Bugun...



İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığında Hangi Yönetici Hangi Adreste Kaçak Ev Yaptı Açıklıyoruz

Siyasetle uğraşanlar kendi menfaatlerine kendi çıkarlarına siyaset yaparlar halkı düşünmezler halkın evleri yıkıldığında halkın yanında olmazlar ama kendileri kaçak ev yaparlar. Bakın İYİ Parti Beykoz ilçesinde ilçe yönetiminde hangi yönetici Beykoz’da Soğuksu mahallesinde kaçak ev yaptı

facebook-paylas
Güncelleme: 29-08-2022 20:37:57 Tarih: 29-08-2022 18:38

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığında Hangi Yönetici  Hangi Adreste Kaçak Ev Yaptı Açıklıyoruz

İYİ Partiden yönetici soğuksu mahallesi eda sokak balaban mahallesinde  bu yönetici elini kolunu sallayarak aile büyükleriyle birlikte buraya kaçak ev yapar  bu kaçak evi yaparken. Beykoz belediyesinin bilgisi olduğunu Beykoz İYİ Parti ilçe  başkanlığının da bilgisinin olduğunu haber ajansımız ileriki günlerde bu kaçak evi yapan yönetici ve aile büyüklerinin de isimleri açıklanacaktır.

İzcihaberajansı şimdi Murat Aydına soruyor tabi İYİ Parti ilçe başkanlığı sizlere karşı muhalefet olmuyor neden olmadıklarının gerekçelerini de yakında açıklanacaktır. Açıkladığımızda yer yerinden oynayacak.

Biz izcihaberajansi.com olarak Beykoz belediye başkanı Murat Aydına bu kaçak evin adresini verdik şayet bu kaçak evle ilgili Beykoz belediyesi gereken soruşturma ve işlemler başlatılmadığı takdirde biz haber ajansı olarak gereken mercilere baş vuracağımızı. Bizim muhatabımız Beykoz belediyesi olduğundan bu kaçak evin yapılmasına göz yuman Beykoz belediyesi olduğundan şimdi Beykoz belediyesinden bu kaçak evle ilgili nasıl işlemler başlatılacağını şayet Beykoz  belediyesi  bu yöneticinin kim olduğunu bu kaçak evi kimin yaptığını bir an önce araştırılmasını ve işlemler yapılmasını beklemekteyiz. İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığının Beykoz halkına karşına nasıl üç Maymunu oynadığını Beykoz belediyesine neden muhalefet yapamadıklarını ,neden sessiz kaldıklarını neden, Beykoz belediyesine karşı boyun eğdiklerini yakında teker teker açıklanacaktır.

 

MURAT AYDIN SENİN BİR MECLİS ÜYENDE KAÇAK EV YAPIYOR ORTAĞINA ONUDA AÇIKLIYACAĞIZ BU MECLİS ÜYESİ KİM MURAT AYDIN SENİN EKİBİN SENİ AYAKTA UYUTUYOR 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI