Bugun...



Cemal Sataloğlu: “Terör örgütü varsa o da senin kirli kalemin”

Beykoz Belediyesi'ne ve AKP'ye maddi ve hukuki bağı bulunan Beykoz Güncel gazetesinin mağdurları terörist olarak gösteren haberine, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP)'nin Beykoz Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-08-2022 14:42:25 Tarih: 25-08-2022 14:36

Cemal Sataloğlu: “Terör örgütü varsa o da senin kirli kalemin”

Eski İmtiyaz sahipliğini AKP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz'ın yaptığı Beykoz Güncel gazetesi Tokatköy Kentsel Dönüşüm Mağdurları'nın direnişi için yaptığı terör haberi ile tüm kesimlerin tepkisini topladı. 

Büyük çoğunluğunun yıllarca AKP'ye oy verdiğini belirten Sataloğlu, "Yıllarca oy alırken iyiydi şimdi haklarını istiyorlar diye terörist suçlaması yapıyorsunuz. Bu halk bu zulmü unutmayacak" dedi.  

AKP'nin yerel yandaş gazetesinin halka terörist demesinin kabul edemeyeceklerini belirten Sataloğlu şu ifadelere yer verdi: 

Beykoz’un A Haberi olan Beykoz Güncel Gazetesi, Tokatköy’de yaşayan vatandaşları terör örgütleri destekliyor demiş. Bu ablamız 15 Temmuz gecesi 2 çocuğunu evde bırakıp köprüye çıkmış. Murat Aydın ise darbe gecesi FETÖ liderinin olduğu ülkeye gidiyor. Tesadüfün bu kadarı. Darbeden sonra ise yurda geri dönüyor. Tokatköy'de polisler, kameraları ile her olay anını kayda almaktadır. Şüpheli, halkı kışkırtan birileri göze çarptığı zamanda gözaltına almaktadır. Buradaki vatandaşların hangisi terör örgütü mensubu? Terör örgütü mensubu varsa senin kirli fikirlerin, düşüncelerin ve kirli kalemindir.

 

izcihaberajansi.com

Yeşil Beykoz 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI