Bugun...



Ekrem İmamoğlu Beykoz’da Büyükşehir Belediyesi’nin Devam eden Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Beykoz ilçesinde İBB Belediyesinin üç ayrı ayrı bölgelerinde belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-08-2022 20:29:22 Tarih: 03-08-2022 10:54

Ekrem İmamoğlu Beykoz’da Büyükşehir Belediyesi’nin Devam eden Çalışmalarını Yerinde İnceledi

 

https://www.facebook.com/110350531735372/videos/446203400732277

 

İstanbul Beykoz ilçesinde İBB Belediyesinin Göksu deresi, Anadolu Hisar, Beykoz Çubuklu. İmamoğlu’nun ilk durağı Göksu Deresi oldu. İmamoğlu’nu karşılayanlar Beykoz CHP İlçe başkanı Aydın Düzgün. CHP Parti Meclis Üyesi Sevgi Kılıç. Boğaziçi İmar Müdürü Elçin Karaoğlu. Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel..Çevre Koruma Daire Başkanı Ayşen Erdinçler. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel.ve Çok sayıda Beykoz CHP Meclis Üyeleri ve çok sayıda Mahalle muhtarları.

 

İmamoğlu İlk durağı Göksu Deresi oldu dere çalışmalarıyla ilgili Göksu Deresi hakkında Çevre Koruma Daire Başkanı Ayşen Erdinçlerden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra yerinde incelemeler yaptı. Göksu Deresi temizliğinin Eylül sonunda tamamlanacağı söyledi İmamoğlu’nun ikinci durağı.

 

 

 

 

 İmamoğlu’nun ikinci ziyareti kent tarihinin sembol yapılarından olan Anadolu ve Rumeli Hisar’ı oldu. İmamoğlu Anadolu ve Rumeli Hisarı restorasyon çalışmaları hakkında Bilgi veren.  İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel tarafından bilgilendirildi. Daha sonra İmamoğlu kaledeki çalışmaları bizzat yerinde inceledikten sonra üçüncü durağı.

 

 

 

İmamoğlu Beykoz Çubukludaki Beykoz halkı tarafından bilinen petrol dolum tesisleri ve depolama alanı olarak bilinen. İmamoğlu, “Endüstri Parkı” olarak tasarlanan bölgede incelemelerde bulundu.

 

 

1.BÖLÜM 

 

 

2. BÖLÜM

 

 

 

İmamoğlu hisar kalesini restorasyon çalışmasıyla ilgili bilgi aldıktan sonra kalenin içindeki restorasyon çalışmasını yerinde incelemek için kale içine girdiğinde. Ne hikmetse başkanın korumaları ve restorasyon çalışmalarını yürüten yetkililer basının önünü keserek içeriye girmelerine izin vermemişlerdir. Gerekçe ise iş güvenliği fakat ajansımızın takibinde iş güvenliği dedikleri anda restorasyon çalışması esnasında ve İmamoğlu kale içine girerken kimsenin başlarında baret olmadığı gözlerden kaçmamıştır. Şayet iş güvenliği diyerek basını kale içine almamaları kafalarda büyük soru işareti yaratmıştır şöyle ki çok sayıda emsal temsil eden tarihi yapılarda restorasyon sırasında tarihi eserlere zarar verildiği küçük bir örnek ise Galata kulesi restorasyonunda tarihi esere nasıl bir zarar verildiği görsel basında ve yazılı basında kamuoyu tarafından izlenip ve okunmuştur ne hikmetse Göksu deresi ziyaretinde inşaat alanına ve çubukludaki inşaat alanını. İmamoğlu yerinde incelerken basına engel konulmadı neden Hisar kalesi restorasyonunda neden basın kale içine alınmadı acaba bu kalede neler oluyor. Tarihi yapıya zarar mı veriliyor buradaki tarihi yapı ne şekilde yapılıyor buradaki tarihi yapının yapılışı basına yayılmasın diye gizleniyor mu.

 

İmama Oğlunun Korumalarının Basına Karşı Çok Sert Oldukları Gözlerden Kaçmamıştır Korumaların Halkla Sözlü Atışmalara Girdiği Acilen İmam Oğlu Korumalarını Gözden Geçirmesin Tavsiyemizdir.

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI