Bugun...



Genç kızın evini bastı, yakalanacağını anlayınca balkondan kaçtı

İstanbul Başakşehir’de evlenmek istediği genç kızın evini basan genç, yakalanacağını anlayınca hayatını riske atıp, balkondan alt katın balkonuna sarkarak kaçtı.

facebook-paylas
Tarih: 18-09-2022 17:16

Genç kızın evini bastı, yakalanacağını anlayınca balkondan kaçtı

Olay, 15 Eylül günü Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Karayel Sokak'ta bir binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kendisini Cemal olarak tanıtan yabancı uyruklu bir şahıs, yabancı uyruklu Danie Ş. ile evlenmek istedi. Şahıs, kızı babası Ahmed Ş.’den istedi fakat baba evliliği onaylamadı. Danie Ş. de Cemal isimli şahsı arayarak evlenmek istemediğini söyledi.

EVE GELDİ, KIZIN SAKLANDIĞI MUTFAĞIN CAMINI KIRDI

Kızın istemediğini söylemesi üzerine şahıs, eve gelerek içeriye girdi. Cemal’i karşısında gören Danie Ş., mutfağa saklanarak kapıyı kilitledi. Bunun üzerine genç, mutfağın kapısını camını kırdı. Genç kız bağırarak binada bulunanlardan yardım istedi.

Çatıdan sevgilisinin evinin balkonuna atlamak isterken öldüKorkunç olay! Çatıdan sevgilisinin evinin balkonuna atlamak isterken öldüHaberi Görüntüle

BALKONDAN ALT KATA SARKIP KAÇTI, O ANLAR KAMERADA

Danie Ş.'nin bağırması üzerine Cemal isimli şahıs balkona çıktı. Yakalanacağını anlayan genç, hayatını tehlikeye atarak, balkondan bir alt kata sarktı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Şahıs, şans eseri yaralanmadan bir alt katın balkonuna inip, kapıdan çıkarak kaçtı. Eve gelerek inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

 

izcihaberajansi.com






Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI