Bugun...



İsmail Heniyye'nin oğullarının İsrail saldırısında öldüğü haberini aldığı ana ait görüntü yayınlandı

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunlarının hayatını kaybettiğini öğrendiği anlara ait görüntü yayınlandı. Heniyye haberi Katar'da alırken, telefonun diğer ucundaki ismin ağlamaktan konuşamadığı, Hamas liderinin ise büyük bir sakinlikle, "Allah'a hamd olsun, Allah'tan onlara merhamet etmesini diliyorum" dediği görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2024 12:55

İsmail Heniyye'nin oğullarının İsrail saldırısında öldüğü haberini aldığı ana ait görüntü yayınlandı

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunların hayatını kaybettiğini öğrendiği anlara ait görüntü yayınlandı.

HENİYYE ACI HABERİ KATAR'DA ALDI

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunlarının hayatını kaybettiğine dair haberi Katar'ın başkenti Doha'da İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında yaralananları ziyaret ettiği hastanede aldı. Heniyye'nin haberi aldığı ana ait görüntü yayınlandı.

SAKİNLİĞİNİ KORUDU

Heniyye, "Allah'a hamd olsun, Allah'tan onlara merhamet etmesini diliyorum" dedi.İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Şati Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda, Heniyye'nin Hazem, Amir ve Muhammed adlı 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI