Bugun...



İSTANBUL ARDAHAN DERNEKLERİ FEDERASYON BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ ARDAHANI 350 BİN TL SATTIMI

İstanbul ili ARDAFED federasyonunda neler oluyor federasyon başkanı Orhan Çerkez Hangi il dernek yada ilçe dernek başkanı ve nerenin belediye başkan yardımcısı burada nasıl dümenler dönüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-11-2021 18:20:05 Tarih: 17-11-2021 15:20

İSTANBUL ARDAHAN DERNEKLERİ FEDERASYON BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ ARDAHANI 350 BİN TL SATTIMI

BAŞKAN BU BELGEYİ İMZALARKEN UYKUSUZMUYDUN BAK NEREYE NE ŞEKİLDE İMZA  ATTIN SEN KENDİNİ UYANIKMI ZANNEDİYORSUN YALANINIZ ORTAYA ÇIKTI BU BELGEDE LOGODA DİYORKİ  İstanbul ili ARDAFED federasyonu DİYOR İMZANIN ALTINDADA Kars Ardahan Iğdır Derneği diyor Neden KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEĞİNİN LOGOSU YOKTA NEDEN İstanbul ili ARDAFED federasyonu LOGOSUNU KULLANDIN BU ETKİNLİĞİ BAŞKANLIĞINI YAPTIĞIN ATAŞEHİR KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEĞİMİ YAPIYOR AÇIKLAMA YAPARMISIN

 

 

BAŞKAN İBB BELEDİYESİNE BU KAYDI NASIL YAPTIN İSTANBUL KARS-ARDAHAN -IĞDIR DERNEKLERİ FEDERASYONU VARMI VARSA KAÇ YILINDA KURULDU YOKSA NEDEN BÖYLE BİR MÜRACAATTA BULUNDUN SÖZLEŞME YETKİ BELGESİNDE ARDAFED LOGOSU KULLANDINIZ İMZA BÖLÜMÜNDE KARS-ARDAHAN -IĞDIR DERNEĞİ OLARAK GEÇİYOR NEDEN FEDERASYON BAŞKANI OLDUĞUN DERNEĞİN İLÇE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ OLDUĞUN DERNEĞE 350 BİN TL YE NİYE DEĞİŞTİN BAŞKAN VE YÖNETİMİ BUNA BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

 

 

Her yıl İstanbul’da düzenlenen İstanbul ili ARDAFED federasyonu etkinliği bu yıl Arap saçına döndü  bu yılki etkinlikle ilgili ne dümenlerin döndüğünü izci haber ajansı araştırmalar sonucunda bakın burada neler oluyor neler.

Önce İstanbul ili ARDAFED federasyon başkanı Orhan Çerkez tanıyalım 1.İstanbul Ataşehir belediyesi başkan yardımcısı hala başkan yardımcısı olarak devam etmektedir 2.Ataşehir ilçesi KAR-DER Derneği başkanı 3. İstanbul ili ARDAFED federasyon başkanı Fakat bu başkan federasyon başkanı olmak için Kars ve Iğdır Ataşehir yani KAR-DER istifa etmemiş ve siyasi parti yani belediye başkanlığından istifa etmemiş bu başkan o kadar becerikli ki bir koltuğun altına bir karpuz sığması gerekirken bu başkan 4 ili temsil eden dernek başkanı bir ilçeyi temsil eden dernek başkanı birde belediye başkanı yardımcısı olarak burada da başkanı olarak gözüken becerikli bir başkan toplam 6 başkanlık görevi yapıyor yani bir koltuğunun altına 6 karpuzu koymuş 6 başkanlığı koymuş ama gelin görünüz ki bu başkanın amacı dernekçilik değil bu başkan il derneklerini ve ilçe derneklerini kendi siyasetine kullanarak güç kazanmaya çalışıyor. Bu  yılki İstanbul ili ARDAFED federasyonu etkinliği bu yıl Arap saçına döndürdü ve federasyonu 350 bin TL sattımı. Bu yılki etkinliğin adı bakın ne oldu.KARS, ARDAHAN, IĞDIR TANITIM GÜNÜ OLDU Bakın burada SKANDAL SKANDAL İMZA VAR SÖZLEŞME YETKİ BELGESİNDE. Şöyle ki İstanbul ili ARDAFED federasyonu başkanı Orhan Çerkez SÖZLEŞME YETKİ BELGESİNDE Kars, Ardahan, Iğdır derneği başkanı olarak imza atmış SORUYORUZ BAŞKAN. Senin federasyon başkanlığın nerde kaldı ve bu 350.Bin TL sözleşme yaptığın ELİTE Firmasından aldığın bu 150.Bin Nakit 200 Bin Çek doğrumu ve doğruysa bu para ilçe dernek başkanlığı yaptığın derneğe mi kesildi fatura yada federasyon başkanlığı yaptığın ARDAFED Kasasına mı fatura kesildi ve ilçe derneği yada federasyon derneğinin karar defterine yazıldı mı makbuz kesildi mi. İstanbul ili ARDAFED federasyonu etkinliği bu yıl Arap saçına döndü. Hani Nerde kaldı ARDAFED federasyonu etkin Nerde kaldı senin başkanlığın ama başkan suç sende değil bu federasyonu bu yıl arapsaçına tek başına döndürmedin federasyonun asil yöneticileri de senin kadar seninle beraber  bu yıl arapsaçına döndürdünüz.  Ardahanlılara hesap verin vermekte sorundasınız.

İSTANBUL ARDAFED ASİL YÖNETİMİ SİZ AYAKTAMI UYUYORSUNUZ

ARDAFED  federasyonu bu yılki etkinlikten dolayı asil yönetimin sadece kağıt üzerinde yöneticilik yaptığı anlaşılmıştır. Şöyle ki İstanbul genelinde Ardahanlılar dernekleri bulunmaktadır .Yönetim  İstanbul ilçe genelinde bulunan dernek yöneticileriyle bir toplantı düzenleyerek en ufak bir bilgilendirmenin yapılmadığı etkinlikle ilgili aydınlatıcı bilgilerin verilmediği burada federasyon yönetimi denetleme ve örgütleşme görevlerini yerine getirmediklerini bu yılki etkinliğin adını sözleşmede okunduğu şekilde  Kars ,Ardahan, Iğdır olarak geçtiği fakat federasyon yönetimin içinde  aynı federasyon başkanı gibi Kars, Ardahan, Iğdır ilçe dernek başkanlığı yapan bu başkanlıktan istifa etmeden federasyonda asilde görev alan bu kişilerin Ardahanlıları ayaklar altına aldığı bu kişilerin kendi kendilerine karar vererek federasyon asil yöneticileri ve İstanbul  ilçe derneklerinde federasyonda yönetimde söz sahibi olanlar dernek başkanlarıyla toplu şekilde bir toplantı yaparak oylamaya sunulmadan toplantı yapılmadan bu yılki etkinliğin adını İstanbul ilçe Kars ,Ardahan, Iğdır ilçe başkanları ARDAFED federasyonu silerek Kars ,Ardahan, Iğdır etkinliği koymuşlardır o zaman İstanbul ARDAFED ne fonksiyonu var. ARDAFED asil yönetimine sesleniyoruz ve açıklama bekliyoruz ve başkanınıza hesap sormanızı istiyoruz yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde 350 bin TL ARDAFED federasyonun kasasına mı girecek yada Kars ,Ardahan ,Iğdır Ataşehir ilçe derneğin kasasına mı girecek burada belediye başkan yardımcısı ARDAFED federasyon başkanı ilçe dernek başkanı kendine mi oynuyor asil yönetimden cevap bekliyoruz. BAŞKAN SEN ARDAHANLILARLA BEYİN JİMNASTİĞİ YAPMA O KADAR KANUNSUZ İŞ YAPIYORSUNKİ SEN DERNEKÇİLİĞİ BİLMİYORSUN NEDE SENİN ASİL YÖNETİMİN DERNEKÇİLİĞİ BİLMİYOR ŞÖYLEKİ. Bak başkan imzalamış olduğun sözleşme yetki belgesinde GÖZLERİNİ AÇ BU ARDAHANLILARLA BEYİN JİMNASTİĞİ YAPMA İMZA ATMIŞ OLDUĞUN BELGENİN ÜSTÜNDE DERNEK LOGOSU KİMİN  imzayı neden Kars, Ardahan, Iğdır  derneği olarak attın  sen burada suç işliyorsun bir an önce  istifa et senin asil yönetimin bunları görmüyor mu. Ardahanlılara sesleniyoruz elimizdeki belgeler bu yönetimin başkanı kadar suçlu olduğunu yönetimde bu yıl etkinliği kör düğüm yaptılar Kars, Ardahan, Iğdır diye bir federasyon yok bu sözleşmeyi nasıl yaptın LOGO başka isim başka.

Başkan bundan önce Ardahan günleri yapılırken defalarca olmaz denildi ve denilen zamanda yapıldı. Ardahan günleri yapıldı fakat şimdi bir federasyon başkanı Ardahan federasyon başkanı seçilip Ardahan federasyon başkanlığından ve Ardahan isminden mi rahatsız oluyorsun neden itina edip dernek ismini kullanıyorsun o zaman bu federasyondan istifa et başkan ajansımızın istihbarat ekibi yapmış olduğu araştırmada sözleşme yapmış olduğun firmadan Kars, Ardahan, Iğdır ismiyle 350 bin TL aldığın 150 bin TL peşin 200 bin TL çek  bu kadar meblağ aldığın doğrumu bu 350 bin nerede nereye harcandı ve harcanacak Kars, Ardahan, Iğdır mı yada federasyon başkanı olduğun ARDAFED kasasına mı girecek buna da açıklama bekliyoruz. Ve karar defterlerine işlendi mi gelir gider makbuzları işlendi mi elden mi verildi yada banka hesap üzerinden mi yapıldı.

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ BUNADA AÇIKLAMA YAPARMISINIZ  Bu pandemiden dolayı esnaflar ve dernekler  Türkiye genelinde maddi sıkıntılar yaşanmaktadır esnaflar böyle zamanlarda para kazanması gerekirken böyle etkinliklerde esnaflar stantları ucuz alması gerekirken ARDAFED federasyonu bu etkinliği kendi başına yapacak kapasitesi olduğu halde neden ELİTE MEDYA firmasıyla anlaşıp bu firma 16m2 yeri 4 günlüğüne 15bin TL ye kiraladığını neden siz yapıp da  5bin TL  kiralamadınız. Bu firma bazı il ve ilçelerde 5 bin TL standı kiraya verirken neden burada 15 bin TL ye stantları kiraya veriyor senin bilgin var mı bu yeri 350 bin TL alıp da milleti Ardahanlıları 350 bin TL firmaya mı sattınız.BAŞKAN ARDAHANLILARIN DEĞERİ 350 BİN TL’Mİ  bu parayı derneğin kasasınamı koydunuz bu firma burada trilyonları götürüyor. Siz neden Ardahanlılarla beyin jimnastiği yapıyorsunuz 60 tane yöresel stant var 20 tane yemek standı var almış olduğumuz bilgiye göre dışarıyı 20 bin TL den verildiği bu firma daha nerelerden para kazanacak buda soru işareti

 

ELİTE MEDYA ORGANİZASYON YETKİLİLERİNDEN KAMİLE YURTSEVER AJANSIMIZIN  İMTİYAZ SAHİBİ ERKAN İZCİ BU KONUYLA İLGİLİ  BİLGİLERİNE  BAŞ VURDUĞUNDA ÇOĞU SORULARIMIZA VE NOKTA  SORULARIMIZA CEVAP VERMEMİŞTİR SORDUĞUMUZ SORULAR VE ALMIŞ OLDUĞUMUZ CEVAPLAR ŞU ŞEKİLDEDİR.

Sormuş olduğumuz soruda öncelikle kendilerine hatırlatarak yapmış olduğumuz telefon görüşmesinin ses kaydı yaptığımızı görüşmek istediğimiz konu ise ARDAFED federasyonun düzenlemiş olduğu etkinlikle ilgili firmanızın bu federasyonla imza atıldığını bu konuyla ilgili olarak basın olarak görüşlerinizi almak istediğimizi bu konuşmamızdan sonra firma yetkisi konuşmamızın ses kaydına bir itirazının olmadığını buna dayanarak firma yetkilisine şunları  söyledik. Sözleşme yapmış olduğunuz ilçe belediyesinde yerinizde kaç tane stant var almış olduğumuz cevap İBB tarafından standart olarak veriliyor bu sorumuza karşılık firma yetkilisi cevap vermekte zorlanarak şunu söylüyor. Büyük şehir belediyesi çadırı içerisinde toplam yöresel çadırı 59 tane normalde 60 tane bunun bir tanesini engelliler derneğine veriliyor Erkan İzci soruyoruz. Kars, Ardahan, Iğdır ayrı ayrımı olacak yoksa karmamı olacak vermiş olduğu cevap ise üç il bir arada tanıtım yapılacak karma olacak. Erkan İzci soruyor yöre derneklerine stant ücret alınacak mı ve ne kadar cevap ise dernekler ücretsiz Erkan İzci soruyor dışarıdakiler stantlar ücretlimi olacak cevap ise onlar satış yaparak para kazanacak esnaf AMA DERNEKLERİN SATIŞ YAPMA PARA KAZANMA VE KAR ETME AMAÇLARI YOK ONLAR SADECE TANITIM YAPACAKLAR Erkan İzci soruyor bu derneklerle esnaflar aynı yerde mi olacak cevap ise hayır diğer çadır kültür çadırı dediğimiz çadırda da belediyeler ve derneklerin ve valiliklerin olduğu stantlar olacak orada da Erkan  İzci soruyor peki bu ücret ARDAFED ’in kasasına mı yoksa Kars, Ardahan, Iğdır federasyon üzerinden mi yapıldı bu sözleşme. Cevap ise o konu tabi ki Kars Ardahan, Iğdır  üzerine yapıldı. Erkan İzci soruyor peki ne kadara yapıldı ve karşı tarafa ne kadar ücret ödeyeceksiniz ödediyseniz ne şekilde ödediniz cevap ise çok saçma ve kaçamak cevap vererek şunu söylüyor. Buyurun gelin işi  size ben devir edeyim Erkan bey bütün inceliklileri size devir edeyim ben çekiliyim Erkan bey şayet siz gazeteciyseniz bu soruların sorulamayacağını daha iyi bilirsiniz. Erkan İzci soruyor Ardahanlılar federasyon başkanı Ardahanlıların üzerinden Ardahanlılar bu etkinliği yapıyor diye biliyorlar cevap Erkan bey Ardahanlılar federasyon başkanı kim Kars, Ardahan, Iğdır dernek başkanı kim sorusuna cevap. Erkan İzci Orhan Çerkez firma yetkilisinin vermiş olduğu çok komik ve kendi kendilerini ele verdikleri kelimeyi söylüyor her iki derneğin başkanı demek ki iki derneğin başkanı Orhan bey. Erkan İzci soruyor lütfen Kamile hanım bu soruma cevap verir misiniz ne kadar meblağ karşılığı ödendi cevap ise ben cevap vermek zorunda değilim. erkan İzci soruyor cevap vermek zorundasınız halk bilmek zorunda o zaman siz burada bir şey kaçırıyorsunuz o zaman cevaplayın efendim. Cevap ise hayır hayır sizin karşınızda çocuk yok Erkan İzci soruyor  nakit ve çek verildiğini almış olduğumuz Cevap ise neden siz bunu Orhan beye sorma cesaretini niye göstermiyorsunuz. Erkan İzci soruyor anlayamadım pardon cevap bunu başkan beye sorma cesaretini neden göstermiyorsunuz. Erkan İzcinin cevabı ise soruyoruz fakat cevap alamıyoruz artı başkan bizi whatsapp ve telefondan engelledi ve topu size attı. Cevap ise yok atmaz topu çünkü hem ARDAFED federasyon başkanı hem de Kars, Ardahan, Iğdır dernek başkanı o her iki dernek başkanı .Erkan İzcinin cevabı federasyon başkanına sorduk bu konuyu cevap vermedi ve bizi engelledi bakın firma sahibi nasıl bir cevap veriyor federasyon başkanı Orhan Çerkez’le ne kadar çok samimi ki ne kadar birbirlerini tanıyorlar ki onun adına cevap veriyor şöyle diyor demek ki sormamanız gerekiyor. Erkan İzci cevabı neden sormamamız gerekiyor halk bunu bilmesi lazım bu para kimin kasasına gitti diyorlar  ARDAFED kasasına mı Kars, Ardahan, Iğdır dernek kasasına mı firma yetkilisi yine çok komik cevap veriyor şöyle diyor ise sizin gazeteci olup olmadığınızı bilmiyorum. Daha sonra biz firma yetkilisine whatsaptan kendimizin gazeteci olup olmadığımızın bu konuyla ilgili iki sefer yapmış olduğumuz haberin linklerini atarak gazeteci olduğumuzun tokat gibi cevap verdik.

 

ŞİMDİ FİRMA YETKİLİSİNE SORUYORUZ

 

Yapmış olduğunuz sözleşme yetki belgesinde ARDAFED federasyon başkanının belge üstünde imzalamış olduğu bölgede  LOGO ya  dikkat  eder misiniz.  Bu LOGO isminde ne yazıyor biz söyleyelim 2010 ARDAHAN DERNEKLERİ FEDERASYONU peki LOGO altında ve imzanın altında ne yazıyor KARS, ARDAHAN, IĞDIR DERNEĞİ olarak geçiyor.

 

ARDAFED İstanbul federasyon başkanı Orhan Çerkez’e soruyoruz  peki İBB büyük şehir belediyesinin  etkinlik gerçekleştirecek listesinde. İSTANBUL KARS ,ARDAHAN, IĞDIR FEDERASYONU. Eyyyy başkan böyle bir federasyon var mı İstanbul’da kaç yılında kuruldu açıklama yapar mısınız  senin niyetin nedir ama sende kabahat yok ARDAFED federasyonunda asil yönetiminde suç Ardahan'ı  bu kadar kör düğüm yaptın bunu da tek başına yapmadın yönetiminle yaptın demek ki federasyon kağıt üzerinde sana kimse hesap sormuyor. Ardahanlıların değeri 350 bin TL mi pardon Kars, Ardahan, Iğdır olmayan federasyonun  değeri 350 bin TL mi.

İzcihaberajansi.com olarak Ardahan Valiliğine Ardahan Büyük şehir belediyesine sesleniyoruz. Bu konuya duyarsız mı kalacaksınız firma yetkilileri karsa  giderek esnafları ziyaret ediyor.  İstanbul’da Ardahanlılar ARDAFED ’ in düzenlediğini zannediyorlar fakat işin içinde ARDAFED federasyonu değil Ataşehir belediyesinin belediye başkanı Ataşehir Kars, Ardahan, Iğdır ilçe dernek başkanı dört il derneği ve ilçesinde belediye başkanlığı yapmakta ve ilçesinde de dernek başkanlığı yapmakta olduğu derneğine çalışmaktadır. Orhan Çerkez kendi siyasi çıkarına güç katmak için 2023 seçimlerine hazırlık yapmak için dernekleri kullanmaktadır. Acaba  Ardahan valiliği ve Ardahan büyük şehir belediyesi Türkiye geneli Ardahanlılar dernekleri İstanbul genelinde Ardahanlılar dernekleri neyin başkanı olduğu belli olmayan Orhan Çerkez’e hesap soracaklar mı .

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI