Bugun...



FLAŞ HABER Beykoz Balık Ekmeğin Eski Sahiplerinden Nil Ozan Muratoğlu ajansımıza Flaş Açıklamalar Yaptı

Beykoz balık ekmek Muratoğlu balıkçılık isimli işletmenin kurucularından patent isim sahibi olan. Halit Ziya Muratoğlu eşi olan Nil Ozan Muratoğlu Ajansımıza Beykoz balık ekmekle ilgili flaş açıklamalar yaptı. Çok kişinin uykuları kaçacak yer yerinden oynuyacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-09-2022 15:40:49 Tarih: 15-09-2022 14:59

FLAŞ HABER Beykoz Balık Ekmeğin Eski Sahiplerinden Nil Ozan Muratoğlu ajansımıza Flaş Açıklamalar Yaptı

BU BÖLGEDE HER YER İSTİMLAK EDİLMİŞ NE HİKMETSE BU IZGARANIN OLDUĞU BÖLGE 19M2 YER NEDEN İSTİMLAK EDİLMEMİŞ KİMLER TARAFINDAN YAPILMAMIŞ KİMLER TARAFINDAN YAPTIRILMAMIŞ VE HALEN NEDEN BURASI İSTİMLAK EDİLMİYOR KİMLER DEVREYE GİRİYOR İSTİMLAK EDİLMEMESİ İÇİN EDİLMEDİĞİ İÇİN TAPULU YER DİYEREK KALDIRIM ÜSTÜNDE HALKIN ORTAK ALANINDA IZGARA KONULARAK ÇALIŞMA RUHSATI OLMADAN TİCARET YAPILIYOR İŞTE BU NEDENLE BU KİŞİLER TARAFINDAN BURASI İSTİMLAK EDİLMİYOR BU İŞLETME SAHİPLERİ  KANUNSUZ OLARAK BURADA TİCARET YAPIYOR AMA ÇOK SAYIDA RESMİ KURUMLAR BURAYI GÖRÜYOR GÖRDÜKLERİ HALDE GÖREVLERİNİ KÖTÜYE KULLANIYORLAR  DEMEKKİ BİR BEDEL  VE KARŞILIĞI VARKİ RESMİ KURUMLAR  BURADAKİ ÇALIŞMA RUHSATI OLMAYAN HİJYENDEN UZAK KALDIRIM ÜSTÜNDE BALIK EKMEK SATILMASINA GÖZ YUMUYORLAR NEDEN BURASI HALEN İSTİMLAK EDİLMİYOR 

 

AK PARTİLİ BEYKOZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ FURKAN ÇELİKER YA SİYASETİ SEÇ YA TİCARETİ PARTİNE SEN ZARAR VERDİN VE VERMEYE DEVAM EDİYORSUN  2023 SEÇİMLERİNDE NASIL HALKIN KARŞISINA ÇIKACAKSINIZ 

 

 

Beykoz balık ekmeğin kurucularından Halit Ziya Muratoğlu'nun eşi olan patent sahibi olan Nil Ozan Muratoğlu 1995 yılından 2019 yılına kadar çalışma ruhsatı olmadan sahillerde nasıl ticaret yaptıklarını. Beykoz balıkçı barınağında nasıl zorbalıkla kanunsuz olarak barınağı işgal ettiklerini şuan ki balıkçı barınak önündeki  ızgaranın olduğu bölge kimler tarafından istimlak edilmediğini sahilde bazı yerler istimlak edildiği halde burası neden istimlak edilmediğini 2019 yılından ve 2022 yılına kadar burada hangi resmi daireler ve resmi kurumların görevlerini kötüye kullandıklarını. Görevlerini kötüye kullandıklarını bildikleri halde her görevi kötüye kullanan memurun bir bedel karşılığı amaçlı görevlerini kötüye kullandıklarını ve halen görevlerini kötüye kullanıyorlar.

 

MURAT TABAK AK PARTİLİ BEYKOZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ FURKAN ÇELİKERLE ORTAK OLDUKLARINA DAİR TAPU GİBİ SÖZLEŞME BELGESİ.

 YALANLARINIZ NASIL ORTAYA ÇIKIYOR 

 

 

   

 

NİL OZAN MURATOĞLU HUKUK MAHKEMESİNE VERDİĞİ İFADE ÖRNEĞİ 

 

 

Izgaranın olduğu bölgenin tapulu yer diye arkasına sığınarak nasıl çalışma ruhsatı ticaret yaptığımızı ve halen yapıldığını neden burasının istimlak edilmediğini. Bunun arkasında kimlerin olduğunu bu bölgede çok büyük paraların döndüğünü Nil Ozan Muratoğlu ajansımıza bomba açıklamalar yapmıştır şuanda .Beykoz belediyesi Milli Emlak Müdürlüğü ve Boğaziçi imar müdürlüğü bakın neyin karşılığında neden buradaki kanunsuz ticaret yapılmasına göz yumuyor bunun altında bakın kimler var kimler 1. Milli Emlak Müdürlüğü  2.Boğaziçi İmar Müdürlüğü 3.İl tarım Müdürlüğü 4.Su Ürünleri Şube Müdürlüğü 5.İBB 6.Beykoz Belediyesi 7. Beykoz Belediye Zabıta Başkanlığı  8. Beykoz Kaymakamlığı bunlar resmi kurumlar. Gelin hangi millet vekilleri ,hangi bakanlar devreye konularak aracı olmuşlar  bunların bütün bağlantılarını tek bir kişi kurmuş buda bir derneğin genel başkanı kısaca tüm işleri bağlayan yakında detaylarıyla geliyor bakın. AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker halkın oylarıyla meclis üyesi olmuş yıllardır Beykoz balık ekmeğin ortağı kendi ticaretine çalışmış meclis üyesi olduktan sonrada yine ticarete çalışmış  eski ortağı Halit ziya Muratoğlu'na nasıl oyun oynamışlar.

Eski ortağı hangi nedenle  kahrından ölmüş yakında açıklıyoruz yer yerinden oynayacak çok resmi kurumlar rahatsız olacaklar şuan ki Beykoz balık ekmek işletme sahiplerinden AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker CHP bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası olan yapılan sözleşmede de Beykoz balık ekmeğin yüzde elli hissesini alan Furkan ve Adnan Çeliker ortağı olan Murat Tabak taraflarından  Nil Ozan Muratoğlu  tehdit edildiğini söylemektedir.

 

BU HABER DOSYAMIZ 5 BÖLÜMDEN OLUŞACAKTIR OKUYUCULARIMIZA DUYRULUR BURDA NASIL RANTLARIN DÖNDÜĞÜNÜ HANGİ RESMİ KURUMLARIN GÖZ YUMDUKLARI VARDA VAR  VAY ANAM VAY NELER OLUYOR NELER 

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI