Bugun...



Eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz, silahlı saldırıda öldürüldü

İstanbul Eyüpsultan'da MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz, kafesinin önüne aracını park eden sürücü ile tartıştı. Olayın ardından arkadaşları ile mekana gelen sürücü, silahıyla kurşun yağdırdığı Kaçmaz'ı öldürdü. Polis olaya karışan 3 kişiyi yakaladı.

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2023 16:21

Eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz, silahlı saldırıda öldürüldü

İstanbul Eyüpsultan'da çıkan park kavgasında MHP Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de yaralandı.

KAFENİN ÖNÜNE ARACINI PARK EDEN SÜRÜCÜYLE TARTIŞTI

Saat 12.00 sıralarında Eyüpsultan Sakarya Mahallesinde MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı Köksal Kaçmaz işlettiği kafenin önüne araç çekilmesi üzerine duruma tepki gösterdi. Kaçmaz, aracın kafenin önünden çekilmesini istedi. Araç sahibi aracını çekti ardından kafenin önüne gelerek Kaçmaz ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mahalle sakinleri de olaya müdahil oldu.

ARKADAŞLARIYLA GELİP KURŞUN YAĞDIRDI

Araç sahibi daha sonra 3 arkadaşıyla birlikte olay yerine gelerek kafeye doğru silahla defalarca ateş etti. Kaçmaz'ın yanı sıra olay yerinde bulunan Yunus Kaya isimli bir kişiye de kurşun isabet etti. Saldırganlar olayın ardından hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kaçmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Yunus Kaya ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri saldırganları yakalamak için başlattığı çalışmada 3 şüpheliyi yakalarken, kaçan 1 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Açılan ateş sonucu park halinde bulunan bir araca da kurşun isabet ettiği öğrenildi.

"3 TORUNUNUN ÖNÜNE SİPER ETMİŞ KENDİNİ"

Köksal Kaçmaz'ın ağabeyi Savaş Kaçmaz, "Tartışıyorlar sonra sıkıp gitmişler. Kendi halinde birisiydi zaten sıkanları da tanımıyordu. 3 tane de torunu vardı burada onların önüne siper etmiş kendini. Sadece İstanbul'da 2.5 milyon ruhsatsız silah varmış. Bunların olmaması lazım" diye konuştu.

"KAHPE SALDIRI SONUCUNDA VEFAT ETTİ"

MHP MYK üyesi Sezer Yozgat da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçe Yönetiminde görev yapmış olduğum MHP Eski Eyüp Sultan İlçe Başkanımız Köksal Kaçmaz Ağabeyimin bugün uğradığı kahpe bir saldırı sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüye öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli Ağabeyime Allah'tan rahmet dilerim. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI