Bugun...



Evine bırakıldı ama durmadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çevresindekilere sataşan alkollü kişi, polis ve bekçi ekiplerince evine bırakıldı. Bir süre sonra evinin önünde çevresindekleri rahatsız etmeye devam eden Mustafa A., bu kez ambulansla hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2021 19:57

Evine bırakıldı ama durmadı

Ereğli'de akşam saatlerinde alkolün etkisiyle ilçe merkezinde çevreye rahatsızlık veren Mustafa A., polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ve bekçiler, çevresindekilere sataşan Mustafa A.'yı sakinleştirdikten sonra ekip aracına alarak evine bıraktı.

Polislerin ayrılmasının ardından tekrar evinden çıkan Mustafa A. bu kez Abalı Mahallesi'nde çevreye rahatsızlık vermeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine tekrar gelen polis ekipleri, Mustafa A.'yı ambulansla hastaneye götürmek istedi.

Mustafa A., hastaneye gitmemek için bir süre direndi. Güçlükle ambulansa bindirilen Mustafa A., tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI