Bugun...



Hanefi Dilmaç Çok Komik Bir Başkansın

Beykoz AKP ilçe başkanı Hanefi Dilmaç Beykoz’da bir yerel gazeteye vermiş olduğu röportajında o kadar komik açıklamalar yapıyor ki okuyucular dinledikçe gülmekten göbekleri çatlamış o kadar kaçamak cevaplar vermiş ki haddinden fazla.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-06-2023 16:55:02 Tarih: 10-06-2023 16:31

Hanefi Dilmaç Çok Komik Bir Başkansın

https://www.bbc.com/turkce/articles/c168k9z1l2go

 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri bittikten sonra şimdi gözler yerel seçimlere odaklandı Beykoz ilçesinde AKP teşkilatında şuan ki belediye başkanı Murat Aydın tayfası ve şuan ki ilçe başkanı daha önce de Çavuşbaşı belediye başkanlığı yapmış. Beykoz belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmış olan Hanefi Dilmaç tayfası AKP ilçe başkanlığında bir gruplaşma başlamış her ikisi de yerel seçimlerde belediye başkan adayı fakat  AKP genel başkanlığı il başkanlığı almış olduğumuz kulis bilgilerinde 2024 yerel seçimlerinde Murat Aydına daha sıcak baktıklarını kesinlikle Hanefi Dilmaca sıcak bakmadıklarını şöyle ki Murat Aydının her zaman arkasında olan Numan Kurtuluş ,şimdiki TBMM başkanı, eski TBMM başkanı, eski bakanlardan Murat Kurum ve çok sayıda eski  millet vekilleri  ve şimdiki yeni millet vekillerinin kulis haberlerine göre Murat Aydına daha sıcak baktıkları Beykoz halkı tarafından da ve Beykoz AKP üyeleri tarafından da Murat Aydına daha sıcak baktıklarını şöyle ki Hanefi Dilmacın Beykoz halkının yaralarına hiç merhem olmadığı.

Şimdi yerel seçimler yaklaşıyor Hanefi Dilmaç Beykoz’da bir yerel gazeteye vermiş olduğu röportajını izcihaberajansı okuyucuları tarafından ve Beykoz halkı tarafından Hanefi Dilmaç basına vermiş olduğu röportajı çok komik bulduklarını çok kaçamak cevap verdiği  ajansımıza genle mesajlarda şunlar söylenmektedir.Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu AKP demekte fakat okuyucular diyor ki bu kadar atmaca olmaz Hanefi Dilmaç röportajın devamında üç parti temsil edilmesi gerekiyordu CHP , İYİ Parti ve HDP temsilcileri vardı Cumhur ittifakının MHP ve AKP vardı daha sonra HDP kendi ismiyle Yeşil Sol Partiyle girdi onlar sandıklara adam koyamadılar ama Hanefi Dilmaç Hizbullah yanlısı olan terörist yanlısı olan HUDAPAR partisiyle aynı çatı altında olduğunu fakat HUDAPAR millet vekili çıkarmak için AKP den listeye girdiğini neden açıklamadı. Kısaca Hanefi Dilmacın Beykoz’da bir yerel gazeteye vermiş olduğu röportaj tamam ile kaçamak ve alakası olmayan röportaj vererek sözde AKP genel başkanlığının il başkanlığının gözüne girmeye çalışmakta fakat biz Beykoz halkı olarak AKP üyeleri olarak kesinlikle Hanefi Dilmaca başkanlık için güvenimizin olmadığını izcihaberajansın aracılığıyla Murat Aydına daha sıcak baktığımızı şimdi Hanefi Dilmaç 2024 yerel seçimlerinde AKP genel başkanı ve AKP’Lİ çoğu yöneticiler Murat Aydına daha sıcak baktıklarından Hanefi Dilmaç sözde verdiği röportajda diyor ki BEYKOZ HALKI NEREDE İSTERSE BEN ORADA OLACAĞIM. Bizlerde Beykoz halkı olarak AKP üyeleri olarak izcihaberajansın aracılığıyla diyoruz ki Hanefi Dilmaca, Murat Aydın Beykoz halkına zulüm çektirirken sen ilçe başkanlığında sıcak koltuğunda oturuyordun kimsenin yarasına merhem olmadın özellikle sahilde bu kadar balıkçı tekneleri kaldırılırken biz hiç unutmuyoruz sen belediyenin camından bizleri izliyordun Hanefi Dilmaç say say bitmez sen otur oturduğun yerde Beykoz halkı seni başkan olarak istemiyor nede Murat Aydını başkan olarak istemiyor Beykoz belediyesine Beykozun çocuğunu istiyoruz ama sen olmayacaksın yapmış olduğun bu röportajda hiçbir şekilde bizi tatmin etmedi sadece partine karşı bir yakınlık olsun diye böyle bir röportaja baş vurdun.

Hanefi Dilmaç hakkında Beykoz’da bir yerel gazeteye vermiş olduğu röportajını Beykoz halkı tarafından gelen mesajlar çok sayıda olduğunda bunların hepsini yayınlayamayacağımızdan fakat bizler izcihaberajansı olarak okuyucularımızın mesajlarına saygı duyduğumuzu gelen mesajları da yayınmakla mükellefiz. Bizlerde Hanefi Dilmaca HUDAPAR la ilgili haberimizin altındaki haberi okumasını bu haberi okuduğunda nasıl kaçamak röportaj yaptığı anlaşılacaktır. HDP ve Yeşil Sol Partiyi ağzına aldı da neden HUDAPARI ağzına almadı neden demedi ki HUDAPAR bizim sayemizde 4 tane millet vekili çıkardı polisimizi öldürenleri ve Hanefi Dilmacın ikametine yakın olan Hizbullah’ın hücre evini neden söylemedi domuz bağıyla diri diri toprağa gömen Hizbullah yanlısı olan HUDAPARI bizlerde meclis soktuk neden demedi. Hanefi Dilmaç bir röportaj yapıyorsan elini vicdanına koyarak yapacaksın bizlerde okuyucularımız gibi yapmış olduğun röportaja katılmadığımızı belirtmek istiyoruz ajansımızın imtiyaz sahibi 50 yıllık Beykozlu olduğundan senin belediye başkanlığı terazinin denk olmayacağına inancımız var bizlerde umarız ki AKP yönetimi seni belediye başkan adayı olarak seçime hazırlamaz .Bizlerde kesinlikle okuyucularımıza ve Beykoz halkına katıldığımızı belirtmek isteriz.

izcihaberajansi.com

HANEFİ DİLMAÇ BAŞKAN BAK TÜRK BAYRAĞININ İSMİNDEN RAHATSIZ OLAN KİŞİDEN NEDEN SÖZ ETMEDİN HANİ SENİN ADALETİN 

 

 

HÜDA PAR'ın AKP listelerinden Meclis'e giren dört milletvekili yemin etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, en yaşlı üye olduğu için Geçici Başkan sıfatıyla Genel Kurulu yönetiyor. İlk oturumda, İstiklal Marşı'nın ardından önce Bahçeli yemin etti. Milletvekilleri de sırayla yemin etti.

 

Gözler, seçimler öncesi Hizbullah örgütü ile bağlantıları nedeniyle tartışmaların odağında olan Hür Dava Partisi'nin (HÜDA PAR), Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili seçilen dört isimdeydi.

HÜDA PAR, cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermişti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul'dan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Gaziantep'ten, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç Mersin'den, HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı da Batman'dan milletvekili seçilmişti.

Serkan Ramanlı, 24 Mayıs'ta yaptığı açıklamada, "Anayasa değiştirilerek milletvekili yemin metni değiştirilmeli. Meclis'e dilleri, bölgeleri farklı 600 vekil geliyor, bir ideolojiye ait yemini neden edelim" demişti.

Ramanlı ve HÜDA PAR milletvekilleri Meclis'te yemin etti.

Milletvekilleri, göreve başlarken şöyle yemin ediyor:

"Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim."

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ise Salı günü Meclis'te kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada, milletvekili yemin töreniyle ilgili olarak, "Milletvekili yeminini elbette okuyacağız. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik, şov yapmaya gelmedik" demişti.

Yapıcıoğlu, Hizbullah ile bağlantılı olduklarına ilişkin iddialara ise şöyle yanıt vermişti:

"O da çok kasıtlı bir şey. Yüz bin defa söyledik; 'Öyle bir şey yok' dedik. Bundan sonra inşallah iftira kampanyası sona erer diye düşünüyoruz ama devam ederse gerekli cevabı veririz."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI