Bugun...



Cüceloğlu’na son veda

Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2021 16:14

Cüceloğlu’na son veda

İstanbul Beşiktaş’taki evinde salı günü hayatını kaybeden 83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu için dün Beşiktaş’taki Levent Afet Yolal Camii’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Cüceloğlu’nun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, ailesi ve yakınları bir süre gözyaşı döktü.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile belediye başkanları ve sanatçıların yanı sıra okurları ile vatandaşlar katıldı.

Ayakta durmakta güçlük çeken Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ve Cüceloğlu’nun ağabeyi Şahin Güceloğlu taziyeleri kabul etti.

Cüceloğlu’nun ilk eşinden olan ve ABD’de yaşayan çocuklarının cenazeye katılamadıkları öğrenildi. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yıldız Evliyagil Cüceloğlu’na taziyelerini iletti. “Cumhurbaşkanımız da taziyelerini iletti. Ardından bu kadar insanın rahmet okuttuğu güzel insandı” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da, “Hocamız hepimizin hocasıydı. Türk öğretmenlerinin, öğrencilerinin, ailelerinin, velilerin hepsinin yetişmesinde çok emeği olan bir hocamızdı” dedi.

Cüceloğlu’nun naaşı, öğle vakti kılınanan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI