Bugun...



Esengül Yılmaz Gül Tarafından Ajansımızın İmtiyaz Sahibine Çirkin Saldırı Özel Verileri Yayma

İstanbul Beykoz ilçesinde faaliyet gösteren Kars Ardahan Iğdır dernek başkanı Esengül Yılmaz Gül ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzcinin özel veri olan GBT çıktısını kanunsuz olarak ele geçirip yayma ve ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzcinin wahtsapp hattına da yollayarak şantaj tehdit hakaret içerikli mesajlar atarak çirkin saldırı yapmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-11-2022 14:18:25 Tarih: 19-11-2022 14:24

Esengül Yılmaz Gül Tarafından Ajansımızın İmtiyaz Sahibine Çirkin Saldırı Özel Verileri Yayma

Haber ajansımız Kars Ardahan Iğdır derneği ile ilgili yada Beykoz’da yine faaliyet gösteren Beykoz Ardahanlılar dayanışma ve kültür derneği her iki dernek hakkında yapmış olduğu haberlerde dernek başkanı. Esengül Yılmaz Gül isminin zikredilmediği nede ajansımız bu dernek başkanının özel hayatıyla ilgili en ufak bir haberinin bile yapılmadığı dernek başkanını zikrederek rencide edici haberlerinin bile yapılmadığı halde yapmış olduğumuz haberlerde dernek başkanının Kars Ardahan Iğdır isminin geçtiğinden rahatsız olmuş ki ajansımızın imtiyaz sahibine çirkin saldırı yapmıştır. Şayet dernekçilikle  ve siyasetle uğraşan eleştirileri hazmedemiyorsa ne dernekçilik nede siyasetle uğraşmasın ajans olarak hiçbir şekilde dernek başkanını rencide edici özel hayatını ilgilendirecek kişilik haklarına saldırı yapıldı şekilde haberimiz yayınlanmamıştır. Sadece derneklerin haberlerini yayınlandığında kendi derneklerinin ismi geçtiğinden hazmedemediğinden ajansımıza çirkin saldırı yapmıştır.

Dernek başkanı Esengül Yılmaz Gül bugün sabah saatlerinde haberin içeriliğinde gözüktüğü şekilde ajansımızın imtiyaz sahibine ait olan GBT çıktısını wahtsaapp üzerinden yollayarak  ve mesajlarında da şantaj tehdit hakaret içerikli çok sayıda mesajlar attığını. İmtiyaz sahibimiz bu konuyla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını tazminat davası açacağını söylediği halde uyardığı halde dikkate almayarak istediğin yere git cevabını vermiştir. Daha önce ajansımızın imtiyaz sahibi ile yapmış olduğu görüşmede ben CHP partiliyim benim arkamda Beykoz CHP partisi var sekreterlik arkamda ARDAFED federasyonunda başkan yardımcısıyım ne yapmak istiyorsan yap dediğini ajansımızın imtiyaz sahibi çok uyardığı halde başkan yardımcısı bugün wahtsapp üzerinden çirkin saldırı yapmıştır.

İZCİHABERAJANSI SORUYOR BU BELGEYİ NEREDEN ALDINIZ

Buna benzer bir çirkin saldırıda ajansımızın imtiyaz sahibinin GBT çıktısı wahtsaap ve sosyal medyalardan yayan Beykoz balık ekmek isimli işletme sahiplerinden. AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker ve SİYAD genel başkanı Furkan Çeliker’in babası olan Adnan Çeliker ve bir dönem Yalı köyde Özlem aile çay bahçesi işleme sahiplerinden çalışanlarından Güngör Kahvecinin ajansımızın imtiyaz sahibinin şantaj amaçlı ajansımızı durdurmak amaçlı özel verisini kanunsuz olarak ele geçirme yaymaktan dolayı bu kişiler tarafından ajansımıza çirkin saldırı yapılmış ve şuanda bu kişiler hakkında açılan mahkemeler devam etmektedir. Dernek başkanı Esengül Yılmaz Gül bu özel veriyi nereden ele geçirdi neden elinde tuttu ne amaçla elinde tutuyordu bu özel veri mahkeme tarafından tüm sosyal medyalardan kaldırıldığı halde dernek başkanına bu GBT yi kim servis yaptı. Mahkeme tarafından kaldırılalı bir seneyi geçtiği halde kimler  servis yaptı şantaj amaçlımı ellerinde tutuyorlardı yoksa  bu GBT yi servis eden Beykoz balık ekmek isimli işletmemi servis etti. Bu konuyla ilgili olarak ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci avukatlarına talimat vererek Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmalarını istemiş ve peşi sıra yüklü şekilde tazminat davası açılması için talimat vermiştir.  Dernek başkanın işlemiş olduğu suç ise özel verileri hukuksuz olarak resmi belgeyi hukuksuz olarak ele geçirme yayma wahtsapp üzerinden hakaret şantaj tehdit içerikli mesajlar atılması ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci nasıl ajansımın geri vitesi yok ise bu konu hakkında da geri vites atmayacağını  belirtmiştir.

izcihaberajansi.com

BİZ İZCİHABERAJANSI OLARAK ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUMUZ YOK AJANSIMIZIN GERİ VİTESİDE YOK

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI