Bugun...



Haber ajansımız İmtiyaz Sahibi Tehdit Ediliyor

Haber ajansımız yapmış olduğu haberler bazı kişilerin nasıl çanını sıkıp ajansımızın imtiyaz sahibini pusu kurarak. Darp gasp zorla araca bindirmeye çalışma ölümle tehdit edilmeler özel verileri hukuksuz olarak ele geçirip sosyal medyalarda yayma cep telefonlarıyla yayma fiziki takip edilme iftira atma rüşvet istediğimizi şantaj yaptığımızı her türlü iftiralar atarak sosyal medyada ajansımızı okuyucularımıza küçük düşürme. Ne pahasına olursa olsun biz yaptığımız haberlerin arkasındayız her haber dosyasının da sonuna kadar takibindeyiz bizim çizgimiz belli.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-09-2022 21:47:39 Tarih: 24-09-2022 21:21

Haber ajansımız İmtiyaz Sahibi Tehdit Ediliyor

BİZİ ANKESÖRLÜ TELEFONLA  ARAYARAK TEHDİT EDECEĞİNE BİZİ NORMAL CEP TELEFONUNDAN ARADA TEHDİT ETDE SENİN KABADAYILIĞINI GÖRELİM 

 

 

 

Yayınladığımız haberler bazı kişilerin canını o kadar sıkmış ki kendisini erkeğim kabadayıyım ben asar keserim diye sahte kabadayıydı dün saat 21.33 sıralarında 0216.413.14.53 ANKESÖRLÜ Telefondan  ajansımızın imtiyaz sahibini arayarak tehdit   ve hakaret ve sinkaplı küfürlerin ettiği Ailesini ve çocuklarına varıncaya kadar zarar verileceğini söyleyerek telefonu kapatmıştır.

İzcihaberajansı.com bu sahte kabadayıya diyoruz ki ANKESÖRLÜ telefonla arayacağına sesini değiştireceğine bizi kendinize ait olan telefonla ara eğer aradıysan yapacaklarının arkasındaysan bizi cep telefonunuzla ara ne diyeceksen ne söyleyeceksen söyle

TEHDİT EDENLERE SESLENİYORUZ

Kendinize güveniyorsanız cesaretiniz yüreğiniz varsa kendinize ait cep telefonla açık isminizle cevap verin. Yayınlayalım  telefon arkasına saklanma telefon arkasına saklanarak kendine ait olan telefonla aramayarak ANKESÖRLÜ telefonla arayarak kaba dayılık olmaz bu senin yaptığın korkaklık ve bir başkalarına maşa olmak sen sen ol kimsenin maşası olma biz bunları kimin yaptığını ve yaptırdığını çok çok iyi biliyoruz bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok bizim çizgimiz belli.

Okuyucularımıza ve kamu oyununa duyurulur şayet ajansımızın imtiyaz sahibine ve ailesine en ufak saldırı yapılırsa adres belli. KORKMUYORUZ YASAL HAKLARIMIZI ARAYACAĞIZ.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI