Bugun...



Dernek Başkanı Vural Çelik Ajansımızın İmtiyaz Sahibine Çirkin Saldırı

Beykoz’da faaliyet gösteren Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Vural Çelik Tarafından ajansımızın imtiyaz sahibine sosyal medyadan ve cep telefonuyla şantaj tehdit ağır hakaret içerikli mesajlar atmış ve gece yarısı WhatsApp ve facebook Messenger sesli aramalar yapmış.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-11-2022 16:56:35 Tarih: 24-11-2022 16:22

Dernek Başkanı  Vural Çelik Ajansımızın İmtiyaz Sahibine Çirkin Saldırı

DERNEK BAŞKANI VURAL ÇELİK SOSYAL MEDYADA FACEBOOK SAYFASINDA YAYINLADIĞI YALAN BİLDİRİMİDAHA SONRA BU BİLDİRİMİ KALDIRMIŞTIR. 

https://www.izcihaberajansi.com/dernek-baskani-vural-celik-bu-belge-senin-yalanini-ortaya-cikariyor/38534/

 

Dernek başkanı Vural Çelik ajansımızın imtiyaz sahibine ve bu derneğinde sekreteri olan Erkan İzci ye bugün 23.11.2022 tarihinde gece saat 00.53 de önce facebook sayfasının Messenger dan 6 kez sesli aradıktan sonra cevap verilmeyince bu sever başkan Erkan İzcinin WhatsApp tan sesli arama yapar. Buradan da cevap verilmediğini görünce bu sefer Başkan facebook sayfasından ağır hakaretler etmeye başlar bu yetmezmiş gibi bu sefer WhatsApp tan yazmaya başlar daha sonra yazışmalardan da cevap alamayınca tekrar her iki taraftan sesli aramalar yapar aramaları üzerine sese uyanan Erkan İzci başkanın aradığını görür  daha sonra. Erkan İzci başkanın ağır hakaretlerini görünce Vural başkanla yazışır Vural başkana senin seviyene inmeyeceğini yapmış olduğun bu hakaretlerden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunacağını hem Messenger dan  yaptığın yazışmalar hem  WhatsApp tan yaptığın yazışmalardan dolayı ve gece yarısı aramandan dolayı ve Erkan İzci başkanı hem telefondan hem WhatsApp ve facebook dan engeller.

Başkan Vural Çelik Erkan İzciyi TC Devletinin içişleri bakanlığına bağlı emniyet genel müdürlüğüne bağlı Türk Polisini ağzına alarak WhatsApp tan seni polis arıyor diyerek şantajlar yapar sadece bu değil haberimizde yayınlın yamayacağımız    mesajları  yazar.BÖYLE BİR MESAJIDA BİR DERNEK BAŞKANIDA SÖYLEMİŞTİ FAKAT HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI AYNI KELİMEYİ NE HİKMETSE BU BAŞKANDA SÖYLEYEREK ŞANTAJ YAPMIŞTIR 

 

 

Başkan Vural Çelik Ardahanlılar Kültür ve dayanışma derneğinin resmi olarak sekreteri gözüktüğü halde sosyal medyada facebook sayfasından bir bildirim yayınlar oda sözde derneğin sekreteri olmadığını diyerek bildiri yapar. Fakat ne yazık ki bugün yaşanan olaylardan sonra başkan Vural Çelik tüm paylaşımlarını siler bu konu hakkında yasal sürecin başlayacağını.

 

FACEBOOK MESSENGER DAN YAZILAN YAZIŞMALAR 

 

 

 

WHATSAPP ARAMALARI GECE YARISI 

 

 

 

Dernek başkanlığı yapmak her insanın harcı değil dernek başkanlığı beceri ister istersen dernek başkanı ol ister siyasetçi ol dernek başkanlığı yapıyorsan siyasetle uğraşıyorsan önce halktan ve üyelerinden gelen eleştirileri hazım edeceksin ve dernek başkanlığı yapıyorsan bu  derneğin asil yöneticileri vardır. Hangi başkan olursa olsun yöneticilerini yok sayıp kendi kendine ben başkanım diye kararlar alınamaz  eleştirileri kaldıramayan kim olursa olsun ne dernekçilik yapsın ne siyasetle uğraşsın dernek başkanları kişilerin özel verilerini ele geçirip şantaj yapmasın  hakaret tehdit yapmasın dernek başkanlığı yapmak dernek yöneticiliği  yapmak her insanın harcı değildir Bu konu hakkında yasal süreç başlatılacaktır.  Erkan İzci hiçbir şekilde Vural Çelik Erkan İzciyi aramadan önce ve Erkan İzciye yazmış olduğu çirkin mesajlardan önce kesinlikle facebook Messenger ne yazışması olmuştur nede sesli araması whatsapptanda aynı şekilde ne yazışması nede araması olmamıştır. Sadece Vural Çelik’in whatsapptan ve facebook Messenger dan aramalarına nazaran ve Messenger’la yazışmasına nazaran Vurak Çelik’in, Erkan İzciye yapmış olduğu ağır hakaretlere nazaran cevap yazısı yazmış cevap yazısında cevap olarak senin seviyene inmeyeceğim hakkında şikayetçi olacağım  ve seni engelliyorum dedikten sonra Vural Çelik’i engellemiştir. Bizler izcihaberajansı olarak başkan Vural Çelik’i kınıyoruz TC .polisini ağzına alarak şantaj yapma ağır hakaretlerde bulunma bir başkana yakışmayan eylemi gerçekleştirdin .

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI