Bugun...



Görüntüler infial yaratmıştı: Sokak ortası tecavüzcüleri sokağa salındı

Beyoğlu’nda yolunu kestiği kadına cinsel saldırı girişiminde bulunan sanıklar, hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2025 14:42

Görüntüler infial yaratmıştı: Sokak ortası tecavüzcüleri sokağa salındı

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

İstanbul Beyoğlu’nda genç bir kadını sokak ortasında yere düşürüp cinsel saldırıya teşebbüs eden iki sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

Mahkeme, sanıklardan Semir Tarhan’a 9 yıl, Ömer Konu’ya ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Ancak her iki sanık da tutuklulukta geçirdikleri süre gerekçe gösterilerek tahliye edildi.

Olay, 23 Eylül 2024’te Beyoğlu’nda evine yürüyen 25 yaşındaki İremşan A.’nın önünün kesilmesi, yere düşürülmesi ve sanıkların üzerine çıkarak taciz etmesiyle başlamıştı.

Duruşmaya SEGBİS ile katılan sanıklar son sözlerinde beraat talep etti.

Mahkeme, sanıkların eylemlerinin “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçunun unsurlarını oluşturmadığına hükmederek bu suçtan beraat kararı verdi.

Cezalar ise “birden fazla kişiyle birlikte cinsel saldırı” suçundan verildi.

İddianamede sanıklar hakkında başlangıçta 10 yıl 6 aydan 30 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

 




Kaynak: Sözcü Gazetesi




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI