Bugun...



Gümüşhane kar yağışının ardından panayır alanına döndü

Gümüşhane’de öğleden sonra başlayan ve gece saatlerine kadar etkili olan kar yağışının ardından çocuk, genç, yaşlı kendini caddelere atarak eğlencenin tadını çıkardı.

facebook-paylas
Tarih: 04-01-2022 23:33

Gümüşhane kar yağışının ardından panayır alanına döndü

İl merkezinde ilk defa bu kadar etkili olan yağışın ardından kar kalınlığı 5 santimetreyi geçerken, derin bir vadinin yamaçlarına kurulu şehrin doğal pist olan rampa yolları yağışla birlikte kızak pistine döndü. Yerlerin karla kaplanmasıyla birlikte çocuk, genç, yaşlı herkes doğal pistlerde ellerindeki poşetlerle kayarak eğlenceli anlar yaşadı. Bol bol kardan adam yapılan ve kartopu oynanan kent merkezinde bazı noktalarda üniversite öğrencileri yüksek sesle araçlardan çalan müzikler eşliğinde horon oynamayı da ihmal etmedi.

Bazı vatandaşlar da kar yağışının ardından belediye önündeki parkta teneke içerisinde odunlarla ateş yakarak kar yağışı altında hem ısındı hem de anın tadını çıkardı. Yağış nedeniyle rampalı yollarda araçlar zorlanırken Belediye ekipleri kısa sürede yaptığı tuzlama çalışmasıyla ana yollardaki sorunları giderirken Karayolları ekipleri de transit yolda sürekli tuzlama ve temizlik çalışması yaptı.

izcihabrajansi.com

 İHA                                                             




Kaynak: izcihabrajansi.com İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI