Bugun...



Hangi Taşı Kaldırsan Altından Murat Aydın Ve Fatih Sağlam Çıkıyor

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın ve başkan yardımcısı Fatih Sağlam fakat başkan yardımcısı değil koordinatör. Beykoz halkı başkan yardımcısı olarak bilmektedirler bakın her ikisi hangi taşı kaldırsan altında Murat Aydın ve Fatih Sağlam çıkıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-10-2022 17:40:28 Tarih: 13-10-2022 17:11

Hangi Taşı Kaldırsan Altından Murat Aydın Ve Fatih Sağlam Çıkıyor

 

TIKLA İZLE 

https://www.youtube.com/watch?v=ay64za-UAj4

 

Haber ajansımızın Beykoz belediye başkanı hakkında yapmış olduğu haberlerde 15 Temmuz darbe günü neredeydin kamuoyuna bir açıklama yapmasını istediğimiz halde. Murat Aydın 15 Temmuzda nerede olduğunu açıklamada ama 15 Temmuzda Amerika’da Fethullah Gülenin yanında olduğu herkes tarafından çok iyi bilinmekte yayınladığımız haberlere nazaran Murat Aydın kuzuların sessizliğini oynayarak sessiz kalmıştır.

Beykoz halkı Fatih Sağlamı Beykoz belediye başkan yardımcısı olarak bilmektedirler fakat başkan yardımcısı değil koordinatördür bu konuyla ilgilide haber ajansımız defalarca. Beykoz belediyesi hakkında yapmış olduğu haberlerde Fatih Sağlamın koordinatör mü başkan yardımcısımı Başkan yardımcısı olmadığı halde neden belediyenin web sitesinde başkan yardımcısı olarak gözüktüğü fakat resmi olarak başkan yardımcısı olmadığı bu konuyla ilgili ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci CİMER yoluyla başkan yardımcısı mı koordinatör 'müdür diye belediyeden bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi istediği halde yasaları dinlemeyerek bunda cevap vermemişlerdir. Fatih Sağlamın Fethullah Gülene karşı büyük sempati duyduğunu bu konuyla ilgili haberler yapıldığını Fatih Sağlamında FETÖCÜ olduğunu Murat Aydınında FETÖCÜ olduğunu ajansımızda defalarca yayınlanmıştır.

Şimdi ise Sedat Peker sosyal medyada yayınlamış olduğu bir videoda bakın Murat Aydın kimin çok özel gününde orada olduğu neden. Sedat Peker’in yayınlamış olduğu videonun içerisinde Murat Aydının görüntüsü var Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz misali şimdi soruyoruz. Hangi taşı kaldırsak altında ya Murat Aydın çıkıyor ya Fatih Sağlam çıkıyor Beykoz’u kimler yönetiyor buda kafalarda soru yaratmaktadır.

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI