Bugun...



Erkan İzci Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Ve Ekibine Vatandaşlık Hakkını Helal Etmiyor

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz belediyesinin Beykoz halkına yapmış oldukları zulümlerden dolayı. Beykoz halkına yapılan zulümlerden hariç kendi yandaşlarına meclis üyesi olan Furkan Çeliker'e nasıl göz yumduğunu Erkan İzci TC vatandaşı olarak 50 yıllık Beykozlu olarak başkan Murat Aydına ve ekibine vatandaşlık hakkını helal etmediğini dair ajansımıza açıklama yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-08-2022 01:30:50 Tarih: 24-08-2022 23:54

Erkan İzci Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Ve Ekibine Vatandaşlık Hakkını Helal Etmiyor

SANA VE EKİBİNE VATANDAŞLIK HAKKIMI HELAL ETMİYOUM 

 

 

 

BAŞKAN MURAT AYDIN BU ÇOCUK SENİN EVLADIN OLSAYDI NE YAPARDIN BAK BİRGÜN GELECEKİ İNSANLARIN ÇANINI YAKTIĞIN GİBİ SENİNDE ÇANIN VİJDANIN YANACAK UNUTMA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.

 

https://www.facebook.com/aktuelbeykoz/videos/1086963308670126

 

 

 

BURASIDA AK PARTİLİ BEYKOZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ OLAN FURKAN ÇELİKERİN RUHSATSIZ KAÇAK İŞLETMESİ HADİ MURAT AYDIN BEYKOZ HALKININ EKMEĞİYLE OYNADIN HERGÜN YIKIM YIKIM HADİ BURAYIDA YIKTA GÖRELİM YIKAMASIN SENDE BURAYI KIKAÇAK BURANIN İŞLETMESİNE SON VEREÇEK YÜREK ÇESARET YOK EYER ADALETİN DENKSE YIKTA GÖRELİM SİZİN ADALETİNİZ KENDİ YANDAŞLARINIZA KENDİ ADAMLARINIZA.

 

 

UNUTMA BAŞKAN HER ÇANLI BİRGÜN ÖLÜMÜ TADAÇAK HER ÇANLI ÜLDÜĞÜNDE MUSALA TAŞINDA HELALIK İSTİYECEK O GÜN GELİRSE BEN BEYKOZ VATANDAŞI OLARAK NE SANA NEDE EKİBİNE VATANDAŞLIK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BUDA BENİM DOĞAL HAKKIM

 

 

UNUTMA BAŞKAN SENDEN ÖNCEKİ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ŞİMDİ ALLAH HUZURUNDA KUL HESABI VERİYOR BUNU SENDE YAŞIYAÇAKSIN UNUTMA BAŞKANNN 

 

 

 

 

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci ajansımıza yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın son yerel seçimlerinde Beykoz belediye başkanı olarak göreve başladı  son yerel seçimlerden şuan ki tarihe kadar. Beykoz’da dikili bir ağacı yoktur Poyraz plajı, Riva plajı buradaki esnafları bir ekmeğe muhtaç ettirdi gece yarıları sabah ezanında vatandaşı ayağa kaldırarak erkeği pijamalı kadını ise gecelikli halde ayağa kaldırarak çok sayıda kişilerin evleriniz kaçak diye yıktığı Riva köyünde çevre düzenlemesi yapacağım diye Atatürk büstünü kaldırdığı çubuklu mahallesinde kentsel dönüşümü  yapılacak halkı bugünlerde tedirgin yaptığı. Beykoz çayırını millet bahçesi yapacağım diye çayırın çevresindeki evler ve esnaflar tedirgin oldukları Murat Aydın ve ekibin Beykoz halkına yaptıkları zulümlerin haddi hesabı yok CHP  bir meclis üyesi kaçak bina yaptı bu meclis üyesi Murat Aydına karşı muhalefet yapamadığından yine bir CHP eski bir ilçe başkanı içkili ruhsatı olmadığı halde çalışmasına göz yumduğu say say bitmez.

 

BAKIN MURAT AYDIN’IN NE KADAR ADALETSİZ BAŞKANLIK YAPTIĞI MECLİS ÜYESİNİ NASIL KORUDUĞU BEYKOZ HALKINA NASIL ZULÜM ÇEKTİRDİĞİNİ

 

Murat Aydın Beykoz belediye önünde sahil düzenlemesi yapacağım diye bir proje başlatır incir köy ile balıkçı barınakları önüne kadar sahil boyunca amatör balıkçı tekneleri bulunmaktaydı. Başkan Murat Aydın ilk çalışmasını belediye önünden başlar ama o kadar uyanık bir başkan ki halkın tansiyonunu ölçe ölçe projeyi başlar başlamadan önce belediye önünden  Gümüşsuyu restoran arasında bulunan tekne sahiplerine sahil düzenlemesi yapacağım kesinlikle mağdur olmayacaksınız bin tane yalan söyleyerek projeyi başlatır su ürünleri ile Gümüşsuyu restoran arasındaki proje bittikten sonra su ürünleri otoparkına başlar fakat. Murat Aydın tekne sahiplerine mağdur olmayacaksın diye verdiği sözünü  tutmaz  su ürünleri önündeki otopark sahil düzenlemesi çalışması da bittikten sonra balıkçı barınakları önüne sıra gelir. BAKIN MURAT AYDININ ADALETSİZLİĞİ BURADA BAŞLAR  Beykoz balıkçı barınakları içerisinde Beykoz balık ekmek isimli tekne vardır bu teknenin işletme sahibi Beykoz belediyesi AK Partili meclis üyesi Furkan Çeliker'dir bu meclis üyesi Beykoz sahillerini işgal etmiş barınak önünde 19m2 bir başkasına ait tapulu yerde ızgara koyarak çalışma ruhsatı olmadan yıllardır ticaret yaptığı Murat Aydın meclis üyesini bakın nasıl koruyor ve nasıl korumuş.

Başkan Murat Aydın barınak önünde sahil düzenleme çalışması yaparken meclis üyesine jest olsun diye bir de aynı partinin meclis üyesi olduğundan Murat Aydın kaldırımları sökerek meclis üyesine kaçak otopark yapmıştır. Bu yetmezmiş gibi Murat Aydın meclis üyesinin barınak önünde şuanda ızgara konulan yerin çalışma ruhsatı olmadığı halde kaçak çalıştığını bildiği halde sessiz kaldığını bu yetmezmiş gibi Murat Aydın ve ekibi  bu kaçak işletmede misafirlerini ağırladıklarını sosyal medyalarda basında boy boy reklamlarını ve haberlerini yaptıklarını  ve halen meclis üyesi burada halen kaçak ve ruhsatsız ticaret yaptığı halde sessiz kaldığı.

 

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN SENİN GÜCÜN GARİBAN BEYKOZ HALKINA 7/24 SAAT BEYKOZ HALKINA ZULÜM ÇEKTİRİYORSUN AMA MECLİS ÜYEN FURKAN ÇELİKERİN ÇALIŞMA RUHSATI OLMAYAN KAÇAK İŞLETMESİNE GELİNCE NEDEN KORKUYORSUN ŞAYET KORKMUYORSAN NEDEN MÜDAHALE  ETMİYORSUN NEDEN MÜHÜRLEMİYORSUN

 

Başkan Murat Aydın  Beykoz halkına o kadar takıntılı ki son günlerde yerel basınlarda ve ulusal basında tokat köyde bulunan kentsel dönüşümle ilgili Murat Aydının yürütme durdurma kararı olduğu halde buradaki vatandaşları perişan etmiş etmeye de devam ediyor. Bugün yarın aynı tokat köye uyguladığını çubukluda bulunan kentsel dönüşümde tokat köy halkına yaptığını burada da aynısını yapacaktır sadece bu değil Beykoz çayırını millet bahçesi projesi uygulayarak bir proje çizerek bu proje çevresinde ki evleri ve esnafları da aynı tokat köy halkına yapmış olduklarını burada da uygulayacak peki Murat Aydın sen vatandaşların evlerini sabah ezanında erkeği pijamalı kadını gecelikli halde ayağa dikerek yıkımlar gerçekleştirdin Poyraz ve Riva plajlarında çok sayıda esnafları ekmeklerinden ettin tokat köyünde bu kadar insanları mağdur ettin okuyan çocukları okullarından ettin, okuyan çocukların hayallerinden ettin, tokat köy halkını elektriksiz, susuz, doğalgazsız bıraktın elektriğe bağlı olan hastaları mağdur ettin say say  bitmez peki. Murat Aydın bunları yaptın bu kadar kuvvetli bir başkansan yumruğunu masaya vurduğunda masayı titretiyorsan haktan hukuktan bahsediyorsunuz camilere gidip beş vakit namaz kılıyorsunuz cenazelere gidip ön safta namaz kılıyorsunuz Müslümanız diyorsunuz hadi .Murat Aydın adaletten haktan hukuktan bahsediyorsan Müslümansan şeffaf bir belediye başkanlığı yapıyorum diyorsan meclis üyen Furkan Çeliker'in kaçak işletmesini yık da görelim gece yarıları sabah karşı  halkın evini yıkıyorsun plajları yıkıyorsun tokat köy halkın evlerini yıkıyorsun hadi meclis üyenin kaçak işletmesini yık da görelim yıkamazsın  sende o cesaret yok sende öyle hak hukuk adalet yok.

 

Ben 50 yıla yakın Beykoz vatandaşı Erkan İzci olarak Beykoz belediye başkanı Murat Aydına ve ekibine izcihaberajansı  aracılığıyla vatandaşlık hakkımı kullanarak bir vatandaş olarak Murat Aydının ve ekibinin ve bu ekibinin içinde Beykozlu sözde başkan yardımcısı ve ilçe başkanına  vatandaşlık hakkımı helal etmiyorum. Tokat köyü ve Beykoz halkını göz yaşları içinde bıraktığından Beykoz halkına zulüm çektirirken meclis üyesi Furkan Çeliker'in kaçak işletmesine göz yumduğundan adaletsiz bir başkanlık yaptığından hakkımı helal etmiyorum  benim gibi düşünen çok sayıda Beykoz halkı da sana ve ekibine Hakkılarını helal etmiyorlar.

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI