Bugun...



Bu Haberimiz Beykoz Kaymakamının Ve Beykoz Belediyesinin Canını Çok Sıkacak

Ajansımız Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekliye Ve Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydına soru yoruyoruz. Özelikle Beykoz kaymakamına Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden Şehit Ömer Halisdemir Komutanın ismini neden sildiniz.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-07-2022 09:13:17 Tarih: 22-07-2022 08:53

Bu Haberimiz Beykoz Kaymakamının Ve Beykoz Belediyesinin Canını Çok Sıkacak

Beykoz hükümet  konağı girişinde eski kaymakam Ahmet Katırcı hükümet konağı girişine güvenlik amaçlı polis noktası kurarak. Vatandaşların ve çalışan personelin güvenli geçmesi için çalışanlar için kart sistemi uygular 15 Temmuz darbesinden sonra eski kaymakam ve eski belediye başkanı  bu polis noktası girişine büyük tabela ile Beykoz kaymakamlığı Şehit Ömer Halisdemir Kampüsü  ismi verilir.

BU ŞEHİDİMİZİN İSMİ ŞİMDİKİ BEYKOZ KAYMAKAMI VE BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN KALDIRILIR HANİ SİZİN ŞEHİTLERE SAYGINIZ

 

Son yerel seçimlerden sonra  Beykoz belediye başkanı Murat Aydın  Beykoz belediye başkanı olarak göreve başlar daha sonra. Beykoz yeni kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli göreve başlar bizim Türk milletinde bir alışkanlık vardır buda irsidir yeni gelen belediye başkanı bir önceki belediyenin projesini beğenmez kendi kafasına göre bir proje üreterek önceki belediye başkanının eserini yok eder aynısını da Beykoz kaymakamlığı da yapar. Fakat burada her iki makam yok ettiklerinin manevi değerlerini dikkate almazlar sadece kendi projelerini uygulamaya çalışırlar alın size bir örnek aynısını şimdiki belediye başkanı Murat Aydın şimdi Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli hükümet konağı girişini sil baştan yaparak. Burayı yıkarak yeni baştan polis noktası girişi yaparlar burayı yıktıklarında bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden Şehit Ömer Halisdemir ismini Beykoz  kaymakamı Beykoz belediye başkanı Murat Aydın bu imside buradan kaldırarak yok edilmiştir hani sizin 15 Temmuzda  şehit olanlara saygınız.

Başkan murat aydın göstermelik beykoz belediye önünü 15 Temmuz şehitler ismini verdin

Beykoz belediye önünü yapılalı yaklaşık 2 yıl oldu ne hikmetse bir anda meydanın ismini 15 Temmuz Şehitler ismini vererek açılışa da. TBMM başkanını davet ederek ulusal basını da çağırarak  sözde 15 Temmuz darbesi adı üzerinden meydanı 15 Temmuz Şehitler meydanı olarak isim verdiniz neden meydanın açılışı yapılırken hükümet konağı girişine neden. Beykoz kaymakamlığı şehit Ömer Halisedemir ismi neden devam etmedi Beykoz kaymakamı ve Beykoz belediye başkanı neden bu şehidimizin ismini sildiniz neden şehidimize saygı göstermediniz .

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI