Bugun...



Esra Ceylan Ajansımızı Yalancılıkla Suçlamayı Bırakın İlçe Başkanınızı Ve Yönetimini Sorgulayın

İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığında yönetimde görev alan Esra Ceylan ajansımızın İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı ve bazı yöneticileri hakkında yayınladığımız haberlere. Esra Ceylan sosyal medya Facebook sayfasından yayınladığı bir bildirimde ajansımızı yalan haber yaptığımızı beyan ederek ajansımızı okuyucularımıza karşı küçük düşürmüş rencide etmiş halkı galeyana getirmiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-09-2022 13:08:38 Tarih: 21-09-2022 12:05

Esra Ceylan Ajansımızı Yalancılıkla Suçlamayı Bırakın İlçe Başkanınızı Ve Yönetimini Sorgulayın

ESRA CEYLENIN YAYINLADIĞI AJANSIMIZI KARALAMA BİLDİRİMİ 

 

 

AJANSIMIZIN YAYINLADIĞI HABERİ ESRA CEYLAN YAYINLADIĞI BİLDİRİMDE BAZI YERLERİ SİLDİĞİ OKUNMASINI İSTEMEDİĞİ YERLER ESRA CEYLAN EREŞTİRİYİ HAZİM EDEMİYORSAN SİYASET YAPMIYACAKSIN HESAP SORAMIYORSAN İLÇE BAŞKANINA VE YÖNETİÇİLERE SİYASET YAPMIYACAKSIN YALANDAN YERE RUZGAR YAPMA AJANSIMIZI RENCİDE ETME BİZ HABERİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ BAK ESRA CEYLAN NİYE BURALARI SİLDİN OKUNMASINI İSTEMEDİNMİ 

 

 

 

 

 

Haber ajansımız 17/09/2022 Tarihinde Haber Başlığı İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Ve İl Başkanlığı Meslektaşımız Ali Rıza Yıldız Halen Kamuoyuna Bir Açıklama Yapmadınız   https://www.izcihaberajansi.com/iyi-parti-beykoz-ilce-baskanligi-ve-il-baskanligi-meslektasimiz-ali-riza-yildiz-halen-kamuoyuna-bir-aciklama-yapmadiniz/35663/  Yayınladığımız haberden sonra. İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığında yönetiminde görev alan Esra Ceylan isimli yönetici kendisine ait facebook sayfasında bir bildirim yayınlar yayınladığı bildirimde 17/09/2022  tarihinde yayınladığımız haberin ufak bir bölümünü kırparak  bazı haber metninin  yazılarını da silerek sosyal medyada ajansımıza karşı yazmış olduğu kelimeler şunlardır (Bu gazetede hakkında çıkan haberin asılsız olduğunu bilgilerinize sunmak istedim oradaki insanlar benim komşum, kardeşim, abim, canlarımdır. Bunu da oradaki herkes bilmektedir. Karalama yapmadan önce iyice araştırın lütfen)Yayınladığımız haberde yönetici Esra Ceylanın isminin geçmediği nede Esra Ceylanın suçlayıcı şekilde isminin geçmediği fakat anlayamadığımız Esra Ceylanın haberimizdeki işaretleyip  yayınladığı yerde. Seçimlerde meclis üyeliğine ve muhtar adaylığına koştukları kelimesine Esra Ceylan buna alındığı için mi ajansımızı yalancılıkla suçluyor yoksa Esra Ceylan 2023 seçimlerinde meclis üyeliğine  yada muhtar adaylığı için mi çalışıyor ne hikmetse Esra Ceylan üstünü karaladığı yerlerde İYİ Parti ilçe başkanlığı 7 bölünmüş kelimesini neden sildi.

HABER AJANSIMIZ ESRA CEYLANA SORUYOR

İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığında yönetici olarak görev almaktasınız 17/09/2022 tarihinde yayınladığımız haberin ajans olarak yayınladığımız haberin arkasındayız haberin içeriliğinin de arkasındayız. Esra Ceylan bir yönetici olarak ilçe başkanlığınızın bir X gazetenin imtiyaz sahibi İYİ Parti Beykoz ilçe başkanı ve bazı yöneticiler avanta para yani rüşvet aldı iddialarını  ve bu iddialar karşısında bu haber konusuyla ilgili birkaç kez haberini yayınladığımız halde ilçe başkanı ve ilçe başkanlığınız Beykoz’da bulunan yerel basını başkanlık binasına davet ederek X bir gazeteci Ali Rıza Yıldızın ortaya atmış olduğu avanta para rüşvet alma olayı ve izcihaberajansında yayınlanan haberlerin doğru olmadığını neden bir basın açıklaması yapılmamıştır ve X bir gazetenin imtiyaz sahibi Ali Rıza Yıldız hakkında ağır iftiradan dolayı yargıya baş vurulmadı ve yine   yöneticilerinizden Sevda Gürdap Ay kaçak ev yaptığını bunu da. Beykoz belediyesi kaçak ev  yapıldığını onayladıklarını peki Esra Ceylan  partinizde ilçe başkanlığınızda Erhan Balıkçı iki oğlunu İBB işe soktuğunu Mustafa isimli  yöneticinizin  çocuğunu İBB ye işe soktuğunu ilçe başkanınız çok sayıda yakın akrabalarını İBB YE işe soktuğunu ilçe başkanlığın içinde 7 grup olduğunu gruplaşma olduğunu peki Esra Ceylan ajansımızı bu kadar ağır rencide edene kadar. Ajansımızı yalancı haberci diye sosyal medyalarda yayınlayarak yayınladığınız bildirimin altına yüzlerce kişinin ajansımızı aşağılayıcı rencide edici yorumlar atıldığını Esra Ceylan ilçe başkanına almış olduğu rüşvetin hesabını sordun mu yine bir yöneticinizin kaçak ev yaptığını Beykoz genelinde Beykoz belediyesi kaçak evleri yıkarken. Tokat köyde evler yıkılırken senin yönetici arkadaşının kaçak ev yapma hesabını sordun mu Beykoz’da çok sayıda gençlerimiz işsiz dolaşırken senin yönetici arkadaşların çocuklarını yeğenlerini yakın akrabalarını İBB ye işe soktuğunda bunun hesabını sordun mu parti içerisinde gruplaşma istememezlik ve dedikodunun diz boyu olduğunu parti içerisinde disiplinin sıfır olduğunu bunun hesabını ilçe başkanına sordun mu  Esra Ceylan biz izcihaberajansı olarak yayınladığımız haberin sonuna kadar arkasındayız. Esra Ceylan AKP yönetiminde AKP’liler yandaşlarını işe soktuğunda yada AKP'li bir yandaşının kaçak bir ev yaptığında yada rüşvetten dolayı AKP’lilerin adı çıktığında boy boy facebook sayfalarında yayınlarsınız neden ilçe başkanlığınızın rüşvet almaktan dolayı kaçak ev yapmaktan dolayı ve yandaşlarını işe sokmaktan dolayı neden bu haberleri paylaşamıyorsunuz sizde AKP'nin izinden gidiyorsunuz.

ESRA CEYLAN İLÇE BAŞKANINA VE BAZI YÖNETİCİLERİÇİN  ÇIKAN HABERLERDEN DOLAYI HESAP SORAMIYORSUN AJANSIMIZI KARALIYORSUN RÜŞVET OLAYI YALANMI KAÇAK EV YAPMA YALANMI UNUTMA ESRA CEYLAN AJANSIMIZ ARAŞTIRIR BELGELER VE YAYINLAR BAK DAHA NELER VAR NELER SİZİN AK PARİDEN FARKINIZ YOK HADİ BU HABERİDE PAYLAŞIN GÖRELİM AMA YAPAMASINIZ 

 

Esra Ceylan ilçe başkanınıza haber ajansımızın yayınlamış olduğu bu haberleri sorduğunuzda ilçe başkanınız size ne cevap veriyor. Biz söyleyelim gaydeye  almayın dikkate almayın bu demek alınan rüşvetin üstünü kapatmak kaçak yapılan evin üstünü kapatmak peki. Esra Ceylan siz önce ilçe başkanınızı sorguya tutun ateş olmayan yerde duman tütmez ajans olarak İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığında yönetimde görev yapan Esra Ceylan hakkında ajansımızla ilgili çirkin saldırı iftira okuyucularımızı galeyana getirme ajansımız küçük düşürme ajansımızı yalancı gazete diye okuyucularımıza karşı ajansımızı rencide etmekten dolayı yayınladığı bildirimin altına yüzlerce  kişinin. Ajansımıza çirkin saldırılar yapıldığından Esra Ceylan  yayınladığı bildirimde uyanıklık yaparak ajansımızın ismini koymadığı fakat yorum yapan kişilerin ajansımızın imtiyaz sahibinin ismini yazmaları ve  yayınladığımız haberin ufak bir kıtasını keserek yayınlaması ajansımıza büyük zarar verdiğinden Esra Ceylanı  kınadığımızı ajansımıza bir özür borcu olduğunu hatırlatırız.

izcihaberajansı.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI