Bugun...



Bu Ne Sorumsuzluk Önlemler Alınmadan Yağmur Altında Tören Olurmu

İstanbul Beykoz İlçe Milli eğitim müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ödül töreninde ne Beykoz belediyesi ne Beykoz kaymakamlığı nede ilçe Milli eğitim müdürlüğü havanın yağışlı olduğu halde hiçbir önlem alınmadan yağmur altında ödül töreni düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-06-2022 12:47:27 Tarih: 13-06-2022 12:33

Bu Ne Sorumsuzluk Önlemler Alınmadan Yağmur Altında Tören Olurmu

https://www.facebook.com/erkan.izci.72/videos/1236188533815280

 

 

Haber ajansımıza gelen ihbarda .Beykoz ilçe millieğitim müdürlüğünün düzenlediği okular arası etkinlik yaptığı fakat söz konusu olan yere gitiğimizde etkinlik değil.Beykoz ilçesinde ilçe Milli eğitim müdürlüğünün düzenlemiş olduğu öğretmenler ve öğrencilerin düzenlemiş olduğu 2020 ve 2021 eğitim öğretim döneminde. Twinning projesi olarak hayata geçirilen ve 2021 ve 2022  yılında ulusal ve Avrupa etiketi almaya hak kazanmış projelerin sergilendiği. Twinnig  şenliği ve ödül töreninde  okul öğrencilerin açmış oldukları stantlarda  yağmur altında hiçbir önlem alınmadığı stantlardaki öğrencilerin sergilerinin yüzde atmışının kağıt üzerinde olduğundan ıslanmaya elverişli olduğundan stantlara yağmurdan korunmak için şemsiyeler konulmadığından tamam ile yağmur stantların üstüne yağdığı ,protokol bölümünde de en ufak önlemler alınmadığı. Ajansımıza gelen ihbarlarda  bunun Beykoz belediyesinin her stant başına şemsiye konulması düşünülmesi gerekirken, Beykoz belediyesinin böyle bir önlem almadığı havanın yağışlı olduğunu Beykoz kaymakamlığı ve ilçe Milli eğitim müdürlüğü bildikleri halde belediyeyi uyararak buraya önlem alınmasını istememişlerdir.

Ajansımıza gelen ihbarlar doğrultusunda ihbar yerine gittiğinde gelen ihbarların doğru olduğunu hiçbir önlem alınmadığı kamera kayıtlarımızda ve haberimizin içerikliğinde ki resimlerde açık net görünmektedir.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI