|
Tweet |
.jpg)
Haber ajansımızın sık sık haberlerini yayınladığımız Yalı köyde bulunan özlem aile çay bahçesi bakın nasıl şeytani planlar uyguluyor Yalı köyde bulunan bu yer belediyeye ait park alanıdır toplam 330 m2 park alanı parkın girişinde Beykoz belediye parkı olarak yazılmaktaydı daha sonra bu işletme sahipleri siyasi güçlerini kullanarak bu parkın ismini silerek özlem aile çay bahçesi isimli tabela asarlar ajansımızın bu işletmeyle ilgili yapmış olduğu araştırmalar neticesinde bu işletmenin çalışma ruhsatı olmadığını ercimisi olarak gerçek m2 üzerinden ercimisi ödenmediğini haberlerimiz ve araştırmalarımız neticesinde Boğaziçi imar müdürlüğü tarafından parkın girişindeki otomatik kepenk kapı kaldırılır.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Fakat ajansımızın yapmış olduğu istihbaratta araştırmalarda Özlem aile çay bahçesi şuanda halen çalışma ruhsatı olmadan kaçak çalıştığını Özlem aile çay bahçesi isimli tabelayı kaldırdıklarını alınan istihbarata göre 10m2 Milli emlak tan geçici olarak ercimisi kayıtlarının olduğunu fakat bu işletme sahipleri öyle bir şeytani plan uygular ki toplam parkın çevresine masa sandalye atarak parkı tamam ile işgal ettiklerini. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın bunu bildiği halde sessiz kaldığını Beykoz balık ekmeğin ortağı ile özlem aile çay bahçesi sahipleri akraba olduklarından CHP bir genel başkan yardımcısının yakın akrabaları olduğundan. Beykoz balık ekmek ortağı ile özlem aile çay bahçesi işletme sahipleri çalışma ruhsatları olmadan Beykoz halkının gözünün içine baka baka ruhsatsız olarak ticaret yapmaktadırlar Beykoz belediye başkanı Murat Aydının her iki işletmeye sessiz kalma sebebi nedir.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Her iki işletme sahipleri Beykoz balık ekmek ve özlem aile çay bahçesi çalışanları ve sahipleri ajansımızı gasp ettikleri ajansımıza şantaj yaptıkları gibi acaba Beykoz belediye başkanı Murat Aydına damı şantaj yapıyorlar şayet böyle bir şey yok ise neden Murat Aydın sessiz kalıyor neden meclis üyesi Furkan Çeliker ve ortağı kaldırım üstünde kaçak ruhsatsız ticaret yapıyor.Neden özlem aile çay bahçesi belediyenin parkını tamam ile işgal etmiş çalışma ruhsatı olmadan ticaret yapıyor Murat Aydın ruhsat denetlemeye bakan belediye başkan yardımcısı ve müdürlüğü bu kadar sessiz kalmanızın bir nedeni vardır yoksa bu iki işletme sizde mi şantaj yapıyor eğer şantaj yapmıyorsa neden görevinizi kötüye kullanıyorsunuz neden her iki işletmeyi mühürleyip ticaretten men edip kapattırmıyorsunuz izcihaberajansı imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykozlu olarak kamunun yerlerinde kimler haksız ticaret yapıyorsa resmi belgeleri eksikse bunun sonuna kadar gideceğini Beykoz belediyesi hakkında savcılık suç duyurusunda bulunacağını ilgili makamlara memuru disiplin soruşturması başlatılacağını özlem aile çay bahçesinin ercimisiyle ilgili makamlara yazışmaların yapılacağını bu parkta bu işletme sahipleri tamam ile gidene kadar sonuna kadar gideceğini.
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN BEYKOZDA ASLAN KESİLİYORSUN KAPLAN KESİLİYORSUN HER YERİ YIKIYORSUN HERKESE SESİNİ ÇIKARIYORSUN AMA MECLİS ÜYEN FURKAN ÇELİKER VE ÖZLEM AİLE ÇAY BAHÇESİ ÇALIŞMA RUHSATLARI OLMADAN TİCARET YAPMALARINA GÖZ YUMUYORSUN SENİN BELEDİYE YANINDA Kİ MARKET NALBUR KERESTECİLERİN RUHSTALARINI İPTAL EDİYORSUN BUNLARI BURADAN TAHLİYE ETTİRİYORSUN AMA BU İKİ İŞLETMEYE GELİNCE KORKUYORSUNUZ NEDEN BURALARA MÜDAHALE ETMİYORSUNUZ YOKSA BUNLARIN KARŞISINDA PASİFMİ KALIYORSUN AJANSIMIZA ŞANTAJ YAPTIKLARI GİBİ YOKSA SİZEDEMİ ŞANTAJ YAPIYORLAR ŞAYET BÖYLE BİRŞEY YOK DİYORSANIZ HADİ MÜDAHALE EDİN DE GÖRELİM BEYKOZ HALKINA ASLAN KAPLAN KESİLDİĞİN ŞEKİLDE HADİ BU İKİ İŞLETMEYE AYNISINI YAPINDA GÖRELİM.
BAŞKAN MURAT AYDIN AJANSIMIZ SENDEN REKLAM ALMIYOR BİZ HALKIN SESİYİZ SENİN DEĞİL
izcihaberajansi.com