Bugun...



İstanbullular dikkat. 'Birçok kişi hasta olacak' notuyla duyuruldu

Mart ayının sonlarına gelirken yapılan uyarıda, İstanbul'a sert soğuk havanın geleceği bildirildi. Ayrıca, birçok kişinin hasta olabileceğine yönelik de açıklama yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 10:03

İstanbullular dikkat. 'Birçok kişi hasta olacak' notuyla duyuruldu

İstanbul'da kurak geçen kış sebebiyle barajlardaki doluluk oranı yüzde 37 seviyesinde kaldı. Geçtiğimiz yıl aynı dönemde barajlardaki doluluk oranı yüzde 89 civarındaydı. Hal böyle olunca hava durumu daha çok takip edilmeye başlandı.

Hava Forum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yeni hafta hastalık havası" uyarısında bulundu. Hava Forum'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yeni hafta hastalık havası... Balkanlar üzerinden sert bir soğuk hava geliyor. Birçok kişi maalesef kendine dikkat etmeyeceği için hasta olacak. İşte İstanbul'un sıcaklık grafiği... Grafiğe bakınca hastalık alarmını görebiliyorsunuz..."

BAŞKENTTE DE KIŞ HAVASI YAŞANACAK

Hava Forum'dan, Ankara için yapılan hava durumu paylaşımında ise kışa geri dönüleceği bilgisi verildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Ankara kışa geri dönmeye hazır! Sıcaklıklar adeta çakılacak. Başkentte çarşamba ve perşembe aralıklarla kar bekliyoruz. Gece sıcaklıkları sıfırın altına inecek. Zirai don riski çok yüksek ! Dikkat..."

İzcihaberajansi.com

YENİÇAĞ

 
 



Kaynak: YENİÇAĞ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI