Bugun...



İşçiler çalıştıkları inşaatta erkek cesedi buldu

İstanbul Küçükçekmece'de bir apartmanın inşaatında erkek cesedi bulundu. Vücudunda herhangi bir darp veya kesik bulunmayan naaşın Abdullah Deniz'e ait olduğu öğrenilirken cansız beden, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2024 13:29

İşçiler çalıştıkları inşaatta erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de bir apartman inşaatında bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Vücudunda herhangi bir darp veya kesiğin bulunmadığı şahsın naaşı, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İŞÇİLER FARK ETTİ

Dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'ndeki inşaat sahasındabir kişinin hareketsiz yattığını gören işçiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın öldüğünü belirledi.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Daha sonra polisin yaptığı incelemede cesedin Abdullah Deniz'e ait olduğu tespit edildi. Vücudunda herhangi bir darp veya kesik bulunmayan Deniz'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI