|
Tweet |

Haber ajansımıza konuşan Beykoz İYİ Parti ilçe başkan yardımcısı Erhan Balıkçı ajansımıza öğrenci yurtlarıyla ilgili açıklama yaptı açıklamasında okulların açılmasıyla üniversite öğrencilerimizin en büyük sorunu olan yurt sorunudur görsel basında ve yazılı basında izlediğimiz ve okuduğumuz şekilde bugünlerde ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan eğitim konusunda öğrenci yurtları. Beykoz meydanında yıllardır hizmet veren VEREM SAVAŞ binası vardır bu bina COVID-19 dan dolayı hizmet vermemekte ve kapısında kilit vardır ilçemizde üniversiteler olduğundan çoğu üniversite öğrencileri yurt bulamıyor kiralık evler ateş pahası neden bu verem savaş binası. Beykoz kaymakamlığı ve Beykoz belediyesiyle birlikte işbirliğiyle bu bina 10 veya 20 öğrencimize neden yurt olmasın iktidar parti Adalet Kalkınma Partisi dere kenarlarına herhangi yapı yapılmayacağını izin vermeyeceğini görsel basın ve yazılı basında izlediğimiz ve okuduğumuz da sadece sözde ve yazılıda kaldığı fakat gelin görünüz ki Alman üniversitesi dere kenarına öğrenci yurdu yaptığı ve iktidar partide buna izin verdiği göz yumduğu bir Alman üniversitesi öğrenci yurdu yapıyorsa neden iktidar parti belediyesi olan Beykoz belediyesi neden buranın öğrenci yurdu yapılmasına ön ayak olmuyor. Siyasi bakımından hangi parti olursa olsun birbirleriyle zıt gidebilir anlaşamadıkları konular olabilir fakat böyle anda bunları bir tarafa bırakıp çocuklarımızı gençlerimizi düşünerek onların geleceğini düşünerek elimizi taşın altına koymamız şarttır. Ben Beykoz İYİ Parti ilçe başkan yardımcısı olarak buradan haber ajansınız aracılığıyla Beykoz kaymakamlığına Beykoz belediye başkanına sesleniyorum bu Ülke bu Vatan bizimse bu öğrenciler gençler bizimse bu Verem Savaşı acil olarak öğrenci yurduna dönüştürüp bu gençlerimizin rahat okumaları için elimizi taşın altına koymamız şarttır.
izcihaberajansi.com

Yapmazlar kardeşim yapmazlar önerin güzel o bina çürümeye terk edildi bu halde evet niye burası yurt olmamınki niye

Erhan abi sen çok iyi bir abi ve başkansın ama partimizin ilçe başkanı inan derin dondurucu hiç bir faaliyeti yok bu adam ne zaman faaliyeti olacak seçimlere 1 ay kala mı abi bu adamı biran önce Beykoz'un sorunlarıyla uğraşsın akşama kadar ilçe başkanlığında oturmasın evet abi güzel fikir yapmazlar abi yapmazlar.

Başkan doğru söylüyorsun inşallah yaparlar ama sanmam bizde öyle zihniyet yok ama partinin ilçe başkanlığı sıfır Beykoz ilçesinde İYİ Parti var mı yok mu belli değil.

Bakın gerçekten fikir güzel İYİ Partiden böyle fikir çıkmazı iyi ama niye ilçe başkanı böyle güzel fikirler üretip basında yayınlatmıyor kardeşim Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı acil değişilsin inan İYİ Parti üyeleri tarafından sevilmiyor gerçekten sevilecek bir başkanda değil Beykoz'da oy kaybı yaşanırsa sebebi bu başkandır en ufak faaliyeti yok 2 tane yerel gazetesi var 6 ayda bir iki, esnaf ziyaret ediyor tam ben iş yaptım san ediyor

Güzel abim bu iktidar yapmaz bunların zihniyeti değişik bunlar bu ülkenin başına geldi her yer karıştı bu yüzden yapmazlar

Abilerin abisi güzel diyorsun ağzına yüreğine sağlık ama yapmazlar abi abi şu sizin ilçe başkanını değiştirin inan herkes ondan şikâyetçi Beykoz'da en ufak faaliyeti yok ve çok soğuk insan keşke senin gibi sıcak kanlı olsa

Doğru söylüyorsun kardeş ama yapan olmaz AK Partisi yapmaz vallahi yapmaz boş

Erhan kardeşim fikrin düşüncen ve partin çok güzel ama şu ilçe başkanınızı değiştirin bu size oy kaybı yaptıracak unutmayın kimse sevmiyor o adamı

Abi doğru söylüyorsun ama yapmazlar kurban olayım yapmazlar düşüncen çok hoş ama nerde Beykoz belediyesi bunu yapacak

Gerçekten güzel bir fikir ama yapan olamaz Beykoz belediyesi hayata yapmaz burayı öyle bir yer

Beykoz belediyesi hayata yapmaz onlar kendi menfaati olmayan hiç bir şeyi yapmaz unutma Erhan bey ama gerçekten düşüncen fikrin güzel olabilecek yer.

Erhan abim seni severim evet doğru keşke senin ilçe başkanın bu düşünceye sahip olsaydı o soğuk başkanınız var ya o başta olduğu taktirde Beykoz ilçe başkanlığında kimse kalmayacak bende buradan bunu hatırlatayım dedim tebrik ederim düşüncen için.

Ben Beykozlu olarak yılardır orası verem savaş olarak hizmet veriyor evet şimdilik yurt olur neden olmasın güzel fikir ama yapmazlar kardeşim yapmazlar.

Vallahi doğru 20 öğrenciye mehlem olursa ne güzel olur ama yapmazlar kardeşim Erhan kardeşim sen İYİ Partide sevilen kardeşsin fikrin güzel yaratıcılığın güzel