekne 355 ada ve 19  parsel üzerindeki yeri işgal eden teknede tahliye edilir.

Fakat barınak önündeki 355 ada 18 parsel  19 m2 yer tapulu olduğundan bu işletme sahipleri tapu sahipleri olmadığından bu tapu sahibin ismi ise Ali OĞLU  fakat bu işletme sahipleri tapulu yer diye burada ızgara koyarak kaçak ruhsatsız olarak çalışmaktadırlar. Sosyal medyada  tahliye esnasında canlı yayınlarında sahillerde  çalışma ruhsatları olduğunu söylemektedirler balıkçı barınak karşısında 301 ada 25 parsel Tolon restoran yanında Ali AK ismine ait bu işletme sahipleri burayı da kiralayarak Beykoz belediyesinden eksik evraklarla muvafakat name olmadan ruhsat alırlar.

Bu işletme sahipleri hem balıkçı barınakları önü 355 ada 18 parsel no 32 de Beykoz balık ekmek isimli tabelaların olduğu ızgaranın olduğu ve faaliyette olduğu barınak karşısında  301 ada 25 parsel Ali AK isimli kişiden kiraladıkları yerde de. Beykoz balık ekmek isimli tabelasının olduğu her iki ada ve parsel kapı numaralarında nasıl oluyorsa Beykoz  belediyesinden aldıkları eksik evrakla alınan bu ruhsat her iki tarafa nasıl gösteriliyor. Beykoz belediyesinden alınan ruhsat adresi ise Gümüşsuyu Mah Kelle İbrahim Cad  301 ada 25 parsel Ali AK isimli vatandaşın yerine ruhsat alındığı görünmektedir. Şimdi biz ilçe ve il belediyesine çevre ve şehircilik  bakanlığına ,Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürlüğü, zabıta müdürlüğü, İBB ruhsat müdürlüğü,İBB zabıta müdürlüğüne soruyoruz ellerinde bir ruhsat var bu ruhsat da eksik evrakla verilmiş nasıl oluyor da bir ruhsatla ayrı, ayrı kapı numaralarıyla ayrı, ayrı ada ve parsel numaralarıyla ayrı ,ayrı yer sahipleri gözüken bir ruhsat iki adreste nasıl gösteriliyor.

 

TC Devletinin makamları bunları bildiği halde neye dayanarak göz yumuluyor bu işletme sahiplerine kim tolerans tanıyor. Neden barınak önündeki yol ortasına atılmış balık ızgara tezgahı mühürlenmiyor o zaman biz Beykoz halkı da sahilde bulunan tapu sahipleri bu işletme gibi herkes kapının önüne ızgara koysun çalışma ruhsatı olmadan hijyenden uzak.Beykoz haklıda bunların yaptığı şekilde yapsın buradaki adaletsizliğe kim dur diyecek buradaki adaletsizliği bilen memurlar görevlerini kötüye kullandıkları açık net ortadadır tapulu yer diye ellerinde bir ruhsat var diye iki kapı numarasında iki ada iki parsel üzerinde ruhsatımız var diye ticaret yapamaz.

Ajansımıza gelen yoğun şikayet ve ihbarlar bunlardan ibaret olduğu ajans olarak Beykoz balık ekmek işletmesinin ızgaranın olduğu bölge ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiğini. İBB ruhsat ve denetleme müdürlüğüne yazışmalarımızda haberimizin içerikliğinde ki yazışma cevabında ilçe belediyesine topu attığını ilçe belediyesi de yapmış olduğumuz yazışmalarda ilçe belediyesi de  büyük şehir belediyesine topu attığını alakasız cevap verdikleri bu nedenle bu işletmenin ruhsatsız olarak çalışmasına il ve ilçe belediyesinde. Boğaziçi imar müdürlüğünde, çevre ve şehircilik  il müdürlüğü, il sağlık ve ilçe sağlık kısaca bu bölgeye bakan çok sayıda devlet memurları alenen buranın ruhsatsız olduklarını bildikleri halde görevlerini kötüye kullandıkları buradaki kaçak çalışmaya son vermediklerini. Bizler izcihaberajansı olarak geniş çapta ilgili makamlara memuru disiplin  soruşturması başlatılması memurlar hakkında da yasal işlemler başlatacağımızı izcihaberajansı olarak kamuoyuna duyururuz Beykoz  sahilleri ,tekne sahipleri belediye önündeki balık ekmek tekneleri kaldırılırken denizin ortasındaki tonozlar sökülürken bu devlet memurları Beykoz halkına atmacaydı görevimizi yerine getirdik demekteydiler. Ama burada kaçak ruhsatsız olarak çalışan bir işletmeye göz yummaktadırlar izcihaberajansı şimdi ilgili makamlara soruyoruz.

 

 

BU İŞLETME SAHİPLERİNİN ELİNDEKİ BU RUHSAT ADRESİ NERESİ ,BU İŞLETME SAHİPLERİ İKİ YERDE TABELALARI VAR, AYRI AYRI  ADA, AYRI AYRI PARSELDE ,AYRI AYRI  YERDE KİRACI,  AYRI AYRI YERDE KAPI NUMARALARI, BU RUHSAT NERESİ İÇİN GEÇERLİ  İLGİLİ  MAKAMLARDAN AJANSIMIZA BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ HALAN BURADAKİ KAÇAK TİCARETE  NE ZAMAN SON VERECEKSİNİZ.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI