Bugun...



İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Ve Gazeteci Meslektaşımız Alırıza Yıldız Halen Bir Açıklama Yapmadınız

Haber ajansımız 07/09/2022 tarihli haber başlığı neden iddia edilen bu haberin ve bildirinin devamı yok yoksa asılsız 'mı. Yayınladığımız haberde bildirimi ve haberi yayınlayan meslektaşımız gazeteciden ve İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığından bu ağır iddia avanta para kısaca rüşvet alındığından dolayı ağır iddialardan dolayı her iki taraftan açıklama bekliyoruz dediğimiz halde ne hikmetse her iki taraftan açıklama gelmemiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-09-2022 13:36:28 Tarih: 11-09-2022 13:11

 İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Ve Gazeteci Meslektaşımız Alırıza Yıldız Halen Bir Açıklama Yapmadınız

 

X bir gazetenin imtiyaz sahibi Ali Rıza Yıldız ajansımıza gelen ihbarlarda kendisine ait facebook sayfasında ve haberlerinde. İYİ Parti Beykoz  ilçe başkanlığının boğaz ön görünümde bir vatandaşın sözde iddia ilçe başkanlığı bu şahısla devreye girerek Boğaziçi ön görünümlü olan bölge inşaat yapılması için devreye girdiklerini İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı bu vatandaştan gazetecinin söylediği şekilde ilçe başkanlığı avanta aldığını kısaca rüşvet aldığını Boğaziçi imar müdürlüğü daha sonra bu yere kaçak inşaata izin vermeyince. İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığıyla inşaat yaptıran vatandaş arasında para sorunları çıktığı gazetecinin yazdığı avanta para 150 bin TL fakat ajansımıza gelen ihbarlarda 300 bin TL olduğu söylenmektedir izcihaberajansın bu ağır iddialarla ilgili İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığından ve meslektaşımız gazeteciden  ortaya atmış olduğu bu ağır iddiaların doğru olup olmadığını bir açıklama bekliyoruz dediğimiz halde zarar gören zedelenen bir parti olduğundan her iki taraftan açıklama gelmemiştir gelemeyen bu açıklamalar neticesin de kafalarda soru işareti yaratmıştır.

MESLEKTAŞIMIZ GAZETECİYE SORUYORUZ NEDEN BU AĞIR İDDİANIN DEVAMINI GETİRMEDİN GAZETECİ DEMEK ARAŞTIRMA GEREKİR VARSA ELİNDE BİR AĞIR İDDİA BUNU SONUNA KADAR GETİRMEN GEREKİRDİ NEDEN SESSİZ KALDIN SESSİZ KALMAN ETİK DEĞİL

Meslektaşımız gazeteciye diyoruz ki haberinde ve facebook bildiriminde şunu söylüyorsun BEYKOZ İYİ PARTİ’DE YİNE  İBB’DE  İŞ BİTİRELİM  ADI  ALTINDA  VATANDAŞI 150.000 TL AVANTA ALARAK DOLANDIRDILAR İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞI BEYKOZ DA BUNLARA NE ZAMAN SON VERECEK . Yapmış olduğun facebook sayfanda bunlara değinmişsiniz peki neden iddialarını ispatlamadın neden bu avanta para rüşvet iddialarını geniş bir çapta haber konusu yapmadın yapmış olduğunuz bu bildirimde  sadece İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığına zarar vermedin. Türkiye genelinde genel başkanlığına, il başkanlarına, ilçe başkanlarına ve tüm İYİ Parti üyelerine zarar verdin İYİ Partiyi zan altında bıraktın bir gazeteci iddialarını açık net ortaya döker peki neden bir açıklama yapmadınız neden bu iddialarınızın devamını getirmediniz. Neden kamu oyununu gazeteci olarak detaylı bilgilendirme yapmadınız acaba İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı ilçe başkanı doğulu sizlerde doğulusunuz acaba sizi de bir şekilde susturdular mı, susturdular ki bu bildirimin  ve bu iddianın devamı gelmedi. Ajansımıza bir açıklama yapmadınız gazeteci demek araştırma ister, gazeteci demek yürek ister, gazeteci tarafsız olacak ,terazisi denk olacak peki bu iddialara karşı  suskunluğun devam edecek mi sustuğun takdirde İYİ Partiye zarar verdiğini kamu oyunda İYİ Parti hakkında soru işaretleri yarattığının farkında mısınız bu ağır iddia rüşvet iddiasıdır bir parti içerisinde ilçe başkanın ve bazı yöneticilerin rüşvet aldıkları iddiasıdır il başkanlığı da bildiği halde sessiz kaldığının iddiasıdır.

 

 

İYİ PARTİ BEYKOZ İLÇE BAŞKANLIĞINA DİYORUZKİ HABERİMİZDEN SONRA BU GAZETECİNİN BU AĞIR İDDİLARINA KARŞI HABERİMİZE KARŞI NEDEN CEVAP VERMEDİNİZ ATILAN İDDİALAR DEMEKKİ DOĞRU SESSİZ KALDINIZ

İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı gazeteci meslektaşımız ilçe başkanlığının avanta para aldığını yani rüşvet aldığınızı iddia etmiştir. Yayınlandığımız bu habere neden sessiz kaldınız neden bir açıklama yapmadınız meslektaşımızın yapmış olduğu bu ağır iddia rüşvet olayı sadece Beykoz ilçe başkanlığını zedelemiyor genel başkanlığını Türkiye genelindeki il ve ilçe başkanlıklarını da zedeliyor. Peki bize açıklama yapmadınız Beykoz genelindeki diğer basınlara da izcihaberajansın şu tarihte yayınlamış olduğu haber asılsızdır gazeteci Ali Rıza Yıldızın facebook sayfasında ve haberindeki bildirimde asılsızdır partimize zarar verilmiştir ve partimize zarar verilmeye çalışılıyor diye Beykoz’un diğer yerel basınlarda bir açıklama yapmadınız. Neden bu kadar ağır rüşvet alındı iddiasına sessiz kaldınız yoksa bu gazeteci doğulu ilçe başkanı da doğulu bu haberin ve facebook sayfasında yayınlanan bu ağır bildirimin devamı gelmesin diye Ali Rıza Yıldızla anlaşmaya mı girdiniz susturdunuz mu.

BU GAZETECENİN İDDİALARI ASILSIZSA BU GAZETECİ HAKKINDA HUKUKU YOLLARA BAŞ VURDUNUZMU YOKSA ATILAN  İDDİALARI KABUL EDEREK KUZULARIN SESSİZLİĞİNİMİ OYNAYACAKSINIZ

İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı bu iddialar rüşvet iddiasıdır bu gazeteci hakkında yasal yola baş vurdunuz mu şayet yasal yola baş vurmadıysanız bu saatten sonra yasal baş vuracak mısınız. Yada yasal yola baş vurmayarak iddiaları kabul ederek yani rüşvet aldığınızı kabul ederek sessizliğime bürüneceksiniz sessizliğe bürünerek İYİ Partiye zarar mı vereceksiniz bu kadar İYİ Partilileri zan altında mı bırakacaksınız.

MESLEKTAŞIMIZ GAZETECİ ALİ RIZA YILDIZ

İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı hakkında yapmış olduğunuz bu ağır iddia rüşvet alındığından dolayı şayet İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı sizi susturmadıysa elinizdeki belge ve bilgileri kamu oyununa açıklayacak mısınız. Yoksa suskunluğunuzu devam ettirip İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı hakkında bu ağır iddialarımın belgesi yok bilgisi yok diyerek atmış olduğunuz bu suçlamaları kabul ederek sessizliğe mi bürüneceksiniz. Gazeteci demek her iddialarını ispatlamakta mükelleftir bu iddiaları gazetenizde kamu oyunda açıklayın ki 2023 seçimlerinde halk  ona göre oy kullansın biz izcihaberajansı olarak nasıl İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığının bir yöneticinin ve ilçe başkanında araya girerek belediyeyi uyutarak nasıl kaçak ev yaptığını iddia edip haberini yayınladıysak iddiamızı da ispatladıysak. İYİ Parti ilçe başkanı yakın akrabasını ve ilçe başkanlığında çok sayıda yöneticiler akrabalarını ve iki oğullarını İBB de işe soktuysa yine İYİ Partiden yönetici olan kaçak ev yapan Sevda Gürdap Ay İBB de yüksek mevkide nasıl işe girdi kendi menfaatlerine kendi çıkarlarına partiye nasıl kullanıyorlar diye izcihaberajansı bunları ispat ettiyse sende bir gazeteci olarak ortaya atmış olduğun bu ağır suçlamayı ispatlamakla mükelleftir şayet  ispatlayamıyorsan bu gazetecilik değildir.

İZCİ HABER AJANSI BU DOSYANIN SONUNA KADAR TAKİBİNDEDİR.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI