Bugun...



Bu Kaçak Yapılan Evin Yıkımı Neden Ağırdan Alınıyor

İyi Parti Beykoz ilçe başkanlığında yönetici olarak görev alan Sevda Gürdap Ay Soğuksuda Mah. Aile büyükleriyle birlikte yaşadığı yere kaçak ev yaptığı bu konuyla ilgili. Haber ajansımızda defalarca haberini yayınladığımız fakat Ne hikmetse buranın yıkımı için Beykoz belediyesi ağırdan aldığı ve unutturmaya çalıştığı söylenmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-09-2022 16:36:01 Tarih: 10-09-2022 16:17

Bu Kaçak Yapılan Evin Yıkımı Neden Ağırdan Alınıyor

 

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde özellikle Tokat köyde ikamet edenler ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlerde şunları söylemektedirler. İzci haberajansını yakından takip ettiklerini  Beykoz İYİ Parti  ilçe başkanlığında yönetimde görev alan Sevda Gürdap Ay soğuksuda kaçak ev yaptığını kaçak ev yapmasına öncülük yapan izinlerini alan Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı olduğunu evin yapılma esnasında ilçe başkanı kaçak inşaatın yanından ayrılmadığını hem izcihaberajansında okuduğumuz şekilde ve soğuksuda oturan kişilerin söylediği şekilde inşaatın başından ayrılmadığı. İlçe başkanı Sevda Gürdap Ay’ı yanından ayırmadığını izcihaberajansı imtiyaz sahibi Erkan İzcinin başkan yardımcısı Engin Köklü ile yapmış olduğu telefon görüşmesini haberinde yayınladığı sözde Sevda Gürdap Ay’ın aile büyüklerinin yaşlı olduğunu kanser hastası olduğu söylendiği tapulu yer olduğu belediye meclisinden karar çıktıktan sonra yıkımın gerçekleştirileceğini başkan  yardımcısı Erkan İzci ile yapılan telefon görüşmesinde iletildiğini haberinde yayınlamıştır.

 

ŞİMDİ BİZ BEYKOZ HALKI VE TOKAT KÖY HALKI OLARAK BAŞKAN YARDIMCISI ENGİN KÖKLÜYE DİYORUZKİ BURANIN YIKIMINI UNUTTURMAYA ÇALIŞMAYIN BURANIN YIKIMINI BİR AN ÖNCE GERÇEKLEŞTİRİN

Tokat köy yıkımında  elektriğe bağlı bir hastanın evindeki elektriği kesildi ölüme mahkum bırakıldı yaşlı ve hasta insanların evleri yıkıldı. Mahkemeden yürütme durdurma kararı olduğu halde Murat Aydın kanun yasa dinlemeden sabah ezanıyla yıkımlar gerçekleştirdi ama ne hikmetse Beykoz’da İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı Murat Aydına karşı muhalefet  yapamaz ne hikmetse başkan yardımcısı Engin Köklü  bir anda kanun ve yasalara uyarak  neymiş efendim bu. Beykoz  İYİ Parti  ilçe başkanlığının yöneticisinin kaçak yapmış olduğu ev için tapulu yermiş meclisten karar çıkacakmış Tokat köy halkına gelince kanun yasa dinlemezsin size muhalefet olmayan bir partinin bu partideki bir yöneticisinin kaçak yapmış olduğu ev için meclisten karar bekliyorsunuz ya siz kimi kandırıyorsunuz. Neymiş efendim bu yöneticin ailesi yaşlıymış kanser hastasıymış Tokat köy halkında da  çok yaşlı insanlar vardı elektriğe bağlı hastalar vardı yalandan yere duygu sömürüsü yapmasınlar.

BEYKOZ HALKI VE TOKAT KÖY HALKI DİYORKİ  İYİ PARTİ BEYKOZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BU SEVDA GÜRDAP AY’IN NE ÖZELLİĞİ VAR NE ÇABUK BU KADAR YÜKSELİŞ YAPTI

Biz Beykoz halkı ve Tokat köy halkı olarak İYİ Parti üyeleri olarak diyoruz ki Tokat köyde yıkımlar gerçekleştirilirken. Beykoz’da çok sayıda kaçak yapılar yıkılırken bu Sevda Gürdap Ay nasıl oluyor da kaçak ev yapıyor ilçe başkanı neden bunun arkasında neden belediyeden izin aldı neden kaçak inşaatın başında durdu birde göstermelik olarak Tokat köy halkının yanında oldular peki bu Sevda Gürdap Ay İBB belediyesine nasıl işe girdi. Beykoz’da o kadar gençlerimiz okumuş insanlar işsiz dolaşırken İYİ Parti, CHP nin arkasına sığınarak İBB belediyesini kullanarak çok sayıda akrabalarını işe soktular bir örneği de Sevda Gürdap Ay Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı kendi adamlarına kendi menfaatlerine çalışanlardır bu yöneticinin bir an önce kaçak evin yıkılmasını Beykoz belediyesi burayı unutturmaya çalıştırmasın ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu.

İZCİ HABER AJANSI  BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA SORUYOR

Yöneticinize kaçak ev yapmak için ön ayak oldunuz bu kaçak evi yaptırdınız sözde yöneticinizin ailesi yaşlı ve hastaymış peki. Tokat köyde elektriğe bağlı olan bir kişinin elektriği kesildiğinde evi yıkıldığında yaşlı ve hasta insanların evleri yıkıldığında siz kaçak ev yaptınız birde kalktınız Tokat köy halkın yanında oldunuz hani sizin adaletiniz denk olacaktı. Peki bu yöneticinizi İBB de yüksek bir makama işe soktunuz peki bu kişinin yardıma ihtiyacı olmayan kişiye kaçak ev yaptırdınız İBB de işe soktunuz ama gençlerin ellerinden tutmadınız kendi menfaatinize kendi çıkarlarınıza çalıştınız. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığında ilçe başkanı ve yöneticiler  kendi akraba ve kendi çocuklarını İBB de işe soktular ondan sonra kalkıyorsunuz Vatan Millet diyorsunuz siyaseti kendi menfaatinize ve kendi çıkarlarınıza  kullanıyorsunuz izcihaberajansı olarak bu haber dosyasının sonuna kadar takibindeyiz. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığının daha neleri var neleri yakında kalem kalem açıklanacaktır.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI