Bugun...



Dağdan kaya kütleleri koptu, o sırada ortaya çıkan görüntü şaşkınlık yarattı

Osmaniye'de bulunan Düldül Dağı'ndan kaya kütleleri koparak aşağı yuvarlandı. Söz konusu kayalar yuvarlandıktan sonra oluşan toz bulutları insan silüetine benzer bir görüntü oluşturdu. O ana ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2023 16:36

Dağdan kaya kütleleri koptu, o sırada ortaya çıkan görüntü şaşkınlık yarattı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan Düldül dağının zirvesinden dev kaya kütleleri koparak aşağı yuvarlandı. Amatör bir kameraya yakalanan olay anında ise toz bulutlarının arasından ortaya çıkan insan silüeti sosyal medyada viral oldu.

ORTALIĞI TOZA DUMANA KATTI

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli ve daha sonra meydana gelen depremlerin ardından, Osmaniye'nin Düziçi ilçesi sınırlarında bulunan 2448 Rakımlı Düldül dağı zirvesinden dev kaya kütleleri yuvarlanarak ortalığı toza dumana kattı.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Bu esnayı cep telefonuyla bir vatandaşın çektiği videoda ise toz bulutlarının arasından insan silületi belirdi. Video sosyal medya kullanıcıları tarafından çokça beğenildi.

izcihaberajansi.com İHA



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI