Bugun...



GÜRGENTEPE GÜMBÜR, GÜMBÜR UÇUYOR..!!...

Son günlerde Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin hakkındaki eleştiriler ilçedeki hizmetleri adeta gürletti.. Mahalle Muhtarlarının başkan hakkında imza toplamaları ve hakaret ettiği kadını eleştirerek komplo kuruldu diye savunmaları başkan Yaşar Şahin’i adeta gürleterek ilçedeki hizmetlerin yapılmasına büyük fayda sağladı. Başkan Yaşar Şahin bir akrabasının ev temelini dahi eşmesine destek verdi.

facebook-paylas
Tarih: 09-12-2021 20:29

GÜRGENTEPE GÜMBÜR, GÜMBÜR UÇUYOR..!!...

Eleştiriler Gürgentepe Belediyesine adeta ilaç gibi gelerek hız verdi Belediye hizmetlerinde gaza basıldı. Mahalle yollarına muhtarlarla beraber el ele vererek 2,5 yıldır yapılmayan ve hiç hizmet almayan Mahalleler yaşanan olayların gündeme gelmesinden sonra hizmet almaya başladı.

Ancak dozerle ev temeli açan fotoğraf ve video görüntüsü hariç, yayınlanan fotoğrafların mevsimine uygun olmadığı ve eski fotoğraflar kullanılarak paylaşıldığı dikkatlerden kaçmadı. Gürgentepe’de kar yağdı ağaçlarda yaprak kalmadı, ama haberde paylaşılan fotoğraflar her şeyi gösteriyor.

Bizim yayınladığımız haberlerden dolayı biz ceza alıyor,  ilçe halkı hizmet alıyorsa, ne mutlu bize diyoruz..

İş makinelerinin çalışmasını görüntülemek için  aşağıdaki linki tıklayınız...

https://www.youtube.com/watch?v=6Vd5I7Bji6k

 

BELEDİYENİN SOSYAL MEDYA SAYFASINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA AYNEN ŞÖYLE :

ARI GİBİ ÇALIŞAN BAŞKAN; YAŞAR ŞAHİN

Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Gürgentepe ilçesini adeta yeniden kuruyor.

Gürgentepe Belediyesi çalışmalarına son hızla devam ediyor. Başkan Şahin ilçede yol çalışmalarından projelere, sağlık yatırımlarından gençlik merkezine, eğitim alanından temizlik hizmetine kadar bütün çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

EN ÖNEMLİ SORUNLARDAN OLAN YOL SORUNU HER GEÇEN GÜN AZALIYOR…

Gürgentepe’de Tepeköy, Okçabel, Döşek, Akmescit, Şirinköy Mahalleleri asfalt yollarına kavuştu. Ayrıca Tikenlice Mahallesine de söz verilen asfalt yolun 1.500 metrelik kısmı tamamlandı. Gürgentepe – Çamaş arası yaklaşık 15.000 metrelik yol ağında da genişletme, bakım onarım çalışmaları bitirilerek sıcak asfalt konforu ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu. İlçedeki yol sorunu etap etap çözülüyor ve asfalt konforu her geçen gün artıyor. Başkan Şahin döneminde 3 yıl içerisinde Gürgentepe ilçesine; bu zamana kadar yapılan çalışmalardan kat kat daha fazlası hizmet olarak gerçekleştirildi. Çalışmalar hız kesmeden ilerliyor ve vatandaşlar uzun zamandır hasretini çektiği yollara kavuşuyor.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaklaşık 50.000 M asfalt çalışması yapıldığını belirten Başkan Şahin; ‘’ Mahallelerimizin konforlu yollara kavuşmasından mutluluk duyuyoruz. Gürgentepemiz ve mahallelerini her geçen gün daha yaşanabilir hale getirmenin çabası içerisindeyiz. Her alanda ilçemizi güzelleştirecek çalışmalar ve projelerle hizmetlerimiz artarak devam edecek. Asfalt konforunu tüm ilçemize yaşatmak için ekiplerimiz durmadan, yorulmadan çalışmalarını sürdürecek. Yapılan çalışmalarımız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için gecesini gündüzüne katarak bizlere destek veren ve çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Bey’e, tüm ekibine, belediye ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ Diyerek sözlerini yerine getirdiklerini dile getirdi.

GÜRGENTEPE’DE İŞ MAKİNESİ ÇALIŞMAYAN MAHALLE KALMADI…

Gürgentepe Belediyesi ekipleri tüm Mahallelerde yoğun mesai harcıyor. Mahallelerin ana ve ara sokaklarında yol çalışmaları; genişletme, reglaj, bakım onarım ve çakıllama çalışmaları artarak devam ediyor. Ekiplerin yoğun ve özverili çalışmaları neticesinde mahallelerdeki yol iyileştirme çalışmaları seri bir şekilde tamamlanıyor. Çalışmalar sayesinde ilçede yaşayan vatandaşların ulaşımı kolaylaşacak ve sokaklar arası ulaşım rahatlayacak. İlçede etkili olan yağışlar sebebiyle yaşanan su taşkınları, toprak kayması ve göçüklerin hızlı bir şekilde onarılması, vatandaşların sorunlarının çözülmesi için tüm ekiplerin sahada gece gündüz demeden çalıştığı belirtildi.

Birkaç mahallede birden çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Şahin; ‘’ Mahallelerimizin güzelleşmesi için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Söz verdiğimiz gibi gayretimiz; insanlarımıza konforlu ulaşım sağlanması ve duasıdır. Şimdiden hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

izcihaberajansi.com

Yön Gazetesi

 




Kaynak: izcihaberajansi.com Yön Gazetesi




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI