Bugun...



Halı saha ringe döndü! Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Sakarya’da halı sahada maç yapan iki grup, faul sebebi ile birbirine girdi. Yeşil sahanın adeta boks ringine dönüşerek; tekme, tokat ve yumrukların havada uçuştuğu anlar sahada bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2021 15:01

Halı saha ringe döndü! Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Olay, Serdivan ilçesinde bulunan bir halı sahada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, maç yapmak için sahaya gelen gençler arasında yapılan faul sebebi ile kavga çıktı. İki grubun birbirine girdiği olayda tekme, tokat ve yumruklar havada uçuştu. Yeşil sahanın adeta boks ringine döndüğü olayda, orada bulunan diğer vatandaşlar kavgayı ayırmak için sahaya girdi. İki grubun ayrılmaması üzerine halı saha işletmecesi ışıkları kapattı.

O ANLAR KAMERADA

Maç esnasında yapılan faul sonrasında sahanın biranda karışarak adeta boks ringine döndüğü anlar ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde; yapılan faulün ardından iki grubun birbirine girdiği anlar yer alıyor. Sahanın karıştığını gören diğer vatandaşların olayı ayırmak için içeriye girmesi ve kavganın bir türlü son bulmaması üzerine ise halı saha işletmecisinin ışıkları kapatması görüntülere yansıdı. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI