|
Tweet |
İBB RUHSAT DENETLEME MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN DİLEKÇE CEVABI
BEYKOZ BELEDİYESİ ŞİMDİ CEVAP VERİN NEDEN GÖREVİNİZİ KÖTÜYE KULLANIYORSUNUZ BEYKOZ HALKI BUGÜN SİZİN BU YAPTIKLARINIZIN HESABINI SANDIKTA SİZE CEVAP VERECEK SİZ MECLİS ÜYENİZİ KORUMAYA DEVAM EDİN UNUTMAYINIZ Kİ BURADA İŞGAL EDİLEN YERLER KAMU YERLERİ BURADA BEYKOZ HALKININ YANİ KUL HAKKI VAR UNUTMAYINIZ Kİ BU MAKAMLAR KALICI DEĞİL UNUTMAYINIZ Kİ GEÇEN DÖNEM İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINIZ VEFAT ETTİ HER İNSAN ALLAH KARŞISINDA KUL HESABI VERECEK UNUTMAYINIZ BURAYI KORUYAN RESMİ KURUMLAR.

Bu yerle ilgili olarak il büyük şehir belediyesi ve ilçe belediyesi işyeri ruhsat denetleme müdürlüklerine bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçe yazarak balıkçı barınakları önünde seyyar Beykoz balık ekmeği ruhsatının olup olmadığını şayet ruhsatı yok ise kaçak çalışılan bu yerin ticaretten men edilmesi için ve buradaki faaliyeti durdurulması için hangi belediyenin yetki alanında olup olmadığına dair bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi istediğimizde büyük şehir belediyesi tarafından gelen cevapta haberimizin içeriliğindeki yazıda okunduğu şekilde yetki alanının Beykoz belediyesine ait olduğunu söylediği. Beykoz ilçe belediyesi işyeri yapı denetleme müdürlüğünden de bizlere gelen yazıda da madde 21 olarak özel hayatın gizliliği diyerek alakasız cevap verildiği buna nazaran tekrar izcihaberajansi.com olarak Beykoz belediyesi işyeri ruhsat denetleme müdürlüğüne bir dilekçe daha yazdıktan sonra dilekçemize nazaran gelen cevapta Sevinç Tabak işletme adına balıkçı barınakları karşısında bulunan No 19 Tolon restoran yanında bulunan No 17 kapı numaralı Sevinç Tabak işletme adına Beykoz balık ekmek No 17 ye ruhsat verildiği balıkçı barınakları önünde bulunan ikinci ismi olan Muratoğlu balıkçılık Beykoz balık ekmeğin ruhsatının olmadığı teknenin olduğu bölge ise liman başkanlığına ait olduğunu Beykoz belediyesi olarak işyeri ruhsat denetleme müdürlüğü olarak. BU BÖLGENİN BİZİM GÖZETİM ALTINDA OLMADIĞI BİZİM SORUMLULUK ALANIMIZDA OLMADIĞINA dair Beykoz belediyesi işyeri ruhsat denetleme müdürlüğü tarafından haber ajansımıza gelen dilekçemize cevap yazısında söylenmektedir.
BEYKOZ BELEDİYESİ İŞYERİ RUHSAT DENETLEME MÜDÜRLÜĞÜ
Hani burası sizin yetki alanınızda değildi neden AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi olan mesai arkadaşınıza göz yumuyorsunuz neden burada kaçak çalışmasına göz yumuyorsunuz müdürlüğünüz olarak Tolon restoran yanında bulunan kaçak yapılmış olan No 17 ye çalışma ruhsatı verdiniz. Sevinç Tabak işletme adına Beykoz balık ekmek bu Sevinç Tabak işletmesi birde patent alarak Beykoz balık ekmek ismiyle almış oldukları ruhsat ile almış oldukları patenti ruhsat almış oldukları kapı numarası No 17’de herhangi bir faaliyetin olmadığı patent alınan ruhsat alınan ismin 1995 ten bu güne Beykoz balık ekmek bizim işimizdir yani Beykoz balık ekmek tabelasının No 17 kapı numarasında asılması gerekirken bu tabela kaçak ruhsatsız çalışılan balıkçı barınaklarını da işgal eden tekne önünde bu tabela asılmaktadır. No17 numaralı ruhsat alınan patent alınan kapı numarasında tabela olarak yan tarafında balık ekmek ismi geçiyor ön tarafında da kebapçı olarak geçiyor. Beykoz belediyesi olarak burada yaşanan kanunsuz çalışmaları çok iyi bildiğinizden meclis üyenizi koruyarak görevinizi kötüye kullanmaktasınız burayı ticaretten men etmemektesiniz ama şu var ki Beykoz halkı AKP Beykoz belediyesi bu Beykoz balık ekmekten dolayı çok iyi tanımışlardır. Şunu da unutmayınız ki bu makamlar gelip geçicidir AKP Beykoz ilçe başkanı Hanefi Dilmaç meclis üyesinin kendi menfaatine kendi çıkarlarına çalıştığını partisini de kendi menfaatine kullandığı partisinde üst düzey kişilerinde balık ekmek önünde resimlerini çekerek sosyal medyada yayması benim arkamda AKP partisi var imajı vererek kendi menfaatine istediği şekilde Beykoz belediyesini yönlendirdiği halde ilçe başkanı meclis üyesinin karşısına çıkıp da senin buradaki faaliyetin kanunsuz sen meclis üyesinin partimize zarar veriyorsun diyememektedir. Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürlüğü Beykoz belediyesi zabıtadan sorumlu müdürlükler bu haberimizi yayınladıktan sonra burayla ilgili seyyar Beykoz balık ekmeğin kaçak çalışmasına son verilmediği takdirde izcihaberjanasi .com olarak Beykoz’da yayın yaptığımızdan dolayı izcihaberajansi.com imtiyaz sahibi erkan izci Beykoz’da ikamet ettiğinden dolayı hem basın olarak hem de vatandaşlık hakkımız olan şikayet ihbar savcılık suç duyurusu ve buna benzer haklarımızı kullanacağımızı hatırlatırız şuanda.
SEYYAR BEYKOZ BALIK EKMEĞİN BARINAK ÖNÜNDE ŞUANDA ÇALIŞTIĞI KESİNLİKLE ÇALIŞMA RUHSATININ OLMADIĞI ELLERİNDE SEVİNÇ TABAK İŞLETMESİNE AİT BEYKOZ BALIK EKMEK RUHSATI VE PATENTİ BURADA GÖSTEREREK RESMİ KURUMLARI VE BEYKOZ HALKINI KANDIRDIKLARI AÇIK NET ORTADADIR.
izcihaberajansi.com