https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-09/25/-7365a57d-0b78-40fc-b95c-be7a03dea630.mp4
Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine iki farklı adreste atık malzemelerin depolandığı çöp evlerde temizlik çalışması yaptı. Ekipler, ilk olarak Beşkonak Mahallesi 4434. Sokak’ta bulunan tek katlı müstakil eve gitti. Ev sahibi tarafından ikamet dışında toplanan çoğunluğu tahta ve plastikten oluşan atıklar, kepçe yardımıyla kamyona yüklendi. Kepçenin çalışması sırasında ekiplerin yanına gelen ev sahibi genç, kendilerinin atık toplamadığını iddia ederek, ekiplerin malzemeleri almasını engellemeye çalıştı. Zabıta ekipleri, gence daha önce defalarca kendisine uyarıda bulunulmasına rağmen atıkları kaldırmadığını belirtti. Evden 2 kamyon atık malzeme çıkartıldı.

Ekiplere zor anlar yaşattı
Yaklaşık bir kamyon atık malzemenin çıktığı müstakil ikamette yapılan temizlik çalışmasının ardından ekipler, Güneş Mahallesi 6011. Sokak’ta bulunan ikinci adrese geçti. Adrese gelen ekiplere ikamette yaşayan anne ve kızı zor anlar yaşattı. Müstakil evin çevresinde biriktirdikleri atık malzemelerin alınmasını engellemek isteyen anne ve kızı, polis merkezinden gelen kadın memur ve zabıta görevlileri tarafından evden çıkmaları için uzun süre ikna edilmeye çalışıldı. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen genç kadın çevredeki komşularına, "Yetişin komşular annemi öldürecekler, yardım edin" diyerek uzun süre ekiplere direndi.

"Hamileyim" dedi yine de engel olamadı
Zabıta ve polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilen genç kadın, polis aracına bindirildiği sırada ise, "Hamileyim ben, eziyet etmeyin bana, hamileyim. Biz arabaya alışkın değiliz" diyerek ekiplere güçlük çıkardı. Güçlükle polis otosuna bindirilen Ayşe adlı genç kadın ve kardeşi bölgeden uzaklaştırıldı. Çevredeki vatandaşlar ise yaşananları evlerinin balkon ve pencerelerinden izledi. Genç kadın ve annesinin ikametten uzaklaştırılmasının ardından Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri evde temizlik çalışması yaptı. İkametten yaklaşık 6 kamyon çöp ve atık malzeme çıktı.

Ramazan Bozca - İbrahim Sönmez








İSTANBUL – Beykoz ilçesi Kelle İbrahim Caddesi, su ürünleri balıkçı barınağı mev..
Hukuka Aykırılık İddiaları, Vatandaş Şikâyetleri ve Resmi Kurumlara Çağrı.İstanb..
Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi üzerinde bulunan 301 ada 25 pa..
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AHBAP Derneği’ne yönelik yürütülen s..
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde ik..
Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraber..
15 Temmuz darbe girişimi gecesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere çıktıkl..
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) görev yapan çalışanlar, özlük haklarına..
İstanbul ili Beykoz ilçesi Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi bölgesinde ..
İzci Haber Ajansı olarak kamu adına yürüttüğümüz habercilik görevimiz gereği, Be..
İzci Haber Ajansı olarak kamu adına habercilik görevimizi yerine getiriyoruz. Be..
İzci Medya Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Yayımlamış olduğu mesajın..
Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi 301 ada 25 parsel bölgesinde k..
Gümüşsuyu mahallesi Kelle İbrahim Caddesinde Ali AK ismine kayıtlı bu bölgede ha..
Beykoz belediyesinin sözde çözüm merkezi adı üzerinde bir telefon hattı var faka..
Haber ajansımıza gelen şikâyet ve ihbarlarda Beykoz balık ekmek akşam 20.00 den ..

