Bugun...



Doğan Cüceloğlu’nun ölümü araştırılıyor

Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun önceki gün öğle saatlerinde Beşiktaş Akatlar Mahallesi’ndeki evinde ölü bulunmasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma sürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-02-2021 12:25

Doğan Cüceloğlu’nun ölümü araştırılıyor

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, saat 14.00 sıralarında eve gelen temizlik görevlisi M.Ç.’nin, Cüceloğlu’nu yerde yüzüstü gördüğü, ekipler ve otopsi savcısı olay yerine ulaştığında, Cüceloğlu’nun sırt üstü vaziyette ve üzerinde çarşaf örtülmüş şekilde bulunduğu öğrenildi. Cüceloğlu’nun bir gözünün altında düşmeye bağlı olduğu değerlendirilen kanamalı yara olduğu öğrenilirken, olay yerinde alınan ilk ifadelerde Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Cüceloğlu’nun, kendisinin saat 13.30’da evden çıktığını, eşinin bilinen bir rahatsızlığı olmadığını, 2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiğini ve temizlik görevlisine güvendiklerini söylediği belirtildi.

Apartmanın girişinde yer alan iki dükkanın güvenlik kameralarına da incelenmek üzere el konuldu. Yıldız Cüceloğlu’nun evden ayrıldığını ifade ettiği saat 13.30 ile temizlik görevlisinin eve geldiği saat 14.00 arasındaki zaman diliminde evi gösteren güvenlik kamera kayıtlarının inceleneceği öğrenildi.
Öte yandan Cüceloğlu’nun cenazesi bugün, Afet Yolal Camii’nde öğle vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI