Bugun...



Hayvan otlatma kavgasında öldürüldü!

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde, 2 grup arasında hayvan otlatma nedeniyle kavga çıktı. Silahların ateşlendiği kavgada 5 kişiden Rıfat Zor (66), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaralı 4 kişinin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2021 10:58

Hayvan otlatma kavgasında öldürüldü!

Olay, dün saat 19.00 sıralarında, ilçeye 41 kilometre uzaklıktaki Kayalıpınar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, arazide hayvan otlatma anlaşmazlığı yaşayan, aynı köyden Ahmet Turan (40), Rıfat ve Aynur Zor (55) ile Şamil (19) ve Furkan Yurdakul (25) arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede av tüfeği ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Ahmet Turan, Rıfat, Aynur Zor ile Şamil ve Furkan Yurdakul, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan ve gece kalbi durunca tekrar çalıştırılan Rıfat Zor, tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların hastanedeki tedavileri ise sürüyor.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI