Bugun...



Emre Belözoğlu, Kasımpaşa karşısında kazanan ilk 11'ini bozmadı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Son 5 maçından 3 galibiyet 2 beraberlik çıkararak zirve yarışında yeniden söz sahibi olan Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı da devirip seriyi sürdürmenin peşinde. Teknik Direktör Emre Belözoğlu, bu karşılaşmada kazanan ilk 11'ini bozmadı.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2021 20:26

Emre Belözoğlu, Kasımpaşa karşısında kazanan ilk 11'ini bozmadı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Son 5 maçından 3 galibiyet 2 beraberlik çıkararak zirve yarışında yeniden söz sahibi olan Fenerbahçe, rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray'ın kazandığı haftada fire vermeden yoluna devam etmek istiyor.

İLK MAÇI FENERBAHÇE ALDI

Sezonun ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı. Fenerbahçe'de 9, Kasımpaşa'da 5 futbolcu kart sınırında yer alıyor. Kanarya'da cezalı duruma düşenler hafta içi deplasmandaki, Paşa'da kart görenler ise hafta sonunda iç sahadaki Alanyaspor sınavında olmayacaklar.

4 EKSİK VAR

Sarı-Lacivertliler'de bu karşılaşmada sakatlıkları bulunan Altay, Sadık ve Perotti'ye yer verilmedi. Mesut Özil de hazır olmadığı için kadroya dahil edilmedi.

9 OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe, bu karşılaşmaya 9 oyuncusu sarı kart sınırında geldi. Sarı-Lacivertliler'de Caner, Pelkas, İrfan, Sosa, Tisserand, Serdar, Sinan, Ferdi ve Gökhan Gönül sınırda bulunuyor.

35 MAÇIN 27'SİNİ FENER ALDI

Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında bu maça kadar daha önce 35 karşılaşma oynandı. İki ekip arasındaki müsabakaların 27'sini Fenerbahçe, 4'ünü Kasımpaşa kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı.

İlk 11'ler:

Fenerbahçe: Harun, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Luckassen, Brecka, Haddadi, Sadiku, Bistrovic, Hajradinovic, Koomson Varga, Thelin.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI