Bugun...



Emre Belözoğlu'ndan çok konuşulacak değişiklikler

Emre Belözoğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Yeni Malatyaspor maçının 11'inde 3 değişiklik yaptı. Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Bright Samuel-Osayi ve Mbwana Samatta yedekler arasında yer alırken Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş ile Dimitris Pelkas'ı 11'de görevlendirildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2021 20:22

Emre Belözoğlu'ndan çok konuşulacak değişiklikler

GUSTAVO İLK KEZ YEDEK

Fenerbahçe'de Brazilyalı futbolcu Luiz Gustavo, ligde ilk kez yedekler arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezon başında sarı-lacivertli ekibe dahil olan ve performansı ile beğeni toplayan Gustavo, cezalı ya da sakat olmadığı maçlarda 11'de görev almıştı. Gustavo, 2 sezonluk Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir mücadeleye yedek başladı.

SAMATTA SÜRPRİZİ

Sarı-lacivertli ekipte Mbwana Samatta da Gaziantep FK mücadelesine yedek soyundu. Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun göreve gelişmesinin ardından 2 maçta 11'de görevlendirilen Samatta, istenilen performansı sergileyemeyince yedeğe çekildi.

MERT HAKAN 3 MAÇ SONRA 11'DE

Sarı-lacivertli ekipte Mert Hakan Yandaş, ligde 3 maç sonra 11'de görevlendirildi. BeşiktaşDenizlispor ve Malatyaspor maçlarında yedekler arasında yer alan Mert Hakan Yandaş, Gaziantep FK mücadelesine 11'de başladı.

izcihaberajansi.com

Emre Belözoğlu'ndan çok konuşulacak değişiklikler






Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI