Bugun...



İstanbul Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli anneler günü nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

İstanbul Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli Yayımlamış olduğu mesajında; İnsan; sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair hasletlerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-05-2021 11:19:59 Tarih: 09-05-2021 11:17

İstanbul Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli anneler günü nedeniyle  Bir Mesaj Yayımladı

Fedakârlıklarıyla aile yuvasını bir arada tutan, güven ve dayanışma ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Karşılıksız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi olan annelerimizin tek beklentisi de sevgi ve saygı görmektir. Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olduğu için anlamlıdır.Annelerimiz, hayatımız boyunca rehberimiz, eğiticimiz, en önemli dayanağımızdır. Onları sadece bir günde değil tüm yaşamları boyunca hatırlamalı, kıymetlerini bilmeli ve baş tacı olarak taşımalıyız. Yüce dinimizde anneye ayrı bir önem, ayrı bir değer verilmiş ve Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere “Cennet Anaların Ayağı Altındadır”  demek suretiyle onlar yüceltilmiştir.Bu duygu ve düşüncelerle; nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, başımızın tacı annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyor, anneler gününü kutluyorum.

 

İzcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI