Bugun...



Görüntüler Teksas değil Esenyurt'tan! Pompalı silahla iş yerine kurşun yağdırdı

Esenyurt'ta alacak verecek yüzünden husumet bulunan bir kişi, eski iş yeri olan kuaför dükkanına pompalı silahla ateş açtı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2023 10:15

Görüntüler Teksas değil Esenyurt'tan! Pompalı silahla iş yerine kurşun yağdırdı

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden eski iş yeri olan kuaför dükkanına pompalı tüfekle ateş açtı. Korku dolu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

KUAFÖR DÜKKANINA ATEŞ AÇTI

Olay bugün saat 15.00 sıralarında Esenyurt'un Koza Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kuaför salonuna silahla ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler yaptıkları çalışmalarda, şüphelinin M.B.T. isimli bir kişi olduğunu belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

İncelemelerini derinleştiren polis, M.B.T.'nin işyerinin eski sahibi T.B. ve işyeri çalışanı M.A.G. ile aralarında husumet olduğunu, şüphelinin silahlı saldırıyı bu yüzden gerçekleştirdiğini belirledi. M.B.T., ekiplerce gözaltına alındı.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan şüphelinin elinde pompalı silahla yürüdüğü anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI